homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Telefoane mobile-32

#590 2011-03-24 22:45:49

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: telefoane mobile

jaq, iphone-ul intra deja in alta categorie tongue 
nush cat ai dat tu pe el acolo, dar aici costa de te rupe ...

#591 2011-03-24 23:05:42

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

aaaaa, noi nu am dat nimic, pt ca au fost alte treburi dar factura e de 1400 de e, ca au fost 2 angel si na au 32 de g amandoua

#592 2011-03-24 23:07:37

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

treburi adica eu 1 an de zile si ceva am avut factura de 200 de e in fiecare luna, numai eu, si plus el...si am vrut sa incheiem contractele, si ne.au oferit telefoanele...aici asa.i, te certi cu ei si daca ei vadd ca na tu ai avut facturi bune...iti dau telefoane...big_smile asta include contract de 10 e plus eu 24 de net si el 15...si 16 luni de permanenta

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2011-03-24 23:09:29)

#593 2011-03-25 10:08:50

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

Mie, de exemplu, mi se pare fitza sa schimbi telefonul odata pe an. pt ca eu il schimb cand se strica, nu cand a aparut un model cu un buton in plus  spranceana  . pe actualul l-am luat acum patru ani si il mai tineam daca nu se strica. In plus, n-as da nici in ruptul capului mai mult de 100 de euro pe unul, decat daca ar face curat in locul meu  chicot
Pt mine la telefonul mobil, cel mai importat - dupa faptul ca trebuie sa pot vorbi la el si sa scriu mesaje - e sa arate bine, sa fie estetic. Nu vad rostul in a avea nu stiu ce camera performanta pe el pt ca oricum imi trebuie si aparat foto - separat. Cu telefonul am facut poze daca a aparut ceva neprevazut, hazliu, dar cat o fi el de bun, nu mi-as face poze cu turnul Eiffel cu telefonul (sau orice alte poze de concediu).
Cat despre internet ... acuma imi doresc unul cu care sa pot intra pe net dar cand ma gandesc realist, nu tin minte sa fi fost vreo situatie in care sa am nevoie disperata de net si sa nu il am la indemana. Acasa am calculator, la servici am calculator, in rest nici nu prea vreau sa-l vad. Si da, am o activitate in care internetul, mailul, mess-ul in sunt vitale. (Fara facebook pot trai linistita big_smile ).
De asta nu as da o avere pe el.

Dar fiecare are dreptul la fitzele sale. Cum eu nu le inteleg pe alea legate de telefoane, poate nici altii nu le inteleg pe ale mele legate de cosmetice nails

PS. Detest telefoanele cu touchscreen. bang

pai hai sa iti povestesc ca de la telefoane cu enspe butoane am evoluat la telefoane cu doar 3 butoane  wink si in loc sa butonez la un sms pana imi vine rau apas direct pe litera care ma intereseaza, touchscreen rules big_smile

cate despre faza cu aparatul foto...aia da fita, eu nu mi-as lua unul in ruptul capului cand am inglobat intr-un telefon tot ceea ce imi este necesar

cat despre cosmetice, aici nu inteleg multe chestii, mie un parfum, un sapunel pt axile, un fixativ, o spuma de par, o crema de fata, un fond de ten si un  rimel mi se par arhisuficiente...restul sunt fite, la fel si hainele de firma (un exemplu: blugi de 150-300 de lei pe care ii gasesc in europa fix identici nu contrafacuti la 30 maxim 40 de lei...ar trebui sa beau gaz sa dau atatia bani pe nistre pantaloni amarati)
forgetit

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-03-25 10:09:56)

#594 2011-03-25 15:35:47

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

sleeping_beauty a scris:

pai hai sa iti povestesc ca de la telefoane cu enspe butoane am evoluat la telefoane cu doar 3 butoane  wink si in loc sa butonez la un sms pana imi vine rau apas direct pe litera care ma intereseaza, touchscreen rules big_smile

da, stiu ce zici, in scopul asta eu vreau telefon cu tastatura qwerty dar nu cu touch, ci mini-tastatura normala, cu butoane

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Publicitate

loading...

#595 2011-03-25 15:50:32

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

eu cred ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni, fiecare are nevoile sale, nu toata lumea doreste acelasi lucru. nu mi se pare fitza nici sa schimbi telefonul de nush cate ori pe an, nici daca ai telefon scump ( numai sa nu coste vreo 2000 euro neutral), nici nimic. cunosc persoane care isi schimbau telefoanele de 3 ori pe an si nu erau deloc fitzoase, chiar f modeste, asa cum am zis, fiecare cu dorintele sale.

poate unii isi doresc un telefon doar pt apeluri, altii pt aplicatii etc. de asta exista piata asta variata de telefoane mobile. daca toata lumea si`ar lua un telefon pt 4 ani, pt ca vezi doamne e fitza sa ti`l schimbi mai des, nu s`ar mai misca economia, companiile de telefonie mobila ar suferi pierderi daca ar exista oameni care nu cumpara decat un telefon odata la 4 ani, nu ar mai produce alte modele sau modelele scoase pe piata nu s`ar vinde. asa ca eu zic ca e nevoie si de oamenii astia "fitzosi", pt progresul tehnologiei, parerea mea wink

Ultima oara a fost editat de rosebunny (2011-03-25 15:54:19)

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#596 2011-03-25 16:19:37

sophie
Addicted member

kathrynn a scris:

da, stiu ce zici, in scopul asta eu vreau telefon cu tastatura qwerty dar nu cu touch, ci mini-tastatura normala, cu butoane

kath, parcu tu vroiai un Nokia C3 ... ti l-ai luat?

#597 2011-03-25 20:10:05

kathrynn
Hero member

Da, si inca il vreau, inca nu l-am luat, daca inchei luna cu bine, il iau luna urmatoare. Deocamdata folosesc unul de imprumut de cand a murit al meu.

@ rosebunny, tocmai pe asta mizeaza producatorii de tehnologie, ca daca toti clientii ar fi ca mine ar fi vai s-amar de cifra lor de afaceri  forgetit
De fapt am si eu o fita la telefoane mobile: sa fie nokia  rock

#598 2011-03-25 20:15:43

sophie
Addicted member

si eu l-as vrea ... credeam ca l-ai luat sa stiu cum se comporta lol desi cred ca e ok, doar e nokia rock

#599 2011-03-25 21:43:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mie mi -a luat al meu de 8 martie cadou nokia C3 big_smile

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#600 2011-03-25 21:52:37

daenarys
Vizitator

si esti multumita de el sonia?
ca si pe mine ma bate gandul sa imi iau un C3 cand o sa fie cazul
imi place si cum arata si am o slabiciune pt nokia big_smile

#601 2011-03-25 21:53:51

sonia30
Moderator

dae,e ffff bun,e fff aspectuos,e lat cum imi place mie.imi place rock

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#602 2011-03-25 21:58:59

daenarys
Vizitator

sa il folosesti sanatoasa si iubita puss

#603 2011-03-25 22:04:00

sonia30
Moderator

multumesc,dae kram

#604 2011-03-25 22:04:30

kathrynn
Hero member

Da asa-i ca nu incape in buzunar la pantaloni?  big_smile
Ce culoare e al tau, sonia?

#605 2011-03-25 22:11:25

sonia30
Moderator

nu intra,kath chicot al meu e griul ala spre verde smile

#606 2011-03-25 23:45:07

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathrynn a scris:

sleeping_beauty a scris:

si mie mi-au placut cand au aparut insa ecranul imens al telefoanelor cu touch screen m-au convins ca sunt mai potivite ptr mine, am butonat si eu la qwerty si sunt ok insa..sa dau atatia bani ptr un tel cu un ecran destul de mic nu imi vine. De-a lungul anilor am avut si telefoane minuscule insa in prezent pun accent pe ecran mare ca oricum tin telu` in geanta deci nu conteaza cat e de mare, nu suport telu` in buzunar oricat de mic ar fi, ma incomodeaza si arata inestetic

rosebunny a scris:

eu cred ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni, fiecare are nevoile sale, nu toata lumea doreste acelasi lucru. nu mi se pare fitza nici sa schimbi telefonul de nush cate ori pe an, nici daca ai telefon scump ( numai sa nu coste vreo 2000 euro neutral), nici nimic. cunosc persoane care isi schimbau telefoanele de 3 ori pe an si nu erau deloc fitzoase, chiar f modeste, asa cum am zis, fiecare cu dorintele sale.

poate unii isi doresc un telefon doar pt apeluri, altii pt aplicatii etc. de asta exista piata asta variata de telefoane mobile. daca toata lumea si`ar lua un telefon pt 4 ani, pt ca vezi doamne e fitza sa ti`l schimbi mai des, nu s`ar mai misca economia, companiile de telefonie mobila ar suferi pierderi daca ar exista oameni care nu cumpara decat un telefon odata la 4 ani, nu ar mai produce alte modele sau modelele scoase pe piata nu s`ar vinde. asa ca eu zic ca e nevoie si de oamenii astia "fitzosi", pt progresul tehnologiei, parerea mea wink

in totalitate de acord cu tine smile

#607 2011-07-19 20:09:48

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vreau sa-mi iau un blackberry curve 8520 peee moooov hjarta ceva pareri ? big_smile

acum astept sa bage atsia in stoc big_smile nu mai am rabdare

nu e cine stie ce, dar am nevoie de un telefon nou si asta imi place big_smile

#608 2011-07-19 20:13:56

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

datr stii ca blackberry-urile au cerinte speciale , nu?

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.