|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si cancer de san#1 2007-02-21 23:08:09
anticonceptionale si cancer de sanam citit de curand intr-o revista ca daca mama sau o matusa a avut cancer de san eu nu am voie sa iau anticonceptionale. Eu iau anticonceptionale de un an iar mama s-a operat anul trecut de cancer de san.ce sa fac? Offline #2 2007-02-21 23:27:11
Re: anticonceptionale si cancer de saneu stiam ca dc iei antic. riscul de cancer mamar e mai mic Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #3 2007-02-22 13:46:03
Re: anticonceptionale si cancer de sanaura_ro, nu e adevarat. Daca TU ai avut cancer de sin nu ai voie sa iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-22 15:29:35
Re: anticonceptionale si cancer de sanMultumes ptr raspuns,chiar intrasem in panica Offline #5 2007-05-21 11:12:10
Re: anticonceptionale si cancer de sandoctoressa...am citit p www.vreausaaflu.ro la sectiunea anticonceptionale...k din cauza lor riscul de a face cancer d col uterin sau la san creste in fiecare an cu 10%...si chipurile dak iei antibebe timp de 9 ani riscul de a face unul din aceste tipuri de cancer creste cu 60% parca, sunt un pic derutata deoarece mai peste tot am citit k dimpotriva in momentul in care iei antibebe riscul de a face cancer de col uterin scade cu aprox 50%. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-21 11:26:53
Re: anticonceptionale si cancer de sanRiscul de cancer de col creste, nu scade, pe seama faptul ca nu te protejezi si de BTS deci de HPV....ma rog...in ceea ce priveste riscul de cancer de sin...nu creste si nu scade... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-05-21 11:30:13
Re: anticonceptionale si cancer de sande aceea este bine k macar odata p an sa mergem la un control ginecologic k sa putem depista din timp aceste boli...iti multumesc mult doctoressa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|