homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salut tuturor-2

#20 2007-11-16 21:09:46

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

Re: salut tuturor

vdaiana a scris:

Daca cineva nu are pretentia sa fie un soft oficial, cu licenta, exista si programe free sau crack-uite care permit accesul la distanta si poti foarte bine inregistra tot ce scrie cineva pe calculator, ca mai tarziu sa vizualizezi in format text tot ce s-a intamplat pe calculator.

da dar pentru asta trebuie sa vina la calculatorul respectiv sa-l instaleze...fara instalare un astfel de soft nu are cum sa fie activat sa-i spunem...nu se poate instala sau activa de la distanta...la ce te referi tu cred ca e altceva...un soft care poate rula ca un proces invizibil fata de utilizator si care nu trebuie instalat dar care poate sa vada numai ce faci tu ce programe ai deschise dar nu si ce scrii...iar daca respectivul calculator e protejat cu parola nu ae cum sa instaleze nimeni nimic...doar daca stie parola.

deea87 a scris:

pai..am setat asa la arhiva..la call history nu mai stiu..cred k am tot asa...acu nu stiu cat de mare e reteaua..sunt vreo 10-15 calc in firma sa zic...acum nu stiu daca avem si acel program..sincer nu cred...si in plus ca administratorul nu prea sta el pe la pc..dar cand sta cine stie ce face rotfl

stai linistita e un soft prea mare si scump pentru 10 15 calculatoare...la noi e o retea de 500 de calculatoare la care si eu fac parte din administrare...nu are cum sa vada

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-11-16 21:12:04)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#21 2007-11-16 21:24:48

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

micanarcisa a scris:

vdaiana a scris:

Daca cineva nu are pretentia sa fie un soft oficial, cu licenta, exista si programe free sau crack-uite care permit accesul la distanta si poti foarte bine inregistra tot ce scrie cineva pe calculator, ca mai tarziu sa vizualizezi in format text tot ce s-a intamplat pe calculator.

da dar pentru asta trebuie sa vina la calculatorul respectiv sa-l instaleze...fara instalare un astfel de soft nu are cum sa fie activat sa-i spunem...nu se poate instala sau activa de la distanta...la ce te referi tu cred ca e altceva...un soft care poate rula ca un proces invizibil fata de utilizator si care nu trebuie instalat dar care poate sa vada numai ce faci tu ce programe ai deschise dar nu si ce scrii...iar daca respectivul calculator e protejat cu parola nu ae cum sa instaleze nimeni nimic...doar daca stie parola.

Daca un angajat ia in primire un calculator de la "tipul de la IT" nu cred ca se pune sa inspecteze ce programe are instalate mai ales unele care ruleaza invizibil si sa le dezactiveze ca sa poata face ce vrea tongue. Calculatorul de la birou nu este proprietatea angajatului, deci seful poate decide sa puna asemenea programe pentru a urmari angajatii.
Nu-mi aduc aminte cum se numeste programul despre care ziceam. L-am incercat, e foarte amanuntit, permite salvarea activitatii pe calculator pana si a parolelor, doar ca nu apar efectiv caracterele din parola, apar doar *** , in rest tot. Poti sa faci si capturi de imagine sau film. Uuuufff ca nu mai stiu cum se numeste. Am sa revin cu numele programului cand imi aduc aminte big_smile

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#22 2007-11-16 21:31:44

micicutza
Banat

stiu la ce te referi...dar daca pana acum nu a avut probleme de genul asta nu cred ca a fost instalat mai apoi...acum depinde si de genul de firma...daca seful e disperat sa vada ce faci si ce dregi poate sa iti stea si in ceafa...dar deea intreba daca poate cineva sa vada ce a scris pe mess...raspunsul e NU daca are dezactivat optiunea din preferintele messului...deci daca firma e una normala fara disperati de sefi credeti-ma ca nimeni nu sta sa descifreze ce ai scris tu...pentru ca da softul respectiv daca este instalat preia TOATE caracterele scrise de la tastatura...si cu o simpla verificare a proceselor te poti prinde daca e ceva in neregula....si daca ti se pare ceva ciudat in afara de procesele normale de lucru atunci e posibil sa fi primit compul cu softul respecitv gata instalat...lucru de care ma indoiesc tare tare mult...eu una nu am auzit asa ceva la nici o firma si lucrez in domeniu de 10 ani...iar la firma unde lucrez acum de 5 ani fac parte din "tipii de la IT" big_smile ...dar la noi nu se instaleaza asa ceva...si vorba aia ar fi tot interesul sa urmaresti activitatea a 500 de calculatoare

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2007-11-16 21:34:23)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#23 2007-11-16 21:35:50

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

vdaiana a scris:

micanarcisa a scris:

vdaiana a scris:

Daca un angajat ia in primire un calculator de la "tipul de la IT" nu cred ca se pune sa inspecteze ce programe are instalate mai ales unele care ruleaza invizibil si sa le dezactiveze ca sa poata face ce vrea tongue. Calculatorul de la birou nu este proprietatea angajatului, deci seful poate decide sa puna asemenea programe pentru a urmari angajatii.
Nu-mi aduc aminte cum se numeste programul despre care ziceam. L-am incercat, e foarte amanuntit, permite salvarea activitatii pe calculator pana si a parolelor, doar ca nu apar efectiv caracterele din parola, apar doar *** , in rest tot. Poti sa faci si capturi de imagine sau film. Uuuufff ca nu mai stiu cum se numeste. Am sa revin cu numele programului cand imi aduc aminte big_smile

perfect keylogger cumva?daca e vba de ala e f nenorocit acel program si e si invisibil...

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#24 2007-11-16 21:39:15

micicutza
Banat

acuma una peste alta am speriat biata fata...daca era ceva de restrictie sau altceva sau daca vrea sefu sa vada ce faci nu citeste el ce scrii tu la tastatura...vede daca lucrezi ori nu si ce programe deschizi si daca nu-i convine iti taie accesul la net ori la mess ori la anumite site-uri...cel putin asa e la noi...cine face prostii si nu munceste i se taie netul...asa ca deea stai linistita...

Publicitate

loading...

#25 2007-11-16 21:52:07

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

cred ca trebuia sa faceti alt subiect ca deja numai are legatura cu subiectul initial tongue

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#26 2007-11-16 22:26:53

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

ms frumos de lamuriri fetele..si scuze de offtopic big_smile

#27 2007-11-17 00:23:35

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

vdaiana a scris:

Am sa revin cu numele programului cand imi aduc aminte big_smile

"iOpus STARR PRO"
Scuze de offtopic....by the way, care e subiectul? tongue

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#28 2007-11-17 07:22:25

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

ralluka a scris:

subscriu. nu stiu ce m-as face la munca fara forumul asta...

eu innebuneam de plictiseala big_smile

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#29 2007-11-17 09:42:24

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu tare multe lucruri am invatat de pe forum. oricum am devenit dependenta... macar cateva minute intru in fiecare zi

iubesc+Camelia+Matei

#30 2007-11-17 12:43:12

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

sa inteleg ca subiectul topicului ar fi: ce bine este sa fii Home alone cate un pic, uneori; asa e! dar nu prea mult! cateva zile acolo... hoinaresc in voie prin magazine, gatesc dc am chef si exces de zel, stau pe forumul acesta pana nu mai pot de maini... am masa prea sus/scaunul prea jos... si am o pozitie incomoda la calculator.... mai vizitez rudele dc am chef, am mai iesit la un suc cu cate o prietena... sunt multe de facut! dar activitatea de baza: ma gandesc la el! tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.