|
Nu esti logat.
Ptr.doctoressa.....#1 2007-03-04 13:21:46
ptr.doctoressa.....Buna doctoressa! am fost diagnosticata acum 1 an cu mastoza fibrochistica la sanul stang.am urmat si urmez tratament in urma investigatiilor dar dr.mi a spus ca nu sunt indicate prt.maine anticonceptionalele ptr.ca favorizeaza dezvoltarea nodulului.eu iau harmonet de 3luni. daca nu mi sunt permise anticonceptionalele ce metoda contraceptiva as putea aborda tinand cont ca nu am avut nici o nastere(ma gandeam la sterilet dar...cica nu ar fi indicat ptr.femeil;e care nu au copii).va rog mult lamuriti-ma si va multumesc si ptr. raspunsurile anterioare pe care vi le-am solicitat. Offline #2 2007-03-04 13:43:06
Re: ptr.doctoressa.....intr-adevar,steriletul nu poate fi folosit decat de femeile care au nascut. Offline #3 2007-03-05 11:27:08
Re: ptr.doctoressa.....nu ai contraindicatie la contraceptive orale. mastoza fibrochistica e o afectiune benigna, foarte frecventa, care impune tinerea sub observatie si nu reprezinta contraindicatie la contraceptive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-03-05 20:20:41
Re: ptr.doctoressa.....multumesc de raspuns! am mai citit pe forum despre anumite subiecte si am observat ca ati raspuns unei fete ca in pauza de 7 zile nu ar trebui sa ai dureri menstruale.e adevarat?ca nu va spun ce dureri ma apuca pe mine....oare e vorba de vreo infectie? Offline #5 2007-03-05 20:23:38
Re: ptr.doctoressa.....cand iei ac. durerile menstruale sunt cu mult diminuate la fel si cantitatea de sange eliminat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-05 20:26:38
Re: ptr.doctoressa.....eu le iau de 3 luni. ma gandesc ca poate ar trebui sa se mai acomodeze organismul cu ele. Offline #7 2007-03-05 20:28:23
Re: ptr.doctoressa.....la mine au disparut de la prima luna acum ma mai doare doar mijlocelul inainte sa vina.doctoressa a spus ca reducerea durerilor este un efect al ac. care poate sau nu sa apara.poate in cazul tau nu apare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-03-05 20:48:22
Re: ptr.doctoressa.....ok.merci ralu!vad eu cum o scot l capat Offline #9 2007-03-06 15:21:49
Re: ptr.doctoressa.....cu niste pastile contra durerilor, eventual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-03-22 23:13:18
Re: ptr.doctoressa.....
Buna lilian@
Cand o gramada de persoane au facut asa ceva de la AC , si mai ales ca si doctorul ti`a zis ca favorizeaza dezvoltarea nodulului. Ultima oara a fost editat de Marta (2007-03-22 23:15:02) Offline #11 2007-03-23 09:32:01
Re: ptr.doctoressa.....din cate stiu eu nu e un fapt dovedit ceea ce spui tu Marta...dar bineinteles s ar putea sa ma insel... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-03-23 11:08:02
Re: ptr.doctoressa.....Marta, de curiozitate, mergi in biblioteca, ia o carte si citeste pe tema si vei afla de ce am zis. Ca sa te scutesc de efort, iti citez eu din "Planificarea Familiala-elemente interdisciplinare" sub redactia Florentina Pricop. La capitolul contraindicatii absolute avem:boli circulatorii(in trecut sau in prezent)-ale utilizatoarei(nu ale familiei!)migrena focala sau migrene care necesita trat cu ergotamina, atacuri ischemice tranzitorii, AVC in antecedente, majoritatea bolilor vasculare, hipertensiunea pulmonara, boli active ale ficatului(dupa hepatita acuta virala COC pot fi utilizate la 3 luni de la normalizarea probelor hepatice), adenomul hepatic, litiaza biliara(dupa colecistectomie pot fi utilizate COC), porfirii, herpes gestational, sarcina, sindrom hemolitic uremic, boala trofoblastica, singerari genitale nediagnosticate, cancer de sin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-03-23 11:19:24
Re: ptr.doctoressa.....Eu nu am postat pt a ne certa... imi pare rau ca s`a intamplat asa... Offline #14 2007-03-23 11:28:56
Re: ptr.doctoressa.....sa pare ca nu din cauza contraceptivelor....e doar o coincidenta....eu stiu foarte multe femei care au scapat de noduli pe anticonceptionale si mai stiu si multe femei care nu au avut nici inainte nici dupa nici o problema. so.....nu ne certam....doar ca ma irita, desi probabil ca nu ar trebui, atunci cind oamenii care nu au citit (din diverse motive) pe tema, aronca informatii eronate pe care oamenii le inghit ca atare....nu e vina ta deci...poti insa verifica in biblioteca faptul ca ti-am citat exact si ca respectiva carte exista Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-05-05 18:19:48
Re: ptr.doctoressa.....am si eu o intrebare pt doctoressa...am fost la control la ginecolog in urma cu vreo 2-3 luni ji mi-a spus ca am anexita ji cv infectie...in fine...le-am tratat...ji ultima data knd am fost mi-a spus k mai am cv in partea dreapta ji mi-a recomandat sumamed...doar k sumamed nu am gasit nicaieri ji am luat azitromicina pt k am inteles k e acelasi lucru...vreau doar s intreb k azitromicina e utilizata pt anexita ji boli de genul acesta ji chiar e totuna cu sumamed???ast rasp... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #16 2008-05-05 18:30:09
Re: ptr.doctoressa.....e acelasi lucru mami de minuni Offline #17 2008-05-05 18:53:27
Re: ptr.doctoressa.....scuze...obisnuinta asta...mersi mult pentru ajutor...pusi:* 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #18 2008-05-05 18:58:05
Re: ptr.doctoressa.....se mai intampla mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|