|
Nu esti logat.
Stiu parintii vostrii?-2#20 2007-02-25 23:17:11
Re: stiu parintii vostrii?in fata nu i-am spus niciodata dar cred k isi dau si ei seama..am 20 ani, el 22 si suntem de 3 ani jumate impreuna..deci cred k si-au dat seama singuri Offline #21 2007-02-26 11:50:16
Re: stiu parintii vostrii?eu am 19 ani si doua luni.sunt cu iuby meu care e de o seama cu mine de 2 ani jumate.maicamea se uita cu subinteles la mine cu mult inainte sa ne incepem viata sexuala desi eu tot ii ziceam"stai linistita ca nu am facut nimik".eu si mama nu am nici o relatie,adik vorbim de facultatile noastre si gata.dar am aflat ca macar parintii mei nu sunt chiar cum i-am crezut eu(de moda veche)pentru ca am avut prima discutie despre sex cu o zi inainte sa plec impreuna cu iuby la munte(a fost prima oara cand am mers singuri fara parinti si matusi in alt oras-mare,munte)si mi-a zis doar sa fac sex protejat si sa-mi intreb baietelul daca a luat"balonase"..la care eu eram pe jos de ras,super rosie mai ales pt k noi asta aveam de gand sa facem(first time)-asta a fost acum 2 luni.din pacate nu am reusit(m-a durut f tare),ne-am intors in oras si maicamea se uita ciudat la mine(sa vada daca am facut-o sau nu:)) dar nu am mai discutat nik).deci ai mei credeau cu mult inainte sa facem acest pas si ma bucur ca nu am avut probleme(din partea alor mei,ca mama iubytului meu a inceput sa devina f geloasa si desi ne vedem o data la 2-3 zile si stie ca vine la mine il tot suna,il cheama acasa,doar-doar sa nu se f.u.t.a. copilasul ei) Offline #22 2007-02-26 12:03:32
Re: stiu parintii vostrii?
cam urat spus... Offline #23 2007-02-26 12:23:20
daca ai sti ce a zis la nervi(fie vorba intre noi nici nu e adevarat):ca eu nu sunt o fata cuminte(eu care intotdeauna am fost cu zambetul pe buze,am salutat-o respectuos desi nu merita,am incercat sa vorbesc cu ea desi era suparata pe nush cine,am fost devreme acasa,timp de un an si ceva de relatie nici nu m-am gandit sa imi incep viata sexuala inainte de maritis si multe altele),ca de fiecare data cand vine el la mine se "ffffffffataie"=face dragoste(nici pe departe.ar vrea iuby meu dar totusi sunt si alte lucruri de facut:invatat,vorbit,uitat la film,facut curatenie,facut mancare..).mama lui este o persoana cu doua fete,nu stii niciodata daca vorbeste serios,daca te lauda pe merit,daca ea crede ceea ce zice sau nu. Offline #24 2007-02-26 13:01:37
Re: stiu parintii vostrii?ce soarca o sa ai http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-26 13:47:45
)sa stii.eh..macar uneori e si de treaba.cel putin mie in fata nu imi zice nimic rau,ca deh..ma place;faza naspa e ca la supararile ei,ca sa-l raneasca pe iuby il "ameninta" ca o sa vorbeasca cu mama mea sa nu ne mai lase sa ne vedem asa de des(adik de 3 ori pe saptamana cam 4 ore) si nici eu si nici el nu vrem asta ca parintii mei il plac f mult pe iuby . Offline #26 2007-02-26 13:54:07
Re: stiu parintii vostrii?mie mama prietenului tau mi se pare genul de persoana care simte o placere deosebita sa manipuleze dar poate se simte si amenintata ca acum avand prietena "baietelul "iei poate sa o iubeasca mai putin de aici si amenintarile important e in schimb sa nu se lase el influentat de mama lui:) Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-02-26 14:01:27) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2007-02-26 13:58:10
Re: stiu parintii vostrii?mama mea a aflat in urma cu vreo 2 luni..a fost ingrozitor..am spus k pana acolo mi a fost..insa acum s au mai potolit spiritele si inceark mereu sa vb cu mine,sa ma intrebe,bba chair sa mi dea si sfaturi..nu intr o mainiera f placuta,dar asa e mama mea..iar cu soacra,k am vauzt k s vb si despre ea,la mn nu s poate spune k e soacra:P,dar oricum e o femeie d treaba,n intelege p mn si p pisu meu.. ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #28 2007-02-26 14:03:58
Re: stiu parintii vostrii?Offff la mine daca se afla cred ca se lasa cu ''sange''desi am 20 de ani.dar eu sunt la facultate in alt oras ei in orasul meu natal asa ca pt. moment e k dar se lasa cu scandal daca se afla de asta sunt sigura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-02-26 14:19:18
Re: stiu parintii vostrii?eu nu i-am zis mamei,mi se pare ciudat sa ma duc si sa-i povestesc:stii ce am facut cu prietenul meu;dar sunt convinsa ca si-a dat seama tinand cont ca am o relatie stabila.ea e din fire foarte curioasa dar dc ar afla nu mi-ar zice absolut nimic,nu m-ar certa sau chestii de-astea.ne intelegem fff bine.la varsta mea (22) ea avea si copil:) chiar dc erau alte vremuri.ce ar putea sa imi zica? Mamica de 2 pui scumpi Offline #30 2007-02-26 15:55:30
Re: stiu parintii vostrii?pana la urma.. treaba asta cu aversiunea majoritatii parintilor asupra inceperii vietii sexuale a copiilor lor... tine numai de frica de a nu fi raniti, sau a nu ramane fetele insarcinate, sa nu ia boli si altele de genul asta... dar poate daca ar fi asigurati de faptul ca ne luam masurile necesare de precautie... nu ar mai fii asa inversunati! Offline #31 2007-02-26 15:57:22
ma iubeste prea mult asa ca nu ma lasa pe mine pt maicasa!si da,maicasa e genul care daca nu se baga in seama,nu e bagata in seama,nu e pusa la locul de frunte face urat.ceea ce mi se pare tare pueril pt k doar copilasii mai fac asa Offline #32 2007-02-26 15:59:35
Re: stiu parintii vostrii?little_rabbit, iubitul tau mai are frati sau surori? de obicei mamele de baieti se comporta asa.. si sa stiica sunt tare periculoase! Daca acum nu-si arata coltii, daca ramai cu el si eventual va si casatoriti vei avea de furca rau de tot! Offline #33 2007-02-26 16:10:50
Re: stiu parintii vostrii?Mamele de baieti si tatii de fete Durere! #34 2007-02-26 16:22:06
Subscriu. eu zic sa ai grija sa nu iti faca probleme mama si sa nu o lasi sa isi bage nasul in treburile voastre ca daca o sa ramaneti impreuna mi se pare ca e genul care se baga singura in seama si in treburile voastre.eu nu permit asta nici parintilor mei dar soacrei. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #35 2007-02-26 17:00:14
Re: stiu parintii vostrii?e singur la parinti.cand am vrut sa vad poze cu el cand era mic mai toate il reprezentau cu parul lung pana la umeri,intr-o foto era imbracat in rochita si cu fundita in cap.doamne fereste!maicasa crede ca e fata sau ce naiba?mai ales ca erau mai multe fotografii,nu una!parintii astia is dusi cu pluta:)).oricum e ciudata femeia asta pentru ca de exemplu acum o saptamana il intreaba pe iuby"stii,nu ai vrea sa iti cumpar pt deea(eu)o pereche de chiloti,ca toate fetele de la mine din birou isi cumpara si sa cumpar si eu,dar ii dau prieteneitale"si multe faze..oricum eu vreau si sper ca voi reusi ca mai incolo,peste cativa ani sa plecam din tara,sau cat mai departe de parinti.dar cand a auzit maicasa mai mai ca si-a smuls toti perii din cap si-l intreba pe iuby daca asta vrea si el,sa plece de langa ea.sau cand vom fi casatoriti(sa dea Domnu) daca are voie sa vina la noi in vizita sa ne aduca de mancare sau sa ne faca curat(de abia face pt ea mancare darmite pt mine:)) )oricum e o ciudata! Offline #36 2007-02-26 17:05:31
Re: stiu parintii vostrii?Daca va casatoriri sa nu o lasi sa faca chesti de genul asta curat ,mancare ca nu vrea decat se amestece in treburile voastre sub pretextul ca ajuta asa ca Nu o lasa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-02-26 17:23:43
Re: stiu parintii vostrii?am inteles.oricum nu o lasam eu pt ca mi se pare ca ar fi o lipsa de bun simt din partea mea sa imi faca ea treaba!ori fac eu ori iuby:))(nu-mi prea place treaba facuta de altul) Offline #38 2007-02-26 18:11:35
Re: stiu parintii vostrii?mamei i-am spus dupa o luna si a stat mai botoasa cam 2saptamani (in sensul k ea credea ca e prea devreme) apoi am vorbit cu ea, si am inceput sa ne povestim cate chestii (am vb si despre sex oral, anal, despre ea & tata ) mai greu a fost cu tata care mi a descoperit pastilele si a zis ca nu ma mai lasa afara...si dupa 2zile de scandal monstru i-a trecut si si-a cerut scuze k l-a pocnit p alex acum e ok, vb cu amandoi si ne intelegem perfect! Cocorosie! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|