|
Nu esti logat.
Mancarimi-3#39 2006-07-06 12:10:02
Re: mancarimiSe poate intimpla, e reactie la ovul. Daca nu te-ai spalat in vagin inainte de a pune ovulul nu-s probleme....daca insa te-ai spalat probabil ai facut o iritatie locala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2006-07-06 12:30:46
Re: mancarimipai nu m-am spalat. folosesc servetele de bebelusi, de sus in jos seara si uneori cand imi schimb absorbantul zilnic. Offline #41 2006-07-06 15:21:35
Re: mancarimicat_eyes, sa o aplice pe penis dupa decalotare, adica pe gland, santul balano-preputial. Are voie, pentru asta e facuta. E buna, sigur ca e, dar nu ai nevoie sa te dai si cu clotrimazol, e suficient ca pui ovule. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2006-07-06 15:22:47
Re: mancarimia....si mai vroiam sa spun, organele genitale exterme ai voie sa le speli...inauntru in vagin ziceam eu sa nu te speli cit timp pui ovulele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #43 2006-07-08 13:07:21
Re: mancarimiDoctoressa, am terminat cele 3 ovule. insa simt o usturime jos. nu ma simt chiar confortabil, adica. abia am schimbat absorbantul pt ovul si usturimea asta o sa mai tina vreo 10 min si apoi trece (ca si in zilele trecute). ce pot sa fac? trebuie sa merg la medic cand ajung in buc, asa e? Offline Publicitateloading...
#44 2006-07-08 18:53:17
Re: mancarimiDa, ar fi util sa mergi la medic deindata ce poti....pina una alta ar fi bine sa te speli bine in vagin, cu apa chioara. Si poate reusesti sa renunti macar citeva zile la absorbante Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2006-07-10 01:14:43
Re: mancarimibuna din nou, Offline #46 2006-07-10 11:36:02
Re: mancarimicat_eyes....deja dau consultatii pe forum si nu e cazul.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2006-07-10 15:18:47
Re: mancarimidoctoressa, scuze. Offline #48 2006-07-10 15:50:03
Re: mancarimiok....am inteles. E insa extrem de dificil si deloc recomandat, sa dai consultatii astfel... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2006-07-10 18:38:18
Re: mancarimistiu, crede-ma ca m-as fi oprit la cabinet pentru o discutie fata in fata. Ultima oara a fost editat de cat_eyes (2006-07-10 18:41:16) Offline #50 2006-07-11 11:06:17
Re: mancarimiVei reincepe contraceptivele martea viitoare. Si pe viitor vei termina folia luni, vei reincepe marti, o saptamina mai tirziu. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-01-05 14:25:55
Re: mancarimiam si eu un mesaj pt doctoressa. am niste mancarimi de cateva zile , nu miroase nu curge nimic mai mult decat ar trebui , ce ma sfatuiti? vreau o parere.....apropo ,la urinare ma ustura usor....usturimile au inceput la vreo 2 zile de la contactul sexual , nu am patit niciodata asa ceva. , ce sa fac, va rog vreau un sfat , nu stiu cand ajung la medic(pe saptamana viitoare) Offline #52 2007-01-05 14:48:38
Re: mancarimitaman asta e sfatul, sa mergi la medic. Ar putea fi candida insa ar putea fi si altceva...foarte probabil o infectie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2008-04-02 16:05:03
Re: mancarimiBuna fetele,am fost la un control ginecologic deoarece aveam mancarimi si usturimi si mi s-a spus ca am colita acuta candidozica si am luat nizoral pastile,ovule clotrimazol si crema tot clotrimazol,am facut si spalaturi cu irigatorul la recomandarea medicului,am terminat tratamentul si am constatat ca nu mi-a trecut deoarece ma ustura in timpul contactului(mentionez ca a luat si partenerul nizoral)am fost din nou la control si mi s-a spus ca nu sunt facute corect spalaturile,eu am avut irigator tip burduf si mi-a zis sa iau irigator cu furtun.....si ca din cauza secretiei abundente am usturimi in timpul contactului,nu stiu ce sa fac ,am auzit ca nu sunt bune spalaturile astea asa des si cu ce ar trebui sa le fac,eu am facut cu musetel si bicarbonat de sodiu,a si inca ceva mi-a schimbat ovulele mi-a dat macmiror.Astept un raspuns va rog si ma scuzati daca am scris prea mult.pupi Offline #54 2008-04-02 16:12:28
Re: mancariminu de la spalaturi nu a trecut ci cel mai probabil de la tratament. mami de minuni Offline #55 2008-04-02 16:15:58
Re: mancarimiOf multumesc pentru raspuns,ce as putea sa fac?Doctorita chiar spunea daca as vrea sa ma internez,ca sa ma curete bine acolo,eu sunt din targoviste la alt nu as avea unde sa ma duc,am inteles ca ea mai buna din oras,deci sa continui cu ovulele astea,si cu spalaturi? Offline #56 2008-04-02 16:20:33
Re: mancarimila cine din tgv.te duci cristina? spalaturile alea sa nu faca mai mult rau decat bine.analiza la secretie ai facut.si nu ai de ce sa te internezi daca ai candida. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2008-04-02 16:26:40
Re: mancarimiAm fost la ionescu cecilia,nu am facut analiza la secretie:((nu mai zic ca am cheltuit foarte mult acolo:(( Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|