|
Nu esti logat.
Superstitii?....#1 2007-03-02 13:29:30
superstitii?....De obicei sunt o persoana cerebrala, care nu crede in superstitii (desi, hmmm, din copilarie mi-a ramas retinerea de a calca peste o gura de canal si aversiunea fata de pisicile negre :-D)...Oricum, problema e urmatoarea: desi logodna noastra a durat 2 ani, "semnele rele" au inceput sa apara cu cateva luni inainte de marele "da": 1. dupa ce ne-am invartit luni de zile pentru a ne alege verighetele, exact in ziua in care le-am cumparat a murit bunica lui. 2. exact in seara zilei in care dadusem comanda de invitatii, am aflat ca cei pe care ii alesesem de nasi de 2 ani nu mai puteau sa ne fie nasi. 3. cu cateva saptamani inainte de nunta, am aflat ca celalta bunica a sotului, cea care il crescuse are cancer si e pe moarte... asa ca marele eveniment a fost intunecat si de acest lucru... 4. in ziua in care ne-am dus sa ne inscriem la Starea Civila ni s-a spus ca certificatele prenuptiale nu sunt bune (si calatorisem 200 de km pt asta, caci am facut nunta la mine acasa, nu in Iasi). "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-03-02 13:34:35
Re: superstitii?....nicolle_rox...eu nu am o experientza asa bogata...dar dak te ai casatorit cu el a fost din cel putin un motiv (dak nu mai multe)...asa ca incearca sa redescoperi acele motive si sa le readuci in viata voastra...dar eu zic ca dak l iubeshty indeajuns de mult incat sa vrey sa ai copilul lui atunci restul (adik superstitziile si certurile) sunt apa de ploaie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-02 13:40:56
Re: superstitii?....asa e, de cele mai multe ori gandesc si eu asa...adica, dc vroiam sa renunt la relatia asta, as fi avut 1000 de ocazii sa zic "gata, nu mai vreau". insa chiar ma iubeste si chiar il iubesc si nu renuntam asa usor...doar ca uneori se pare ca problemele ne depasesc, de parca cineva ne-ar vrea cu tot dinadinsul raul...(de aia spuneam de coincidentele alea..) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-03-02 13:44:34
Re: superstitii?....si noi cand am depus actele la starea civila ni s-a spus sa revenim ca cik am venit cu o zi prea devreme. evident ca a trebuit sa refcem prenuptialele (bine ca ma invart cat de cat prin lumea medicala si le-am refacut in juma de h) , la fel si cu popa care nu vroia sa ne primeasca in vinerea dinaintea nuntii sa ne spovedim...am crezut ca mor si ca daca nu ma spovedesc nu mai facem nicio nunta...si mi-a trecut o secunda prin minte ca ceva nu e in regula...superstitii, etc. cred ca subconstientul se agata de astfel de semne. dar cum bine zice si crystina...stiam dc ne luam si ca 2-3 semne nu fac decat sa ne reaminteasca ca nu noi decidem si ca daca Dumnezeu ne-a pus fata in fata ne va ajuta si sa ducem treaba pana la capat daca intr-adevar suntem sortiti unul celuilat. si asa a si fost. mami de minuni Offline #5 2007-03-02 13:52:27
Re: superstitii?....ca sa nu mai spun ca, cu 2 zile inainte de nunta mi-a venit "bucuria" (desi mai era vreo saptamana pana cand trebuia), asa ca, nici vorba de impartasanie sau de pupat icoane si evanghelii...noroc ca parintele a fost tare intelegator (eu de-acuma boceam si ma vedeam facand nunta in curtea bisericii, ca..stiti voi, nu e voie sa intri in biserica in perioada aia...) si a trebuit sa facem imbisericirea dupa vreo 2 saptamani... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-02 14:02:51
Re: superstitii?....la 3 ma duc mami de minuni Offline #7 2007-03-02 14:06:06
Re: superstitii?....multa bafta la doctor... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2007-03-02 14:27:49
Re: superstitii?....nicole daca va iubiti si va doriti amnadoi sa fie bine toate se rezolva cu putin efort din partea voastra.Cel mai importnat este sa nu va ignorati,daca aveti o problema nu lasati sa treaca mult timp fara sa o discutati.Comunicati si fiti cei mai buni prieteni. Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-03-02 14:28:00) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #9 2007-03-02 15:24:42
Re: superstitii?....multumesc tutror pt raspuns...pacat ca zicala aceea "all you need is love" nu e intotdeauna adevarata.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2007-03-02 21:31:09
Re: superstitii?....si mie mi s-a intamplat ceva inainte sa ma marit dar nu asa de grav ca lui Nicole. CU DOUA ZILE INAINTE DE CUNUNIE era seara si eu imi faceam unghiile si m-a sunat actualul meu sot sa ma duc in oras ca ma asteapta pana mi-am terrminat eu unghiile de facut s-a inoptat si mama mi-a zis ca nu ies singura din casa la ora aia. sa vina el sa ma ia. el n-a vrut sa vina. si ne-am certat si rau aproape ca uitaseram dintr-un motiv insemnificativ ca peste doua zile ne casatorim. greu ne-am impacat exact la limita. si acum suntem pe punctul de a divorta pt a nustiu cata oara. Ultima oara a fost editat de valy 77 (2007-03-02 21:31:50) Offline #11 2007-03-02 22:00:29
Re: superstitii?....si eu sunt oarecum superstitioasa,dar stiti cum e?cu cat te gandesti mai mult ca s-ar putea sa ti se intample ceva rau...cu atat sunt mai mari sansele sa ti se intample! Offline #12 2007-03-02 22:02:11
Re: superstitii?....
e ceva de genul "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample" Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-03-02 22:02:37) mami de minuni Offline #13 2007-03-02 22:32:55
Re: superstitii?....asa imi zice si el de multe ori...nu sut chiar asa de superstitioasa, dar parca prea multe ghinioane se adunasera atunci.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2007-03-02 22:44:41
Re: superstitii?....cand mai ai momente de astea de "picaj liber" mergi intr-o duminica sa-ti citeasca duhovnicul tau sau un alt preot in caz ca nu ai o rugaciune...te simti mai bine aprinde o lumanare de multumire ca esti cu el si el cu tine...face bine la suflet mami de minuni Offline #15 2007-03-02 22:55:37
Re: superstitii?....stiu, fac de multe ori lucrul asta (merg la biserica sa pun o lumanare, sa ma rog)...doar ca..uneori e asa de...barbat, as vrea sa vad mai des ca ii pasa la fel de mult cum imi pasa mie...el, na, ca toti barbatii, se simte in siguranta si nu prea isi mai da silinta... :-D "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2007-03-02 22:58:49
Re: superstitii?....energia negativa indreptata spre oricare dintre noi afecteaza, asa e, dar fa abstractie. zambeste cand te injura, razi cand altii te fac sa plangi, etc...intelegi la ce ma refer. e buna si ignoranta cateodata... mami de minuni Offline #17 2007-03-02 23:04:26
Re: superstitii?....stiu, asa e...defectul meu a fost mereu acela ca am pus si pun prea usor totul la suflet...degeaba mi se spune ca tb sa fiu mai nesimtita si cu tupeu...cei 7 ani ai mei de-acasa ma impiedica sa sar anumite bariere...multumesc mult pt sfaturi...cum a fost ceaiul de tei? :-D o seara buna si somnic usor! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2007-03-02 23:07:40
Re: superstitii?....inca n-a fost...cam in 2 ore ajunge acasa si degustam mami de minuni Offline #19 2007-03-02 23:10:09
Re: superstitii?....:-) sa fie "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|