|
Nu esti logat.
Stres de a12-a#1 2007-02-28 21:15:27
stres de a12-aMey fetelor si respectiv baietilor..am observat yo de o luna asa k mai e lume pe aici care e a 12-a si da bacul si admitere si kestii.. dar desi am incercat sa ma stapanesc si m-am gandit k asta nu e forum de bac si depresii in-bac tot n-am rezistat. Imi place sa cred k nu-s singura care simte k au ajuns-o la cap puterile si rabdarea si k pe masura ce trece timpu ma panichez si mai rau.. Aku nu vreau sa credeti k sunt paranoica si etc.. dar ma gandeam asa...voi care ati trecut prin asta cum v-ati mentinut calmul,asta in caz k vi l-ati mentinut si cum v-a fost asa,in general,pe parcusul acestui minunat an... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2007-02-28 21:16:39
Re: stres de a12-adaca de pe acum ajungi la caatul puterilor...in sesiune ce ai sa faci? ca acolo ai de invatat cat pt bac,daca nu mai mult! Offline #3 2007-02-28 21:18:04
Re: stres de a12-aeu cred ca s-a mai discutat despre subiectu asta,daca nu ma insel...anu trecut nu? sau poate la sters careva... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #4 2007-02-28 21:19:21
Re: stres de a12-a...nu mai stiu cum se cheama...''incurajari pt bac'''...ceva de genul!s-a mai discutat,si mai este subiectul,trebuie cautat! Offline #5 2007-02-28 21:28:28
Re: stres de a12-ada...dar era anu trecut..aku e bine sa updatam bacul si ionela prefer sa ma vad la facultate inainte si dupa aia mai vb noi de sesiune..si aku e vb k foarte mult stres si din jur si ma refer in special la parinti..k dupa aia cu sesiunea te lasa ei in pace..dar mai intai sa te vada in sesiune..so.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-28 23:14:37
Re: stres de a12-asunt ultimul an la facultate,cd ma uit in urma bacul mi se pare un examen usor si dc e sa inveti mediu in liceu ai toate sansele sa-l iei cu note maxime.eu cel putin,mai multa importanta am dat admiterii la facultate,bacul il cam ia toata lumea.bafta si spor la invatat. Mamica de 2 pui scumpi Offline #7 2007-02-28 23:24:40
Re: stres de a12-ade acord cu cosmina.... dupa ce il vei da vei constata ca n-a fost mare lucru, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa inveti constiinciozitate ca numai atunci ai sa zici la final ca bacu a fost usor...admiterea e mai grea, sesiunea la fel, dar toate la timpul lor spor la invatat Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #8 2007-03-01 00:13:11
Re: stres de a12-a
nu te lasa...at te streseaza sa nu cumva sa ai restnate sau sa treci la taxa! Offline #9 2007-03-01 01:41:58
Nu stiu altii cum sunt (vorba lui Creanga), dar eu cand am o chestie importanta in fata gen Bac, sesiune, examen de permis, etc.. nu gandesc mai departe de respectivul hop. Am tot timpul din lume sa ma stresez cu alea pe urma. Ce-ar fi sa ma gandesc inainte de capacitate ca aoleu, ce scriu eu in lucrarea de licenta? #10 2007-03-01 08:22:07
Re: stres de a12-auff..si eu ma cam stresez pe tema bacului...dar parca ma incurajeaza cand aud de la cei care au trecut de asta ca este usor si ca daca inveti un pic ai sanse sa l iei cu note amri... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #11 2007-03-01 09:29:24
Re: stres de a12-aeu inca imi sustin afirmatia bacu e apa de ploaie pe langa ce urmeaza la facultate Offline #12 2007-03-01 09:42:41
Re: stres de a12-ase poate sa fie, insa este o etapa importanta care trebuie parcursa. daca privesti bacul cu superficialitate se poate sa ai surprize neplacute... Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #13 2007-03-01 10:15:14
Re: stres de a12-asi eu dau bacul anul asta..de repetat nu m-am apucat inca ( zic repetat pt ca inca imi aduc aminte ce am invatat si in anii trecuti la romana, fara sa deschid vreo carte sau vreun caiet)..am o lene de nedescris in aceasta perioada, dar numai cand ma gandesc ca am sa fiu din toamna la facultate ma face sa deschid toate cartile si caietele si sa repet, iar la geografie sa invatz pe rupte ( nu- mi mai aduc aminte mare lucru din clasa a8a )...in rest viatza e frumoasa, clasa a 12a e usoara , momentan nu consider ca bacul e usor, nu il privesc cu superficialitate si nu zic "hop" inainte sa sar gardul ....eu am sa zic hop dupa admitere Offline #14 2007-03-01 10:55:20
Re: stres de a12-amai fetelor... daca dati o cautare dupa "incurajari pt bac" o sa vedeti acolo cat de mult s-a stresat eu! Priveam bacul ca pe sfarsitul lumii Ultima oara a fost editat de alexia (2007-03-01 10:56:35) Offline #15 2007-03-01 11:02:41
Re: stres de a12-aeu nu prea m-am stresat la bac....am dat anul trecut...cel mai frica mi-a fost de romana oral...in rest nu prea am avut emotii....mi-am invatat in ultimele 2 sapt dinainte....cam pe atunci am inceput si eu sa ma ingrijorez ...prietenii mi-au zis si mie k bacul e un fleac si sa vad ce ma asteapta la facultate...dar atunci gandeam si eu k intai sa ma vad cu bacul luat....acum as mai da bacul si de 10 ori numai sa ma intorc la liceu....fac e grea, indiferent cat de mult ti-ar placea....si e atat de mult de invatat incat iti vine sa te sui pe peretzi...nu va faceti griji...bacul nu e greu... Offline #16 2007-03-01 13:27:33
imi pare rau ca te contrazic, dar si in sesiune o sa te baraie la cap. si atunci mai rau ca in perioada asta pt ca notele vor fi mai mici decat cele pe care le stiu ei. nu cunosc exceptii, din pacate Offline #17 2007-03-01 22:22:19
Re: stres de a12-ahmm..aku eu nu contrazic k bacul e usor..sau ma rog..e facut sa-l ia si prostu (acolo un 5).. pe mine ma deranjeaza k sunt obligata sa invat ff mult in plus..fiind la uman,am fost obligata de circumstante sa dau si geogra si istorie..ceea ce e ingrozitoooor..ca sa nu mai zik k pt admitere (k de fapt asta e oful meu) am de invatat gramatica romana (kre in mare masura nu se cere la bac..dekt asa..niste idei vagi...) Pe mine ma km oboseste ideea cantitatii de informatie pe care tre s-o inmagazinez ... dar oricum..BAFTA (si nu tip) tuturor care au de trecut de anu asta Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #18 2007-03-01 23:06:17
Re: stres de a12-aIngrozitor? Ai idee ce inseamna Bac de real? Unde dai mate si fizica/info/chimie/biologie? Bacul de uman e fleac, fii serioasa. #19 2007-03-01 23:19:00
Re: stres de a12-ahai sa'mi spun si eu parerea k doar am trecut cu bine bacul .asa eram si eu stresata asa e oricare pana nu vede pe pielea lui cum este dar eu zic sa nu va panicati acum sincer daca inveti nu zic de 10 da mie mi sa intamplat la bac la materia la care am invatat cel mai putin respectiv la economie am luat nota cea mai mare si la mate cand am vazut ca la mate am luat 7,50 eram cea mai fericita.poate ca unora 7,50 li se pare nota mica dar avand in vedere ce matematica faceam la scoala si ca proful de mate ne dadea referate la greu si a trebuit sa iau totul de la 0 la mate pt k fiind si profu' batran nu mai avea rabdare sa ne explice zicea "daca nu ati inteles acum las' ca intelegeti alta data". asa ca eu zic ca daca inveti acolo cat de cat e imposibil sa nu'l iei Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|