|
Nu esti logat.
Colposcopia-pt. doctoressa#1 2007-02-21 12:13:32
colposcopia-pt. doctoressaSimt nevoia sa va dau "raportul" ce-am mai facut. Ati fost asa draguta si m-ati sustinut mai ales psihic prin simpla prezenta pe site. Vin de la spit. Bucur (dr. Popa Elena - colposcopie). Urmeaza peste 2 saptamani rezultatul de la analiza pentru HPV (350 RON!!). Mi-a explicat pe larg care sunt caile de urmat dar vom vedea dupa aceasta analiza. Mi-a dat si discheta cu pozele colului. Cauterizarea din vara a fost o procedura facuta de pomana (aproape ca a zis o greseala) iar faptul ca anterior un ASCUS-NOS a fost ignorat de 3 ginecologi care l-au vazut ...no comment. Despre secretia care mai este dar f. putina dupa parerea ei si usoara senzatie de usturime, mi-a recomandat neogyn pentru reglarea echilibrului vaginal(considerand ca poate ofloxacinul a "calmat" ureaplasma si gynofortul a reglat candida). Este de acord cu iaurtul intravaginal si in plus mult ...."rudotel" adica sa ignor micile probleme aparute. N-am dormit de sambata decat printre picaturi, inca 2 saptamani de nesiguranta si poate nici atunci nu va fi totul foarte clar...multumesc ca existati si pot sa va scriu. Offline #2 2007-02-23 13:29:36
Re: colposcopia-pt. doctoressaTot cautand o cauza pentru aceasta dereglare vaginala ne vine in minte (mie, doctorilor care m-au vazut, prietenilor "inruditi" cu medicina) sa verific si urina si eventual ceva legat de metabolismul pielii si de compozitia transpiratiei (pentru ca intr-adevar transpir foarte mult si evident se scurge si in lenjeria intima, cateodata nici nu stiu daca e transpiratie sau secretie). Cu tiroida sunt in evidenta la Parhon dar la faza de 1/2 eutyrox pe zi, dr. zicand ca restul simptomelor ar fi pe fond neuro-vegetativ). Vreau sa ma intorc la dr. Popa cu cat mai multe analize facute pentru a putea trage o concluzie. Ce examene de urina ar trebui sa-i cer medicului de familie? Despre celelalte aveti vreo idee exista vreo analiza care sa releve vreun aspect care sa ma indrume pe alta pista decat cea ginecologica? Multumesc mult de tot pentru ajutor. Offline #3 2007-02-23 14:42:35
Re: colposcopia-pt. doctoressanana, sumar de urina si urocultura....in rest, sincer ma depaseste Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-24 20:10:26
Re: colposcopia-pt. doctoressaapropo de aceste 2 analize...care este diferenta dintre sumar de urina si urocultura....ce-ti descopera la una si nu si la cealalalta?sau de ce este indicat sa le faci pe amandoua? Ultima oara a fost editat de cristina_i (2007-02-24 20:14:31) Offline #5 2007-02-24 21:37:10
Re: colposcopia-pt. doctoressaimi poate explica si mie cineva ce e cu cauterizarea si in ce situatii e necesara? Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-25 12:49:16
Re: colposcopia-pt. doctoressaLa controlul ginecologic,medicul mi-a descoperit o rana pe col pe care mi-a aratat-o cu ajutorul colposcopului.Insa nu a trecut si la etapa urmatoare badijonarea cu acid acetic si badijonarea cu solutie lugol.Rezultatul analizelor a fost Papanicolau CII limite normale.Am primit ca tratament nimesulid, mertonizadol,doxicilina,polidin,sapalaturi cu femigin si ovule preparate dupa o reteta a medicului.Insa mi s-a spus la ca urmatorul control va face o colposcopie completa, iar eu nu-mi doresc acest lucru! Credeti ca este necesara sau gresesc eu?....caci din cate am ineteles aceasta se face pt a determina zonele afectate at cand rezultatele de la PAP sunt neclare.. Offline #7 2007-02-25 12:59:54
Re: colposcopia-pt. doctoressa
cauterizarea este necesara in cazul ranilor pe col care nu mai pot fi tratate medicamentos. sper sa nu gresesc http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2007-02-25 18:55:25
Re: colposcopia-pt. doctoressavictoria...de ce nu ai vrea sa faci colposcopie completa? Offline #9 2007-02-26 10:51:32
Re: colposcopia-pt. doctoressasumarul de urina e o analiza care pune in evidenta diversele celule/particule existente in urina, in timp ce urocultura evidentiaza eventualii germeni existenti in urina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-26 12:02:19
Re: colposcopia-pt. doctoressaBuna ziua. Am fost sapt trecuta la dr. Mariana Puscas (Cluj - a fost tare draguta si rabdatoare, intelegatoare) cu o problema (Candida) si mi-a mai gasit una: o infectie care spunea ca e veche. E drept primul meu examen ginecologic. Astept maine rezultatul analizelor. Mi-a prescris Gynozol 3 ovule si cred ca acum e totul ok. Nu ma mai ustura la urinare. Doar ca ma doare undeva inauntru. Nu am fost cuminte la consult si imi spunea ca are emotii pentru cazul in care va fi nevoie de sterilizare. Intreb: nu se poate steriliza cu anestezie locala? Avand in vedere ca m-am tot socotit si cuminte nu pot sa fiu. Si sa cer o calposcopie? (nu stiu bine ce presupune acest lucru). Si prietenului meu nu i-a prescris nimic, sa ii cer sa ii prescrie si lui ceva? Doctoressa, am nevoie si de opinia ta, te rog. iubesc+Camelia+Matei Offline #11 2007-02-26 12:30:43
Re: colposcopia-pt. doctoressaAzi am repetat analiza de secretie si ureaplasma la Cantacuzino. Dr. i s-a parut vulva normala, secretia destul de putina, microscopic pe loc n-a vazut gardnerella ci doar niste bacili (vom vedea de care sunt), vineri voi avea rezultatul.Voi face si urocultura iar saptamana viitoare voi avea si rezultatul de la HPV. Ma ustura labiile in continuare, mereu, ma scol si noaptea cateodata iar dupa urinare e si mai rau. Offline #12 2007-02-26 12:53:35
Re: colposcopia-pt. doctoressatomina, despre ce sterilizare vorbesti???? Nu cred ca e cazul sa ceri nici un tratament penbtru prieten si nici o analiza. Analizele le cere medicul, daca le considera necesare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-02-26 17:30:56
Re: colposcopia-pt. doctoressaMultumesc doctoressa si imi cer scuze, a fost termenul utilizat de dr. iubesc+Camelia+Matei Offline #14 2007-02-27 16:22:51
Re: colposcopia-pt. doctoressain legatura cu colposcopia: am retineri deoarece nu-mi surade ideea ca mucusul de pe col sa fie inlaturat cu acid acetic sau ca voi sangera dupa, insa nu asta este cea mai mare nelamurire a mea ci faptul ca acesta practica, din cate am inteles, este indicata in cazul in care rezultatele la PAP sunt inconcludente, ori mie mi s-a spus ca iesit in limite normale! sa inteleg ca ar putea fi ceva mai rau? si ce este acest "mai rau"?! Offline #15 2007-02-27 16:33:35
Re: colposcopia-pt. doctoressatratez o candidoza si o anexita, despre care nu am pomenit deorece nu am considerat ca ar avea vreo legatura directa cu efectuarea colposcopiei! Ultima oara a fost editat de victoria (2007-02-27 16:33:56) Offline #16 2007-03-02 10:37:37
Re: colposcopia-pt. doctoressaBuna ziua. Offline #17 2007-03-02 10:41:30
Re: colposcopia-pt. doctoressanu stiu ce sa zic, in legatura cu normalitatea. Ma gindesc insa, la bunul simt elementar, ca nu ar fi trebuit sa ai asa probleme. Ma mai gindesc si ca nu tu esti de vina ca le ai. Totusi zic eu ca vor disparea, nu colul e umflat de nu iti intra degetul ci peretii vaginali, cel mai probabil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-03-02 10:48:47
Re: colposcopia-pt. doctoressaMultumesc pentru promptitudine. Offline #19 2007-03-02 10:50:36
Re: colposcopia-pt. doctoressasigur nu ti-o mareste, despre asta poti sta linistita. Eu zic sa faci exact ce ti-a zis ginecoloaga sa faci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|