|
Nu esti logat.
Himen...-3#39 2008-04-11 13:01:32
Re: himen...tot ce vb.tu cu medicul este confidential VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2008-04-11 13:15:04
Re: himen...daca la primul contact sexual te doare tare, dar nu curge sange deloc... ce poate fi? himen elastic? la mine asa a fost... si n-am ramas cu "probleme", dar sunt curioasa de explicatie... imi inchipui ca, daca nu mai era deloc acolo (din diferite cauze, mai ales sport mult si dur), n-avea ce sa ma mai doara, nu? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2008-04-11 13:17:36
Re: himen...nu e obligatoriu sa apara sangerarea la deflorare..... multe fete nu au sangerat la primul contact.... daca aveai himen elastic remarca ginecologul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2008-04-11 13:17:41
Re: himen...Nici mie nu mi-a curs sange katami. Dar nu mi-am pus intrebarea asta niciodata. Cred ca pana la urma depinde de la femeie la femeie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #43 2008-04-11 13:31:58
Re: himen...
aha... da, ma gandisem si la faza cu ginecologul... totusi, la primul control la care am mers, am uitat s-o intreb cat eram pe masa, am intrebat-o cand am coborat.. si ea a zis ceva in genul "daca imi spuneai cand erai "acolo sus", ma uitam si-ti ziceam". de ce trebuia sa se uite special n-am priceput.... si eu ma gandeam la fel ca tine, ca daca ar mai fi pe acolo si acum, ar vedea si gata. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-11 13:33:16
Re: himen...tare doctora mai mult decat sigur remarca daca aveai himen elastic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2008-04-11 22:50:23
Re: himen...vreau sa spun si eu ca nici eu nu stiu daca mai am sau nu himenul...adica am avut contacte dar totul a decurs incetul cu incetupl timpo de cateva luni pana am ajuns sa mergem pana la capat...de asta nici nu stiu cand am avut primul contact propriu zis si nici daca mi s-a rupt himenul ca nu am sangerat deloc si nu m-a durut...ma durea putin cand incepea s-o introduca mai tare si cand ziceam ca simt o durere se retragea...asa ca tot asa putin putin pana a intrat de tot...dar nu am simtit tare durere sau ca s-ar fi rupt...deloc...control la medic nu am facut de atunci...doar un eco ca eram la menstra...asa ca nu stiu ce e cu himenul...mai e acolo sau nu... Ultima oara a fost editat de levantica (2008-04-11 22:54:56) Offline #46 2008-04-11 23:30:50
Re: himen...nu cred Offline #47 2008-04-12 09:25:01
Re: himen...levantica nu mai e acolo de mult himenul.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|