|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa-interpretare analize#1 2007-02-22 20:54:35
pt.doctoressa-interpretare analizebuna seara!doctoressa,va rog, am si eu o nelamurire cu privire la niste analize pe care le am facut in decembrie,dar din pacate nu am mai fost cu ele la medic.scrie cam asa:celule exocervicale superficiale si intermediare in placarde mici; CD.BETHESD:NILM(frotiu negativ pt.leziuni intraepiteliale si intermediare in placarde mici); gonococ absent;prezente poliformonucleare integre;prezenti bacili GRAM pozitivi nesporulati,necapsulati; trichomonas,candida albicans absent. rugamintea mea este o interpretare a lor si as vrea sa intreb cat termen de valabilitate au niste analize si daca ar trebui repetate avand in vedere timpul scurs de la efectuarea lor si neurmarea nici unui tratament. va rog mult astept o lamurire,ptr. ca ma confrunt cu o secretie suparatoare si as vrea sa stiu cat de grav este. multumesc! Offline #2 2007-02-23 13:00:56
Re: pt.doctoressa-interpretare analizenu aveai de ce sa faci tratament, analizele astea ne arata ca esti sanatoasa. Termenul de valabilitate...asta e alta problema. In principiu, ele fiind bune, au termen de valabilitate pina la primul contact sexual neprotejat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-23 17:57:43
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeBuna ziua! Doctoressa, va rog mult sa-mi spuneti cateva cuvinte in legatura cu urmatorul rezultat la testul Papanicolau: proces inflamator masiv cu aflux leucocitar abundent, modificari celulare reactive: absent atipii celulare: CII-CIII BP; TBS-LSIL. Mentionez ca la cultura din secretie vaginala a iesit Streptococ de grup B; in rest, tricomonas, chlamidia, mycoplasma, ureaplasma, candida sunt toate absente. Offline #4 2007-02-26 11:34:44
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeLSIL trebuie intr-adevar cercetat suplimentar. Adesea descrie o infectie limitata cu HPV. Faptul ca tu ai avut un singur partener sexual din nefericire nu prea inseamna nimic(atita vreme cit el e foarte posibil sa fi avut mai multe partenere). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-26 12:56:07
Re: pt.doctoressa-interpretare analizepai eu cred ca a facut aceste analize Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-06 16:28:52
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeDoamna doctor, multumesc pentru raspunsul anterior. Am revenit cu rezultatul de la colposcopie: ectopie periorificiala cu remaniere minima la periferie iod negativa; colpita; CII-CIII cu modificari reactive. Atat scrie si mai e un desen pe foaie (facut cu pixul) care arata cat de mare e rana de la nivelul colului. Mi s-a prescris tratament timp de o luna cu Colposeptin, dupa care trebuie facuta cauterizarea. Intrebarile mele sunt: Offline #7 2007-03-06 16:35:09
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeloly, iata raspunsurile: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-03-06 16:50:47
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeNu am avut niciodata condiloame, nici eu nici sotul meu, dar am citit ca nu intotdeauna sunt vizibile. Toata teama e de la faptul ca rana e pe o suprafata mare. Plus ca nu de mult timp doua prietene ale mamei au fost diagnosticate cu cancer de col. Asa ca ma gandesc la ce-i mai rau... Offline #9 2007-03-07 10:23:09
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeeu zic dimpotriva sa gindesti pozitiv.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-03-07 23:46:02
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeCat costa testul pentru a depista tricomonas, chlamidia, mycoplasma, ureaplasma, candida si papa nicolau? se pot face toate deodata? Offline #11 2007-03-08 12:59:12
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeam facut si eu niste analize si nu cred ca mi-au iesit prea bine. Papanicolau 2-3, hpv, displazie usoara, TBS: lg-sil, histiomacrofage frecvente, trichomonas si candida. Tratament mi-a prescris doar pentru candida si trichomonas de care tot incerc sa scap de vre-o cateva luni, dar restul rezultatelor nu le-a comentat. Ce inseamna restul? Offline #12 2007-03-08 13:13:42
Re: pt.doctoressa-interpretare analizerestul inseamna ca s-ar putea sa ai HPV(trebuie verificat) dar ca sigur infectia vaginala trenanta(daca te chinui de luni de zile sa scapi de trichomonas inseamna ca il tot iei inapoi de ;la partener, trichomonas se vindeca foarte usor) a facut leziune la niv colului...nu e bine. Astea vor intra in discutie dupa ce vindeci trichomonasul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-03-08 13:37:51
Re: pt.doctoressa-interpretare analizepai anul trecut am facut o cauterizare, iar am o leziune?din ce cauza se poate face? Offline #14 2007-03-08 14:29:47
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeHPV e cu transmitere sexuala, deci daca il aveti, e la amindoi. Trebuie sa faci tipare a virusului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2010-08-09 13:55:54
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeBuna ziua, in urma unui test Babes-Papanicolau la concluzii mi s-a trecut: 'Modificari celulare benigne asociate cu inflamatii. NILM'. Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti ce inseamna aceasta, deoarece medicul ginecolog mi-a spus doar ca sunt sanatoasa, fara a-mi da alte detalii. Offline #16 2010-08-09 14:30:34
Re: pt.doctoressa-interpretare analizeun examen de secretie nu ai facut ? fiindca se pare ca ai o mica inflamatie si la examenul de secretie s-ar fi putut vedea despre ce e vorba Offline #17 2010-08-09 20:11:32
Re: pt.doctoressa-interpretare analizebuna doctoressa. ma bucur mult ca esti aici pentru noi...iti scriu din nou cu niste intrebari referitoare la interpretarea unor analize: Offline #18 2010-08-10 16:44:02
Re: pt.doctoressa-interpretare analize doctoressa, probabil ca nu ai vazut mesajul meu... Offline #19 2010-08-10 17:04:14
Re: pt.doctoressa-interpretare analize
din cate vad eu analizele tale sunt ok. probabil ca profilul endocrin sa fie complet ar fi trebuit sa faci si tiroidienii si testosteronul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|