|
Nu esti logat.
Ce poate fi?#1 2007-03-13 15:48:32
ce poate fi?ieri am facut sex anal desi nu m'am inteles niciodata prea bine cu tipul asta de sex. adica nu imi produce cine stie ce placere si ma doare destul de tare. dar pana ieri nu am mai avut probleme. mi'a crapat pielea exact la intrare. am simtit cand a crapat dar a fost doar o fractiune de secunda. dupa aceea m'am uitat(cu o oglinda si am vazut ca chiar crapase. cand am facut treaba mare mi'a curs un pic de sange si ma durea de imi venea sa urlu. banuiesc ca o sa se refaca acolo unde a crapat, e si mica portiunea, dar ma intreb cat o sa dureze pt ca vorbim de anus totusi si nu e cel mai curat loc.. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #2 2007-03-13 15:57:07
Re: ce poate fi?nu stiu sa iti zic ce este dar cred ca a aparut din cauza sexului anal VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-13 16:01:51
Re: ce poate fi?nu stiu daca e din cauza asta pt ca am mai facut sex anal si nu am avut nicodata probleme. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #4 2007-03-13 16:36:23
Re: ce poate fi?irina99, la marea majoritate a practicantilor de sex anal problemele apar pe masura ce insista. E foarte probabil ca umflatura aia sa fie un hemoroid iar in ceea ce priveste fisura sper sa nu fie foarte serioasa. Normal ar fi sa mergi la un chirurg care sa se uite sa vada ce e. Avind in vedere ca ai singerat cind ai avut scaun si ca te-a durut, eu zic asa sa si faci. Fisurile anale nu sunt niste lucruri cu care sa te joci. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-03-13 16:37:49
Re: ce poate fi?
Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-13 16:52:47
Re: ce poate fi?nu....de ce ti se pare? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-03-13 17:14:15
Re: ce poate fi?mersi doctoressa, o sa ma duc la un chirurg lunea viitoare. dar intre timp ar trebui sa fac ceva special, sa nu se agraveze, eu stiu? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #8 2007-03-13 17:16:21
Re: ce poate fi?da, sa te duci la un chirurg miine....intelege, nu cred ca e doar pielea fisurata, cred ca exista riscul sa fie mai mult de atit, nu astepta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-03-13 17:20:40
Re: ce poate fi?off..ce inseamna mai mult de atat? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #10 2007-03-13 17:57:48
Re: ce poate fi?adica si sfincterul anal sau mai stiu eu ce pe acolo...nu e de joaca. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-03-13 19:47:46
Re: ce poate fi?poate nu ai citit ca ea a scris si de o fisura anala + ca nu stim inca daca umflatura respectiva e doar un hemoroid. sa mearga la chirurgie sa vada despre ce e vb pt ca o fisura sigur nu o sa-i treaca cu propolis... mami de minuni Offline #12 2007-03-14 18:00:02
Re: ce poate fi?am fost azi la un chirurg si mi'a dat niste supozitoare pt hemoroidul ala. fisura din fericire e mica si o sa treaca repede. igiena ft stricta si fara hartie igienica ca irita si dureaza mai mult pana se inchide fisura. cu dusul cel mai bine. cam atat mi'a zis. si a fost foarte surprins cand a vazut ca stiu ce e ala un hemoroid ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #13 2007-03-14 18:21:38
Re: ce poate fi?pai cre ca majoritatea stiu ce e ala un hemoroid unii medici se cred buricul pamantului si cred ca noi nu avem deloc cunostinte medicale....se cam inseala sper sa te faci bine si data viitoare sa fi mai atenta #14 2007-03-14 18:28:06
Re: ce poate fi?nush daca asta a fost motivul pt ca doctorul a fost super ok din toate punctele de vedere. chiar ma rugam inainte sa intru in cabinet sa nu fie expeditiv pt ca nu suport genul asta de medici. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #15 2007-03-14 18:32:16
Re: ce poate fi?pai eu nu ma refeream la medicul la care ai fost u.....ma refeream in general ca sunt medici care au parerea ca noi nu avem cateva notiuni elementare de medicina....ma rog cred ca depinde si de fiecare pers in parte daca ii place sa-si inbunatateasca cultura cu diverse informatii. #16 2007-03-15 11:26:20
Re: ce poate fi?Irina te sfatuiesc sa iei cate o lingura de 3 ori pe zi ulei de parafina ca sa "inveleasca" bolul alimentar si sa se elimine mai usor. Dimineata cu un sfert de ora sau chiar mai mult daca poti inainte de a avea scaun puneti un supozitor cu glicerina. Deocamdata urmeaza tratamentul care ti l-a dat medicul si vezi ce se mai intampla. Eu nu am hemoroizi dar am 2 fisuri lungi care se deschid din cand in cand. N-ai voie sa mananci seminte, coji de mar sau cotorul de ex., alune,nuci ca se digera greu si ies bucatele care zgarie, incearca sa mananci spanac, fulgi de grau,porumb, orz cu iaurt, fara condimente, evita si alcoolul o perioada, lichide multe, mancarea mai moale nu doar gratar uscat, doar dusuri nu baie in cada, fara piscina. Daca esti paroasa in zona anusului sa nu te razi sau epilezi caci firele de par pe masura ce apar vor intepa pielea. Dupa un timp cu putin noroc s-ar putea sa se inchida fisura. Daca se va redeschide poti folosi si supozitoare Carpicon de la plafar. Supliment alimentar Varixinal poti lua cat te tine punga tot de la plafar (este echivalentul naturist al detralexului). Daca nu ti-a spus medicul sau nu ti-ai dat seama inca ...sexul anal ar trebui sa-l scoti din obiceiuri pentru tot restul vietii...nici macar degetul altcuiva decat al medicului sau al tau spalat foarte bine inainte si doar cu scopuri medicale. Daca penisul a intrat apoi in vagin (cu sau fara prezervativ) te poti astepta la enterobacterii (sper ca spun bine) pe care le-ai adus cu aceasta ocazie in vagin si iti pot da infectii urate ...pacat ca invatam toate astea dupa ce ne facem praf corpul...daca mai ai intrebari sau nu ti-e mai bine in 1-2 saptamani scrie-mi pe nana.lili@yahoo.com si iti spun pe larg cum si unde sa te duci si prin ce am trecut eu. Offline #17 2007-03-15 13:39:47
Re: ce poate fi?mersi mult pt sfaturi. dar ulei de parafina? parca tata folosea ulei de parafina sa aprinda focul pt gratar la tara.. si mirosea ft aiurea. in plus am scaun cam la 3 zile..in cel mai fericit caz la 2. si nu stiu ce sa mai fac ca sa nu mai dureze atat. ma umflu si nu ma simt deloc bine. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #18 2007-03-15 14:18:47
Re: ce poate fi?redigest sau trienzim ajuta atunci cand esti balonata. oricum nu e in regula ca ai scaun la 2-3 zile. zilnic ar trebui sa ai...incearca sa manaci vegetale si cereale cat mai multe. mami de minuni Offline #19 2007-03-15 14:37:02
Re: ce poate fi?iarta-ma ...ulei de ricin e corect ...cu parafina se da la tara pe par ...pentru constipatie incerca sa faci ceai de crusin mai concentrat din care sa bei seara cate o lingura la inceput pentru ca nu stiu exact ce doza ti-ar trebui apoi progresiv pana te prinzi care e doza. eu nu sunt constipata de felul meu, e chiar ceas dimineata cum deschid ochii. pentru fisuri insa mi-au facut la inceput injectie cu xilina in anus ca sa nu se mai miste muschii din zona si sa fie macar 2-3 zile efectul mai mare la crema proctolog pe care mi-a dat-o. de dureri nu-ti spun...dar ai avut ceva curaj sa faci sex anal cand te stiai cu probleme...asta e acum...incearca si ce am luat eu poate are efect Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|