homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))-8

#134 2010-08-13 14:16:19

zzk
New member
Inregistrat: 2010-07-29

Re: sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))

eu folosesc o combinatie goldwell, produse cumparate de la salon. scumpe rau dar se pun doar cateva picaturi, un recipient ma tine 3-5 luni.
il pieptan doar ud si cand ma mai scoate din sarite il leg in coada si uit ca e cret big_smile

#135 2010-08-13 16:19:29

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Ms mult puss

We Have To Be Strong !!!

#136 2011-03-02 13:40:08

adelinar
Membru
Inregistrat: 2010-10-28

Eu am folosit gama verde deschis, pt par ondulat de la Matrix si mi-a prins bine. Am incercat masca de par si sprayul.

Acum folosesc spuma pt par cret si crema de par de la Lakme, o firma spaniola, le-am cumparat de la coafeza, dar se gasesc si in malluri. Eu obisnuiesc sa le iau de la coafez ca mi le da exact la acelasi pret cum le cumpara si ea. Nu imi incarac parul, miros placut si obtin bucle frumoase, va recomand si voua.
majoreta

Mai demult, foloseam Panten pt par cret, insa dupa un timp... nu a mai dat rezultate. bang

Ultima oara a fost editat de adelinar (2011-03-02 13:41:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.