|
Nu esti logat.
Pt doctoressa sau cine stye...-2#20 2007-03-11 11:08:43
Re: pt doctoressa sau cine stye...salut...deci am mai fost pe la medic,mi-a spus ca mi-e destul de"incarcata" limba(adica cu ciuperci)Mi-a spus sa continuu cu glicerina boraxata cu propoli(incepe sa aiba ceva efect) si mi-a prescris stamicina(de supt in cavitatea bucala...are un gust groaaaznic)..dar problema e ca mie la farmacie mi-au dat ceva Scopantil si uitandu-ma la indicatii terapeutice nu gasesc legatura intre scopantil si candidoza mea... Offline #21 2007-03-11 12:51:52
Re: pt doctoressa sau cine stye...pai trebuia sa intrebi la farmacie...sa-i spui farmacistei k tzie iti trebuie stamicina(padtile pt supt) sau daca e aceeasi doar ca are nume dif. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #22 2007-03-11 20:09:14
Re: pt doctoressa sau cine stye...pt afle trebuie sa iei glicerina boraxata.. e buna.. nu stiu exact de la ce apar.. am avut cand eram mica (vreo 10 ani asa), deci nu as putea sa cred k ar fi semn de candida.. mie mi s-a spus k din pricina unei alergii la lapte, ceva de genul.. am luat glicerina boraxata si nu am mai consumat lapte si mi-a trecut rpd (in cateva zile) You think you know but you have no idea Offline #23 2007-03-11 22:10:18
Re: pt doctoressa sau cine stye...da dar au nu am afte,ci candidoza bucala...de la tratament cu antibiotice...cam incepe sa-mi treaca si mie cu glicerina boraxata.dar poate o sa iau ceva stamicina sau nistatina de supt in gura,ca parca asa are efect cand ciupercuta e pe limba Offline #24 2007-03-12 10:09:20
Re: pt doctoressa sau cine stye...la tine e bine k e pe limba dar eu ca am pe faringe ... Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-12 10:11:26) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-12 11:12:37
Re: pt doctoressa sau cine stye...nu mai lua scopantilul ala, e antispastic, nu are nici o legatura cu candidoza ta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-03-12 11:32:23
Re: pt doctoressa sau cine stye...doctoressa de problema mea... ai vreo idee? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #27 2007-03-12 11:40:54
Re: pt doctoressa sau cine stye...blue, mai fa un exudat, vezi daca mai iese candida. Daca da, refa tratamentul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-03-12 23:01:17
Re: pt doctoressa sau cine stye...o sa ma duc la doctorul de fam. sapt asta s-i cer trimitere sa-mi fac iar un exudat,dar nushu cu bioparoxu ala nu a mers....m-am simtit bine dupa 10 zile de tratament apoi dupa nushu cat timp iar...acu my nou simt o presiune asupra gatului,ceva care ma strange. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #29 2007-03-13 17:52:08
Re: pt doctoressa sau cine stye...glicerina boraxata cu stamicin.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-03-14 21:24:08
Re: pt doctoressa sau cine stye...am fost azi la medicu de fam. si i-am zis tot:ca simt o presiune in gat, m doare gatul cnd inghit ,inghit greu,expectorez ceva. si mi-a dat nizoral 200 mg timp de 5 zile. 2 pastile in prima zi la 12 ore si apoi sa incep cate 1 pastila dupa ce mananc.grupa farmacoterapeutica este: antimicotice sistemice, derivati de imidazol .intrebarea mea este: scade sau nu efectul contraceptivelor? aici zice in felul urmator la precautii: Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #31 2007-03-14 21:30:15
Re: pt doctoressa sau cine stye...antibiotic nu e sigur...iar de faza cu contraceptia pe timpul tratamentului...atata timp cat nu specifica in ce fel cred ca e acceptata si varianta cu AC mami de minuni Offline #32 2007-03-14 21:55:15
Re: pt doctoressa sau cine stye...ok ms mult. oricum eu vroiam sa intreb la farmacie maine.deci nu interactioneaza sa stau linistita. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-14 21:59:27) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #33 2007-03-15 15:58:43
Re: pt doctoressa sau cine stye...nizoral e antimicotic si nu scade efectul contraceptivelor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-03-15 20:26:46
Re: pt doctoressa sau cine stye...i'm back...deci scopantil nu iau ca mi-am dat seama ca ceva nu e in regula(frumos din partea farmacistei...) Ultima oara a fost editat de lion_kinga (2007-03-15 20:27:52) Offline #35 2007-03-16 10:49:44
Re: pt doctoressa sau cine stye...hmm.. cred ca am si jos.. candidoza..aseara ma manca un pic..si m-am uitat cu oglinda sa vad daca am ceva si am vazut k un fel de bubite aproape de vagin,unde-i delimitarea dintre vagin si anus.m-am dat cu niste clotrimazol aseara....sa fie si acolo jos candidoza oare...? ma gandeam ss-mi cumpar gynozol 400mg,plus k o sa iau si nizoralul asta. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #36 2007-03-16 11:46:30
Re: pt doctoressa sau cine stye...lion_kinga, sincer eu nu stiu de efectul antimicotic al propolisului.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-03-16 17:49:08
Re: pt doctoressa sau cine stye...pai e tot glicerina boraxata,numai ca e cu propolis si nu cu stamicina...am fost si la dermatolog si mi-a prescris Fungolon..mi-a spus ca e bun(pare-mi-se e ceva de genu fluconazol dar prod straina?),pot sa ma astept la ceva bun din partea acestui medicament? Offline #38 2007-03-16 20:13:21
Re: pt doctoressa sau cine stye...aa..si inca ceva...mie dermatologul mi-a spus sa stau linistita ca candidoza bucala nu se ia asa de usor(zis de sarut)...desi eu aici pe forum am inteles altceva...deci?pt cat timp sa mai am grija? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|