|
Nu esti logat.
Pentru_doctoressa#1 2007-03-02 13:35:08
pentru_doctoressaBuna din nou draga Doctoressa. Poate iti amintesti de mine, luam Laurina de un an cand am uitat o pilula 12 ore. Totul a fost ok pana acum, am facut o luna pauza de pilule (atata timp cat mi-a intarziat menstruatia, ca urmare a uitarii pilulei). Din prima zi a menstruatiei am inceput un blister nou. Mai am acuma inca 5 pastile de luat din primul blister de dupa pauza. Si a aparut o sangerare. E normal? Crezi ca organismul meu "are impresia" ca acuma e prima oara cand iau Laurina si de aceea sangerez? Offline #2 2007-03-02 13:44:50
Re: pentru_doctoressae posibil sa fie spotting... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-02 13:46:06
Re: pentru_doctoressaasa zic si eu spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-03-02 13:49:24
Re: pentru_doctoressaSi eu ma gdesc ca e spotting, doar ma intreb daca organismul meu "are impresia" ca acuma e prima oara cand iau Laurina si de aceea sangerez? Trebuie sa ma astept ca si in urmatoarele luni sa mi se intample asta? Cand am inceput eu sa iau Laurina, nu imi amintesc sa fi avut spotting, da deloc, nici macar in prima luna. Offline #5 2007-03-02 13:51:35
Re: pentru_doctoressadupa ce faci pauza si reiei contraceptivele in primele 3 luni de administrare pot sa apara efecte secundare comune ca spottingul,greturi,ameteli etc. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-02 13:52:07) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-02 13:59:26
Re: pentru_doctoressaofffff, ce nasol totusi. Cand iei de ceva vreme pilule si faci pauza de o luna fortata de imprejurari, te astepti ca organismul tau sa isi aminteasca cumva ca i s-a mai dat Laurina mult timp...cel putin eu nici nu m-am gandit c-o sa am parte de spotting, mai ales ca de la Laurina nu avusesem niciodata inainte. Multumesc mult fetelor pt raspunsuri. Offline #7 2008-02-11 12:58:07
Re: pentru_doctoressaeste prima data cand iau ac. am inceput cu laurina pe 7 februarie ,in prima zi de menstra,la ora 10 seara. pe 7 si pe 8 am luat pastila la 10 seara, iar pe 9 am luat-o la 2 la amiaza pt ca seara ma simteam cam rau. am continuat sa o iau la 2 in fiecare zi, pe 9 si 10 si 11 si am de gand sa le iau tot la 2 de acum in colo. pe 12 pot avea contact sexual neprotejat, avand in vedere ca au trecut doar 5 zile de cand iau ac? Ultima oara a fost editat de lila (2008-02-11 12:58:54) Offline #8 2008-02-11 13:00:40
Re: pentru_doctoressasigur ca da...ai inceput in prima zi de menstra deci esti protejata inca de atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|