|
Nu esti logat.
Tratament candida-19#343 2008-09-14 12:54:19
Re: tratament candidabuna,am si eu o intrebare poate gasesc pe cineva sa ma lamureasca...am fost ieri la ginecolog si mi'a dat tratament pentru candida...numai ca am uitat sa intreb exact cum se aplica tratamentul...ma refer la canesten si la colpotrophine...pe prospect scrie la ambele ca trebuie aplicat in zona vaginului...vreau doar sa fiu sigura daca se aplica "in zona" adica pe dinafara sau in interiorul vaginului...as suna doctorita dar e duminica si nu'mi raspunde nimeni...poate ma lumineaza si pe mine careva.multumesc anticipat. Offline #344 2008-09-14 13:01:10
Re: tratament candidape dinafara mami de minuni Offline #345 2008-10-24 13:36:24
Re: tratament candidadotoresse, ce ma fac, ca nu mai stiu, am facut un tratament si eu si sotul meu, cu macmiror, eu ovule, el pastile...pentru o saptamana a fost bine, scurgerile s-au mai rarit, mancarimile la fel, insa nu mult timp. Au aparut dinou, la mine e in felul urmator: mancarimi, stau mereu cu mana acolo, si scurgeriile parca sunt prea dese. Ma enerveaza ca patez mereu chilotul, nu e o problema ca oricum il schimb in fiecare zi. Am stat de vorba cu mama, ea mi-a zis ca e normal sa ai scurgeri, orice femeie are asa ceva.....insa nu i-am spus ca am si mancarimi. Ce vreau sa remarc ca aceste mancarimi nu le am inauntru, ci mai mult exterior, cand ma ating cu pantalonul, tre sa duc mana acolo. Am depistat ca le am si de la antibiotice, pentru ca dupa ce am terminat o cura de asa ceva, am avut intradevar mancarimi in vagin, de imi venea sa ma urc pe pereti, si incerc cat pot sa ma feresc de asa ceva. Mancarimile pe care le-am avut de la antibiotice, le-am tratat mereu cu Sumetrolim ( biseptol unguresc cica...) e foarte bun pentru mancarimi, in general pentru infectii...In fine, credeti ca astfel de simptome ar fii candida. O sa ma duc si la ginecolog, dar sunt atat de dezinteresati incat te cam trateaza cu fundul. Va multumesc, si astept raspuns! Offline #346 2008-10-24 16:20:06
Re: tratament candidaam o intrebare urgenta pentru doctoressa. ieri am fost diagnosticata cu coplita micotica(joi). duminica seara am avut contact sexual protejat cu prietenu dar am facut si sex oral.adica el mie.nu aveam simptome dar as vrea sa stiu daca e posibil ca el sa fi contactat ceva prin sexul oral.acu nu are nici o simptoma. daca da ce ar trebui sa faca? ce tratament sau analize. va rooogg e urgent tare. si inac ceva , in timpul tratamentului mi-o zis doctoru ca pot sa am contact sexula daca e protejat. asa e ? Offline #347 2008-10-24 17:47:17
Re: tratament candidafetelor, eu pentru candida iau polygynax - ovule si nizoral.... spalaturi nu fac ... Amira C. Offline Publicitateloading...
#348 2008-10-24 18:05:01
Re: tratament candidaam o intrebare urgenta pentru doctoressa. ieri am fost diagnosticata cu coplita micotica(joi). duminica seara am avut contact sexual protejat cu prietenu dar am facut si sex oral.adica el mie.nu aveam simptome dar as vrea sa stiu daca e posibil ca el sa fi contactat ceva prin sexul oral.acu nu are nici o simptoma. daca da ce ar trebui sa faca? ce tratament sau analize. va rooogg e urgent tare. si inac ceva , in timpul tratamentului mi-o zis doctoru ca pot sa am contact sexula daca e protejat. asa e ? Offline #349 2008-10-24 19:57:42
Re: tratament candidaVezi ca iei warn! Nu mai posta in multe locuri si citeste regulile forumului. Offline #350 2008-10-24 20:58:24
Re: tratament candidaam facut si eu tratament pt candida maine e ultima zi...si cred ca si mie mi-a curs din gynofort ca nu am umblat prin casa dar am stat in fund in pat..si mi-a trecut90% dar mai am ceva mancarimi...sa mai iau pastile(nizoral)sau sa dau cu clotrimazol sau o las asa cum e? And i'd give up forever to touch you/ `Cause i know that you'd feel me somehow Offline #351 2008-10-24 23:20:31
Re: tratament candidaok blueeyes. am citit regulile.imi cer scuze.nu o sa se ma intample. insa vroiam un raspuns urgent ca tre sa ii zic prietenului si nah... Ultima oara a fost editat de deea creatza (2008-10-24 23:23:24) Offline #352 2008-10-24 23:21:55
Re: tratament candidapot sa am contact sexual protejat in timpul tratamentului pt candida? in timpul tratamentului cu cele 3 pastile care se intorduc in vagin se eefctueaza inainte sapalturile cu bicarbonat sau dimineata dupa ce am pus seara pastila in vagin? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #353 2008-10-24 23:25:56
Re: tratament candidaai mare grija cu spalaturile u bicarrbonat sa nu pui mult k altfel iti faci rau. Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #354 2008-10-24 23:27:40
Re: tratament candida
poti sa ai contact...dar protejat cu prezervativ...eu una cand am avut infectie am preferat abstinenta sa fiu sigura. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #355 2008-10-24 23:33:06
Re: tratament candidami-a zis de sapalturi da nu mai stiu cand:P sa le fac ... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #356 2008-10-24 23:34:46
Re: tratament candidaeu zic sa nu le faci inainte de a pune ovulul...deci nu seara...sa nu te iriti... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #357 2008-10-24 23:48:21
deea creatza ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...daca prietenul tau nu prezinta simptome sa stea linistit...si poti avea contact daca ovulele pe care lepui nu ataca latexul... happy with him...inlove with him... Offline #358 2008-10-25 09:58:53
Re: tratament candidaastazi de dimineatza cred ca s-a dizolvat pastilutza in mre parte dar e numai alb in vagin:)) cu restu care nu s-a dizolvat ce fac avnd in vedere ca e f putin .... ma duc sa ma spal? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #359 2008-10-25 10:20:18#360 2008-10-25 12:00:21
Re: tratament candidaaham deci ma pot spala numai sa nu ma spal in interior si sa nu foilosesc bicarbonat in astea 3 zile cat fac tratamentul nu? ca nu poot sa stau nespalata 3 zile:O Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #361 2008-10-25 12:03:24
la exterior te poti spala linistita...lasa momentan bicarbonatul si spalaturile in interior ca sa isi faca efect ovulul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|