|
Nu esti logat.
Menstruatie#1 2007-03-12 19:01:53
menstruatieIn ianurie mi-a venit menstruatia pe 17 seara si s-a terminat pe 23. In februarie am avut o surpriza cand am vazut ca-mi venise cu o saptamana mai devreme, pe 11 si s-a terminat pe 16. Deci ciclul menstrual a fost de 25 zile. Acum suntem in 12 si nimic. Am de ce sa-mi fac probleme? eu folosesc prezevativul si nu am avut contact neprotejat, doar in urma cu o luna s-a mai intamplat sa ma penetreze dar ff putin la inceput. Am facut 3 teste de sarcina in decurs de o luna, si inainte sa-mi vine pe 11 si dupa si au fost negative.Sa fie primavara de vina? nu-mi pot explica nici dereglarea de o saptamana dintre menstruatii.N`am luat postinor sau ceva...N`am un ciclu menstrual regulat, dar mai mult de 2-3 zile nu aveam intarziere sau sa-mi vina inainte ... we're part of a neverending story Offline #2 2007-03-12 19:04:07
Re: menstruatiecred ca va veni. se poate sa fie vremea de vina. sau poate ti s-a dereglat menstra. Nobody home Offline #3 2007-03-12 23:32:16
Re: menstruatiesa mai iau un test? sau ce as putea sa fac in afara de asteptat? we're part of a neverending story Offline #4 2007-03-13 17:50:31
Re: menstruatieai mai putea sa mergi la doctor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-03-22 07:19:37
Re: menstruatieNici acum nu mi-a venit oare ce se intampla? we're part of a neverending story Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-22 08:31:17
Re: menstruatiedin pacate burnout nu avem de unde sa stim...doar o vizita la medic (cum a zis si doctoressa) te ar putea lamuri... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-22 08:31:37) happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-06-30 19:16:37
Re: menstruatiefetelor am facut pauza de o luna la pastile azi mi-a venit,dureri de burta au foas dar nu foarte mari (nu ca ma plang),iar cantitatea este cam mica ca sa zic asa am stat cu un absorbant din acela subtire zilnic si nici ala nu a fost plin ca sa zic asa,curge va rog sa imi iertati expresia cand ma duc la baie si fac pipilica.credeti ca este ok? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-06-30 19:58:56
Re: menstruatiece ziceti fetelor? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-06-30 20:30:47
Re: menstruatienu prea avem de unde sa stim important e ca a venit. oricum cantitatea difera mereu. cel putin in cazul meu. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #10 2007-06-30 20:58:15
Re: menstruatiema gandesc ca facnd pauza de la pastile poate si din cauza asta e mai putin zic si eu.multumesc pt. raspuns marissa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|