|
Nu esti logat.
Doresc sa imi sterg contul.#1 2007-02-23 16:23:39
Doresc sa imi sterg contul.Buna.As dori daca se poate sa imi sterg contul,cat si mesajele.Atat cu nick`ul ancaaa,cat si cu dazza. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #2 2007-02-23 16:44:29
Re: Doresc sa imi sterg contul.Vb cu un moderator si vezi dak se poate...dar totusi ce-i asa de grav de tre sa le stergi pe toate?? Offline #3 2007-02-23 17:00:44
Re: Doresc sa imi sterg contul.Mi s`a invadat intimitatea. Niciodata sa nu renunti la ceea ce`ti doresti cu adevarat ! Offline #4 2007-02-23 22:53:39
Re: Doresc sa imi sterg contul.cum adica ti sa invadat intimitatea ? e destul de nasol cand cineva isi baga nasul in treburile tale personale """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #5 2007-02-24 08:48:54
Re: Doresc sa imi sterg contul.pai oricum cineva poate vedea ce ai scris tu ....acuma ca il stergi nush daca mai are vreun rost ... nu ? .. ma gandesc eu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|