|
Nu esti logat.
Pt doctoressa....#1 2007-03-01 00:06:43
pt doctoressa....mi-am facut facut analize de prolactina 2 luni la rand, in prima luna mi-a iesit de 3 ori mai mare, iar in a 2 a de vreo 8 ori, medicul mi-a spus ca fara tratament nu o sa raman insarcinata, si asa ca am inceput tratament cu dostinex. pe fata dr-lui nu am prea vazut speranta, se poate ca dupa 2 luni sa raman insarcinata? ar trebui sa-mi fac lunar analiza de prolactina sa vad cum mai sta? si mi-a mai dat Mastodynon, pe care nu-l gasesc la noi. e grav daca nu-l iau? si am voie in timpul tratamentului sa am raport cu sotul meu? si-a facut si sotul meu spermograma, care i-a iesit cu viabilitate 90% si aspect murdar, dr i-a dat antibiotice, vreo 4 tipuri de medicamnte (tablete), lui dr biolog i-a spus ca e in limitele normale si, deci nu vrea sa ia medicamnetele, e grav? multumesc pt atentia acordata Offline #2 2007-03-01 14:54:09
Re: pt doctoressa....poti avea contacte sexuale insa trebuie sa te feresti eficient de sarcina. Eu zic sa repeti dozarea de prolactina atunci cind ti-a zis medicul sa o repeti...si vedem atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-01 20:43:26
Re: pt doctoressa....am mai scris cateva intrebari, cea mai importanta e cea legata de sotul meu ca nu vrea sa ia medicamentele prescrise de dr, ce ziceti? Offline #4 2007-03-02 11:00:27
Re: pt doctoressa....pai cum sa faci sa iti convingi sotul sa ia tratamentul prescris de medic nu pot sa te invat. Nu prea inteleg ce anume e in limite normale....ca daca despre motilitate vorbim, e adevarat, insa daca spermatozoizii sunt bolnavi(infectie) tot nu e bine in ideea vreunei sarcini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2013-02-25 15:01:42
Re: pt doctoressa....Buna! Acum 2 luni doream alte anticonceptionale si am fost la doctoressa, care mi-a recomandat Mercilon, cu care chiar imi merge super ok. Problema e ca mi-am facut de curand analize la sange si trigliceridele sunt foarte ridicate. Ar trebui sa nu mai iau anticonceptionalele o perioada sau doar sa tin regim si sa fac mult mai multa miscare?Multumesc! Offline Publicitateloading...
#6 2013-02-25 15:13:44
Re: pt doctoressa....ai warn pt postare multipla; citeste regulamentul si respecta-l! daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|