|
Nu esti logat.
Telefoane mobile-27#495 2009-08-03 22:09:14
Re: telefoane mobileShineOfBlood, eu l-am testat aproape la maxim. ba chiar il facusem si pe post de telecomanda -tare m-am mai distrat -imi mai lipsea un sistem audio pe wireless ca sa ii folosesc si functia asta. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #496 2009-08-03 22:25:08
Re: telefoane mobilenu inteleg de ce va trebuie atatea functii... incep sa cred ca barbatii sunt mai greu de inteles decat femeile. telefonul e facut pentru apeluri si sms-uri. sa zicem ca mai vrei sa faci o poza,si sa ai o sonerie care sa-ti placa. da' pt altele exista chestii specifice lor... ai nevoie de muuuuuulte functii? iti iei un laptop. vrei multa muzica? exista mp3-uri/ipod-uri,etc. vrei poze de calitate? exista camere digitale. nu vad rostul sa inghesui tot ce poti intr-un telefon,astfel incat sa te scoata din sarite bateria,care moare mult mai repede din cauza atator functii. Offline #497 2009-08-03 22:53:59
Re: telefoane mobileeu tocmai ca vreau tot ce se poate de la un telefon. nu am de cand sa car dupa mine telefon, ipod, camera foto sau aparat foto daca tot vb de poze super faine asa am telefonul, am nevoie sa fac o poza o fac (la facultate mai mult fac poze la desene sau la anumite pagini si mi le bag pe lapt), am nevoie de symbian, sa intre tot felul de documente pe tel, muzica are cam orice telefon sau macar un radio. sunt telefoane mai proaste gen htc diamond la care bateria tine o zi sunt telefoane mai normale gen sony k810i de care am avut si era super la care tinea bateria cam 5 zile bune, lg-ul ma tine tot cam atat pt ca nu vb f mult la telefon cam 20-30 min pe zi dac e sa fac o medie. nu o sa imi iau niciodata un telefon oricat de multe ar avea pe el la care sa tina bateria 1-2 zile folosit normal poa sa mi-l dea cineva gratis ca dupa 1-2 sapt il arunc de nervi cu atata incarcat Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-08-03 22:55:49) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #498 2009-08-03 23:03:58
Re: telefoane mobilenici eu nu bsunt mare fan al telefoanelor...desi telu meu Sony Ericson k810i stie cateva chestii... dar pe mine ma intereseaza sa`i tzina bateria...ceea ce se intampla...sa pot suna si sa fiu sunata, sa sune frumy si sa faca poze...si a meu face niste poze super ... are 3,2 mega pix...,blitz...si noaptea face poze faine da am vazut cum face pozeun tel cu 5 si mai faine le face a meu...cu toata modestia asa ca eu pe asta nu l`as da pe nik #499 2009-08-03 23:38:55
Re: telefoane mobile
asa este, n95 cu camera de 5 mpx nu face poze bune noaptea, cu toate ca are o gramada de functii in domeniul foto. dar totusi, conteaza si rezolutia: in poza aceea mai 'intunecata' a unui aparat de 5 mpx nu se vad acei 'puricei' pe monitor; le scoate clare. multe poze eu le-am scos pe hartie si se vad impecabil. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline Publicitateloading...
#500 2009-08-04 00:23:49
Re: telefoane mobileeu am un nokia e50...e frumy el si destept...nu face poze prea bune noaptea ca nu are blitz da ziua scoate poze super...numa nu stiu de unde sa imi iau ceva teme pentru el ca sa nu trebuiasca sa platesc...si mai trebe sa ii bag un card...tot am zis ca imi cumpar unu si tot nu mi-am cumparat 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #501 2009-08-04 08:36:04
Re: telefoane mobilecinderelle www.zegde.net faci cont si sunt de toate Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #502 2009-08-04 10:10:44
Re: telefoane mobileeu am un nokia 2680s si sunt multumita... nu e el cine stie ce dar e frumos aspectul... isi face treaba Offline #503 2009-08-04 20:35:12
Re: telefoane mobileeu detin momentan un s.e w595s, de care sunt foarte multumita.un telefon media care ma distreaza din cand in cand..dar ca de obicei, daca e media nu are cum sa fie si business, ceea ce ma nemultumeste este faptul ca nu pot citi documente.in schimb ca si camera fota e destul de ok 3.2 mp poze destul de clare, multe prostii gen acceleromentru etc.ca si baterie este fooooarte bun, ma tine pana la 5 zile cu tot cu vorbit la el si ascultat ceva muzica. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #504 2009-08-04 21:49:59Re: telefoane mobileEu am de un an LG F2300. L-am primit gratuit cand mi-am cumparat cartela de la Telia, si pot sa spun ca e perfect pt mine, pot sa sun, sa dau sms, si ma tine bateria cam pe la 5-6 zile. Plus ca arata destul de bine. Eu niciodata nu am fost pasionata de telefoane asa ca ma multumesc cu putin Atata timp cat e micut si suna si da smsuri e fain pt mine. Offline #505 2009-08-04 21:52:45
nu`l dau #506 2009-08-05 11:43:11
am citit pe net de faza asta, am acasa router wireless, il folosesc pt laptop, zilele astea am sa incerc sa vad... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #507 2009-08-05 14:15:46
Re: telefoane mobileeu am de un an si ceva nokia E51 negru, l-am luat cu 330 dollari, nou din magazin... si sunt multumita... are de toate si arata bine Ce que femme veut, Dieu le veut! Offline #508 2009-08-05 15:48:42
Re: telefoane mobileeu am un lg ks 360... dar partea proasta e ca nu prea poti sa il personalizezi.. in sensul ca nu poti sa ii pui ce jocuri vrei tu..sa schimbi tema ..si mai multe.. dar atuu-ul lui principal care m-a determinat sa il cumpar e tastatura qwerty care de altfel s-a dovedit a fi foarte utila.. Offline #509 2009-08-06 12:38:52
Re: telefoane mobileeu am sagem my411x.pt mine e cel mai tare si are tot ce mi-ar trebui They can because they think they can. Offline #510 2009-08-06 13:31:20
Re: telefoane mobileeu am un lg kc 550 si un amarat de sony.nu ma plang,is multumita de amandoua Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #511 2009-08-07 14:09:32Re: telefoane mobileeu am doua nokia,5610 si 7390 roz si sunt foarte multumita de amandoua. 5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!! Offline #512 2009-08-07 16:11:00
Re: telefoane mobilepai asa dia,si sony alui meu care are camera de3 face poze de un milion de ori mai frumy si clare decat al meu,care are 5 mp Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #513 2009-09-20 21:18:32Re: telefoane mobileFetelor, ar cam trebui să ?mi schimb şi eu telefonul... vreau ceva cu slide sau cu clapă (mi s-a pus mie pata ), cameră bună şi neapărat acumulatorul să ţină pentru că ăsta pe care ?l am acum... o dată la două zile ?mi face fiţe şi nici nu vorbesc să rup la el! N-am avut răbdare să răsfoiesc prin topic, dar apelez la bunăvoinţa voastră să ?mi daţi c?teva variante. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|