|
Nu esti logat.
Inflamatiile vaginale-14#248 2008-08-13 23:36:42
Re: Inflamatiile vaginaledak nu ai mai fost se pare k a venit timpul sa mergi...nu trebuie sa-ti fie rusine..sau frica... Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-08-13 23:37:36) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #249 2008-08-13 23:57:14
Re: Inflamatiile vaginaleYohanna dar ce poate fi....pare a fi ceva grav..? incep sa ma ingrijorez....si daca imi aduc bine aminte parca am mai patit o data asa dar in timp mi`a trecut...oare mai pot astepta? Ultima oara a fost editat de raloock (2008-08-13 23:59:55) Offline #250 2008-08-14 00:01:17
Re: Inflamatiile vaginalenu mai astepta... de ce sa astepti cand poti sa tratezi? astepti sa se agraveze? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #251 2008-08-14 00:03:07
Re: Inflamatiile vaginaleda...si am observat si o mica secretie branzoasa...in rest nu am treaba...iar la contactul sexual o mica durere Offline #252 2008-08-14 00:05:17
Re: Inflamatiile vaginalepoate fi vb de o candida...asa ca nu ai de ales...trebuie mers la medic... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#253 2008-08-14 00:07:04
Re: Inflamatiile vaginaleatunci e foarte probabil sa ai candidoza... aceasta infectie se poate face in urma unui tratament cu antibiotice,de la dulciuri,din cauza unui sistem imunitar scazut..,lenjerie care nu e din bumbac...si mai sunt ... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #254 2008-08-14 00:07:42
Re: Inflamatiile vaginalePfff mie groaza de medic..mai ales ca aici e un oras mic si mie teama ca nu cumva ca mama sa afle deoarece ea nu stie ca eu mi`am inceput viatza sexuala...am 18 ani...pfff Offline #255 2008-08-14 00:10:09
Re: Inflamatiile vaginaleinfectia asta poate aparea si la virgine ... si ai dreptul la confidentialitate ! trebuie sa mergi...n-ai ce face... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #256 2008-08-14 00:12:07
Re: Inflamatiile vaginaleAm citit mai devreme pe un site de acea candidoza si acolo scria ca se poate trata cu iaurt...ce zici merita sa incerc? Offline #257 2008-08-14 00:16:21
Re: Inflamatiile vaginaleiaurtul e mai multpt refacerea florei...tu ai nevoie inainte de un tratament medicamentos...si in plus nici nu sti sigur ca, candida ai...nu inteleg sincer frica asta de medic...mai bine sa stai cu o infectie care s epoate croniciza si apoi nu mai poti scapa de ea? happy with him...inlove with him... Offline #258 2008-08-14 00:17:48
Re: Inflamatiile vaginaleiaurtul nu e tratament..el doar te ajuta pe langa medicamente... dak nu faci si tratament potrivit nu te vindeca doar iaurtul nu face tratamente de pe site...k o sa fie mai rau...asculta-ma k iti zic din proprie experienta...si eu tot asa am facut...si acuma uite k is 2-3 ani de cand ma lupt cu ea si nu reusesc sa scap...adik acuma sper k am scapat... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #259 2008-08-14 00:17:53
Re: Inflamatiile vaginaleAi dreptate dar fiind prima data no...poate ca si tu ai trecut prin aceasta jena....nu e forba de frica ci de jena.... Offline #260 2008-08-14 00:20:07
Re: Inflamatiile vaginaletoti am trecut prin asa ceva...e normal sa-ti fie putin groaza...dar n-ai de ce...si ai sa te convingi de asta dupa primul control ginecologii vad mii de fete...pt ei e ceva absolut normal "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #261 2008-08-14 00:21:13
Re: Inflamatiile vaginalete inteleg dar e tp binele tau sincer nu mi amintesc f bine pt ca prima oara am fost la 16 ani (a trecut ceva timp de atunci)...cand inca eram virgina...oricum am mers la femeie...imi era umpic jena...dar frica de a pati ceva mai rau daca nu merg a fost mai puternica happy with him...inlove with him... Offline #262 2008-08-14 00:34:18
Re: Inflamatiile vaginalemie mi=a fost o groaza de scaunul ala...ceva incredibil...imi batea inima de numa nu iesea din piept si eu tot asa m-am dus inainte sa-mi incep viata sexuala...insa m-am dus la control doar..nu din cauza k as fi avut ceva..insa oricum mi-a depistat un chist. asa k nu e de joaca...e bine sa mergi si la control de rutina ..d-apai ce sa mai zic atunci cand ai pb ...e NECESAR "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #263 2008-09-05 11:46:06
Re: Inflamatiile vaginaleAm citit pe la inceputul acestui topic ca nu sunt indicate spalaturile intravaginale cu gel sau sapun. Sunt valabile si pt zona externa? Nici in exterior nu e bine sa te speli cu sapun? Numai cu apa? Daca te speli in exterior cu sapun, poate ajunge o parte in interior si sa distruga flora vaginala? Offline #264 2008-09-05 11:47:23
Re: Inflamatiile vaginalela exterior normal ca poti sa te speli cu sapun,gel de dus etc. nu are cum sa ajunga in vagin ca doar nu bagi tu acolo gel de dus VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #265 2008-09-11 23:22:19
Re: Inflamatiile vaginaleasa..deci..am si eu ceva intrebari...inainte de a-mi incepe viata sexuala...am avut un inceput de anexita...si acuma 3 luni mi-am facut testul papanicolau...si mi-a iesit o inflamatie vaginala...este oare anexita?cateodata ma doare intr-o parte dar jos...in zona labiilor...este periculoasa anexita?cum se poate trata...mi-am dat ginecologul...niste ovule si supozitoare...ii de ajuns? Ultima oara a fost editat de sweetcory30 (2008-09-11 23:24:14) Offline #266 2008-09-11 23:56:54
Re: Inflamatiile vaginaleanexita este o inflamatie a ovarelor nu a colului uterin sau a vaginului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|