homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sforaitul partenerului...

#1 2007-03-05 18:07:41

princess_i
Full member
Inregistrat: 2007-03-04

Sforaitul partenerului...

Cred ca sunt multe in situatia mea...din pacate,si astept pareri!Prietenul meu sforaie si eu imi pierd noptile uitandu-ma pe pereti.televizorul nu-l pot deschide ca face urat ca-l deranjeaza lumina,de citit nici nu poate fi vorba...intr-un cuvant NASOL.Daca se intampla sa adorm inaintea lui e perfect dar daca nu...iar nasol (pt mine).Azi am fost la farmacie sa caut un spray impotriva sforaitului si bineinteles ca nu aveau,era doar un afis cu reclama produsului.Help me!!!

#2 2007-03-05 18:08:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Sforaitul partenerului...

dopuri de urechi big_smile
eu scrasnesc din dinti si cica e mai naspa...pt ascultator big_smile

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-03-05 18:09:19)

mami de minuni hjarta

#3 2007-03-05 18:17:07

princess_i
Full member

Am incercat si cu dopuri de urechi dar degeaba sad tot aud,ca sforaie fff tare uneori.Verisoara mea scrasnea din dinti cand eram mici si dormeam impreuna si era nasol,dar cred ca as suporta mai bine scrasnitul decat sforaitul big_smile

#4 2007-03-05 18:59:16

irina99
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-03-03

al meu daca doarme pe partea stanga nu mai sforaie. pacat ca nu il pot convinge sa stea mereu asa smile l'am mai intors daca chiar nu mai suportam, dar uneori se intoarce imediat cum era. acum nu dormim impreuna decat ocazional, ma gandesc insa ce pisici fac la vara cand o sa stea aproape non-stop la mine:D

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#5 2007-03-05 19:16:52

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

fetelor..nasol..sforaitul a dus la divorturi..chestia asta se poate rezolva chirugical din cate am auzit,daca partenerul este dispus sa faca asta pt voi.

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

Publicitate

loading...

#6 2007-03-05 20:16:57

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

am un mare noroc ca el doarme ca un bebe big_smile abia daca aud cum respira ... am auzit si eu ca se poate rezolva asta medical ...si mai tre sa fie ceva spray pt nas... da nu mai stiu unde am auzit de asta ...sa incerci in farmacii ...sau sal scuturi bine cand il auzi ca sa se trezeasca tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#7 2007-03-05 20:27:26

irina99
New member
Inregistrat: 2007-03-03

asta ar insemna sa fac febra musculara ca ar trebui sa'l scutur toata noaptea smile

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#8 2007-03-05 20:33:38

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

aoleu...cand imi amitesc cum faceam yo cand sforaia..rotfl de fiecare data cand am dormit la el,ma ridicam si stateam in fund si ma rugam sa nu mai sofraie..si il tot strigam"babiii.. babiii... nu my sforaii"si il pupam k s ma pupe s nu my sofraie...pot s zik k in dim aia cnd m-am trezit eram zombi..sad si el aveam chef de sex rotfl.mi-am revenit pana la urma dupa o partida buna tongue.si mai ma bag asa in el k sa se miste si s-i atrag intr-un fel atentia sa nu mai sforaie.

si acu cand ma mai duc pe la el si ne apuka cate un somn de dupa amiaza..sfoarie..dar nu asa rau.eu am obiceiul urat sa ma intind pe tot patul si ep el il bag intr-un coltishor(eu stand la margine iar el al perete).

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-05 20:35:59)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2007-03-05 20:43:51

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ufff eu nu suport nici sa respire cineva la urechea mea apoi sa mai si sforaie.cand dorm cu cineva stua cu ochii lipiti de pereti.si cand am dormit cu iubi meu a fost de la 1 la 6 si atunci nici nu i-am simtit respiratia lol de obosita ce eram

expect the worst , hope for the best!

#10 2007-03-05 20:48:32

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

am vazut un reportaj pe Discovery.cica sforaitul se poate trata printr-un implant care rigidizeaza valul palatin.
oricum,chestia cu sforaitul e apa de ploaie pe langa accesele de tuse ale sotului meu.Se trezeste de 7-8 ori pe noapte tusind ingrozitor.E ca un horcait, am senzatia de fiecare data ca urmeaza sa moara sufocat.Ma trezesc speriata de 7-8 ori pe noapte.Dar sper sa ma obisnuiesc cu asta la un moment dat(deocamdata, in 2 ani nu m-a obisnuit).

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#11 2007-03-05 20:53:59

_yohana_
Platinum member

wow,tuseste de atat timp?nu e tratabil?

#12 2007-03-05 20:54:42

puioanca
Full member

oana_ a scris:

ufff eu nu suport nici sa respire cineva la urechea mea apoi sa mai si sforaie.cand dorm cu cineva stua cu ochii lipiti de pereti.

si eu sunt tot asa..cred ca e vina familiei pt ca atunci cd eram mica m au tot cocolosit "sa nu trezim fata".mai bine faceau galagie atunci si acum puteam si eu sa dorm in orice conditii.cand dorm eu, toata lumea merge pe varfuri in casa,ma trezesc de la cel mai mic zgomot.sad

e groaznic sa stai toata noaptea sa l tot misti.."puiu nu mai sforai,iubi intoarce te pe o parte"..e clar ca nici el nu doarme...asa ai 3 variante:camere separate,interventie medicala sau ceva,divort smile

nu i de ras..e problema serioasa

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#13 2007-03-05 20:57:42

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

oana_, pai tuseste de la 15 ani, cand a suferit o operatie de schimbare a esofagului si cred ca, daca era ceva tratabil, ar fi facut ceva in privinta asta de atunci.Asta e!
cred ca sunt off -topic

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#14 2007-03-05 20:58:07

_yohana_
Platinum member

probabil si din cauza ca sunt singura la parinti....

#15 2007-03-05 22:23:38

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

al meu cand e f obosit si adoarme pe spate incepe sa sforaie(dar ceva mai incet)si daca il atentionez sau il gadil se linisteste.la cat de putin dormim noi(de 2 ori pe luna maxim)e ok..sper ca pe viitor sa nu ma "uimeasca"ca il bat(lol sunt multe chestii care cik combate sforaitul,precum acel spray)

#16 2007-03-05 22:31:10

puioanca
Full member

il bati...ce tare..adevarul e ca eu sunt foarte irascibila daca mi e somn si sunt obosita..dimineata mai ales cd ma trezesc nici nu pot vorbi..Daca nu m ar lasa cineva sa dorm..in cazul de fata..subiectul topicului..partenerul, cred ca as incepe sa l urasc de a binelea

#17 2007-03-05 22:41:21

princess_i
Full member

va dati seama ca e nasol si pt el sa-l ghiontesc mereu ca sa se intoarca pe toate partile pana nu mai sforaie.cateodata nici nu-i aud respiratia dar uneori poate sta pe orice parte ca tot sforaie.

#18 2007-03-05 22:57:32

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

dap si prietenul meu sforarie ..de fapt asta e principalul motiv pt care nu dom la el , ma duc la mine acasa . eu daca sforaie il impung cu cotul si in felul asta nu dorm nici eu si nu doarme nici el

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-03-05 22:57:46)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#19 2007-03-06 02:02:12

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

si al meu iubit mai sforaie,dar cand e obosit...il gadil,il pisc...ma dispera si pe mine ca nu pot sa adorm!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.