|
Nu esti logat.
Va place sa (mai si) cititi?-5#77 2007-12-25 22:29:46
Re: Va place sa (mai si) cititi?Ultimele carti pe care le-am citit, si mi-au placut ,au fost "Si daca e adevarat' de Marc Levy care se continua cu "Te voi revedea"..sunt super..vi le recomand si voua. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #78 2007-12-26 00:32:32
Re: Va place sa (mai si) cititi?
mama si mie ce mi.au placut elevul dima intr.a 7a si invitatie la dans!! daca le as mai gasi si pe aici pe unde sunt eu..... imi place de mor rebreanu... imi place de mor Hardy si Dickens.... dar preferatul meu e Emil Zola.. si mai nou l.am descoperit pe Dostoievskij (tocmai am terminat "demonii"). din pacate din cauza facultatii pe care o fac (limbi straine, care imi impune sa citesc ff muulte carti pt examene) nu prea mai am timp sa citesc autorii mei preferati, nici macar in vacante... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #79 2007-12-26 00:34:01
Re: Va place sa (mai si) cititi?emil zola am citit prin liceu...demult nu mi am mai aruncat ochii prin vreo carte in afar de medicina:( take me as i am or watch me as i go! Offline #80 2007-12-26 00:39:15
Re: Va place sa (mai si) cititi?Am citit si eu Bucuria de a trai si mi-a placut f mult. #81 2007-12-26 00:40:51
Re: Va place sa (mai si) cititi?eu am citit de curand "dragostea dureaza trei ani"nu am retinut numele autorului:(.E draguta cartea.. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline Publicitateloading...
#82 2007-12-26 00:43:06
mamaaa, ce super e!! eu am citit-o odata cand aveam vreo 15-16 ani, dar am recitit-o la 21 si am descoperit o cu totul alta carte.. un prof de literatura de la facultatea mea zice ca unele carti merita citita de 3-4 ori in viatza, in etape diferite. de fiecare data vei descoperi o carte noua. cred ca are dreptate, "great expectations" e printre ele.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #83 2007-12-26 03:34:28
Re: Va place sa (mai si) cititi?Si eu am citit "Marile sperante". Dar aveam vreo 12-13 ani. O carte extraordinara! Chiar cred k o sa o recitesc sa vad ce parere mi-as face acum... Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #84 2007-12-26 07:38:27
Re: Va place sa (mai si) cititi?eu citesc reviste pentru ca timpul si cele 2 facultati nu imi permit deloc sa incep si eu o carte..timp liber nu prea..asa ca citesc multe reviste..am toata colectia Arborele lumii si Corpul uman...citesc si eu ce pot ba in autobuz ...ba seara inainte de culcare..imi pare rau ca nu mai am timp ca inainte citeam pe rupte tot ce prindeam..."Calaretul fara cap" - Mayne Reid a fost preferata mea! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #85 2007-12-26 10:42:08
Frederic Beigbeder cumva? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #86 2007-12-26 12:55:23
Re: Va place sa (mai si) cititi?exuvii-simona popescu "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #87 2007-12-26 13:21:17
asta o sa o citesc si io k imi place titlul cum suna http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #88 2007-12-26 20:05:55
Pai si eu tot dupa titlu am cumparat-o e misto asa in mare, desi eu ma asteptam la altceva daca o citesti, sa-mi zici ce parere ti-a lasat Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #89 2007-12-26 21:45:35
Re: Va place sa (mai si) cititi?din pacate nu mai am tp sa citesc " placeri " de`ale mele...ce am citit ultima data si citesc e un tratat de psihologie d Atkinson ... #90 2007-12-26 21:51:23
Re: Va place sa (mai si) cititi?Fetele o carte despre Francomasonerie imi recomandati si mie ? Aveti ceva idee ? No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #91 2007-12-26 23:46:06
Re: Va place sa (mai si) cititi?Autorul meu preferat este si va fi mereu F.M. Dostoievski, insa cu rushine trebuie sa recunosc k am aproape un an de cand am citit ultima carte: "Veronica se hotaraste sa moara" de Paulo Coelho si atunci am citit-o pt. k la fel mi s-a parut atragator titlul. In liceu eram impatimita de citit insa pot spune k facultatea m-a stricat. I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #92 2007-12-26 23:47:55
Codul lui Da Vinci a lui Dan Brown? Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-12-26 23:48:15) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #93 2007-12-27 01:00:25
Re: Va place sa (mai si) cititi?Nu.. Ceva in gen Istoria Franco Masoneriei ..:-? Nici eu nu stiu exact ce vreau si ce caut No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #94 2007-12-27 01:00:30
dap lili multumesc:D rusine sa-mi fie ca nu mi-am amintit:"> At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline #95 2007-12-27 01:11:58
Re: Va place sa (mai si) cititi?np Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|