|
Nu esti logat.
Tot ce tine de pilozitate#1 2007-02-24 14:47:44
tot ce tine de pilozitatehm ... exact cum ati citit la titlu.. un subiect pt pilozitate... intrebare.. cum va epilati voi acolo jos? ... sau daca incercati diferite tunsori intime.. ? Offline #2 2007-02-24 15:39:32
Re: tot ce tine de pilozitate)nu am incercat never ever cu ceara pe nici o portuine a pielii mele asa ca in loc de lama(m-am dat o data si m-am iritat de toata frumustea)folosesc crema depilatoare.as vrea si eu o "tunsoare"gen Hollywood cut..o data am citit ca o tipa si-a facut cu penseta un fulger sau o inimioara dar iti dai seama ce durere si ce timp irosit in poponeata goala:)) ar fi insa f interesant Offline #3 2007-02-24 15:42:50
Re: tot ce tine de pilozitatesi cand te faci cu crema nu iti creste parul aspru? des? f repede? Offline #4 2007-02-24 15:44:45
Re: tot ce tine de pilozitateeu cu epilatorul ma execut...mai dureros...dar tine mai mult! Offline #5 2007-02-24 15:59:09
Re: tot ce tine de pilozitateUite, s-a mai discutat aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=1993 Publicitateloading...
#6 2007-02-24 16:16:12
Re: tot ce tine de pilozitateimi creste repede na..asta e..astept sa strang bani sa-mi cumpar un aparat de epilat mai performant decat actualul cu care pot sa ma fac si jos dar pana atunci..crema Offline #7 2007-02-24 17:23:11
Re: tot ce tine de pilozitates a mai discutat alchemy99..oricum metoda p kre o aplic eu este aceea cu ceara fierbinte..sunt multumita d ea,chiar dak ma doare:(,dar ma fac la 2 luni,pt k mi creste greu parul.. ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|