|
Nu esti logat.
Legat de antibiotice...#1 2007-02-21 12:18:14
legat de antibiotice...am luat 5 zile ampicilina. in ziua cand am luat ultima capsula de ampicilina am luat si ultima pastila de anticonceptional karissa(a 21-a). acu stiu ca trebuie sa ma protejez ink 7 zile dupa antibiotice. adik cele 7 zile d pauza. apoi cand incep iar anticonceptionalele, e totul ok?...adik sunt din nou protejata 100%? Offline #2 2007-02-22 00:50:22
Re: legat de antibiotice...of... ce iti mai e si cu pastilutele astea...mai satu 2 sapt cu grija . oricum mersi mult d raspuns. dar, as putea sa fac altceva?...sa continui pastilele fara 7 zile pauza...sau mai bine nu? adik...cat de rau e? apar efecte secundare...minore? Offline #3 2007-02-22 01:01:48
Re: legat de antibiotice...eu stiu ca nu ar trebui sa fie probleme daca nu faci pauza de 7 zile, dar nu stiu exact daca ai restrictii de acest gen cand ai luat antibiotic... Sper sa raspunda cineva care stie sigur Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4 2007-02-22 09:13:23
Re: legat de antibiotice...daca te hotarasti sa legi 2 folii intre ele trebuie sa te protejezi pana inghiti 7 pastile din folia a2a.Daca nu legi 2 folii intre ele cum as face eu te protejezi pe,perioada de pauza plus pana inghiri 7 pastile din folia urmatoare.Sincer eu nu cred ca sunt probleme daca legi 2 folii intre ele poate sa apara un pic de spooting dar nu uita si in cazul asta protectie suplimentara 7 zile. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-02-22 09:30:50
Re: legat de antibiotice...dianaioana mai bine nu faci pauza si te protejezi doar 7 zile..e mai simplu asa si nu se intampla nimic rau..totul este in regula My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-22 11:15:47
Re: legat de antibiotice...va multumesc tuturor! Offline #7 2007-07-27 22:37:52
Re: legat de antibiotice...salut vreau sa stiu si eu daca sumetrolim anuleaza eficienta anticonceptionalelor ...mentionez ca eu am luat 2 comprese si dupa 2 zile am avut relazii neprotejate si acum sunt un pic ingrijorata ....multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|