|
Nu esti logat.
Va rog ........un sfat......#1 2007-02-25 18:45:57
va rog ........un sfat......Azi ar trebui sa fie prima zi de pauza.....si sunt tare nesigura ce sa fac.....Nu vreau sa fac pauza de 7 zile ptr k chiar in ziua in care trebuie sami vina ciclul (adik joi) voi fi pe autocar(timp de 3 zile).....Ce ma sfatuiti sa fac?Sa incep azi o noua folie???Am auzit k daca nu fac pauza de 7 zile pot aparea hemoragii si efectul contraceptiv scade....e adevarat?pls help me:D Sunt k parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o Offline #2 2007-02-25 18:49:04
Re: va rog ........un sfat......poti sa incepi o alta folie.da poate aparea spotting dar daca iei 2 folii consecutiv efectul contraceptiv nu scade VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-02-25 18:52:21
Re: va rog ........un sfat......nush ce sa fac ...park mi frik sa nu ajung la spital.... Sunt k parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o Offline #4 2007-02-25 18:59:49
Re: va rog ........un sfat......de ce sa ajungi la spital ?sunt destule fete de pe acest forum care au legat 2 folii si nu au patit nimic poate aparea asa cum am zis spotting dar nu ajungi la spital asa ca stai linistita.dar faci cum vrei e important sa nu stai stresata ca poate patesti ceva......... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-02-25 19:00:41
Re: va rog ........un sfat......ms raluca:*poopici Sunt k parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-25 19:06:23
Re: va rog ........un sfat......mno....am luat acuma prima pastila de pe noua folie..........amu ce a fi a fi:)))))))))) Sunt k parfumul unei flori lasat pe pantoful care a calcat-o Offline #7 2007-02-25 19:48:24
Re: va rog ........un sfat......cu placere si eu te pup:) sper sa nu ai spotting.cand mai ai ceva de adaugat la masajul tau folosejte butonul editeaza ca altfel iei worn VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-02-25 20:18:57
Re: va rog ........un sfat......
si eu...cand am fost la mare...si nu am patit nimic...nici macar spotting Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #9 2007-02-25 22:36:35
Re: va rog ........un sfat......Rodica, stai linistita, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji. Iar de ajuns la spital, nici vorba © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|