|
Nu esti logat.
Facultate la id#1 2007-03-14 16:50:12
facultate la id... Ultima oara a fost editat de green_fairy (2010-02-02 11:36:59) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2 2007-03-14 17:13:55
Re: facultate la idanimalutza...prietena mea cea mai buna face o facultate la id si in mare: ai suport electronic pe site ul facultatzii de obicei(la mine la faculta asa e...eu sunt la psiho dar la zi)...si in weekend-uri se tin cursuri pt id...bineinteles dak ai timp poti sa mg si la cele din timpul saptamanii... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-14 18:34:30
Re: facultate la iddin cate stiam eu...costa vreo 16 milioane taxa pe an la id ( daca te ajuta cu ceva)....eu m-am interesat ca viitoare studenta , dar pana la urma am decis ca am sa fac cursuri la zi Offline #4 2007-03-14 18:55:12
Re: facultate la ideu sunt la id la psihologie la spiru haret,an 2. taxa e 9milioane pe an. in legatura cu manuale si alte materiale, depinde de oras...dar la centru la mine nu prea ajung manualele pt anul nostru (fiind primul an care facem 3 ani, se trece si de la specializare dubla la doar psihologie...apar obiecte noi, manuale noi....sunt complet in plop profesorii). Dar in ceilalti ani e mai putin mai bine din cate am auzit. Eu am gasit ABSOLUT TOATE MANUALELE pe net, exista mai multe forumuri pentru cei de la Spiru la id...iar psihologia e cea mai populata...de asemeana sunt si vreo 4 grupuri pe yahoo...special pt psihologie id. Sunt toti foarte de treaba, mie mi-au trimis prin mail sau au pus manuale pe site-uri...le-am descarcat...le-am scos la imprimanta...si am economisit multi bani fata de cat as fi platit sa le iau de la facultate (asta in cazul in care ar fi existat la noi la centru). Examenele se dau pe calculator, grila... Apar pe net cam cu 1 luna-2 saptamani inainte de sesiune lista cu grilele... cam 100-200 intrebari pentru fiecare obiect, iar la examen se dau 20 intrebari din lista. La noi la centru notele sunt foarte mari...majoritatea numai 9 si 10...acu sa vedem ce o sa se intample si la licenta. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-03-14 18:57:14) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2007-03-14 21:11:39
Re: facultate la idla me la faculta e 20 de mil (in cluj) si la id...examenele se dau in sesiune si e doar psihologie...nu se formeaza de a lungul anilor sa zic asa... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 19:34:38
Re: facultate la idcred ca e cam putin 9 milioane.de exemplu la facultatea mea(feaa sau ase-bucuresti)taxa la zi e de 24 milioane iar la id e de 26.deci..o diferenta.in mod normal..taxa ar fi peste 15 milioane.dar de ce vrei la o facultate la id? Offline #7 2007-03-15 20:39:09
Re: facultate la idLa spiru e 9 milioane la id si 12 la zi (la majoritatea facultatilor de 3 ani...iar la medicina sau ahitectura e mai scumpa taxa, in jur de 15-25 milioane). prietenul meu e tot la id, la transilvania si e 15 milioane taxa, dar au cursuri in fiecare weekend, li se dau cursurile si pe cd (gratis...ei nu cumpara carti, invata dupa cursuri). Deci pentru astia 15 milioane li se ofera cate ceva. La spiru e mai mica taxa, dar trebuie sa iti cumperi manualele (ajung cam la 1 miliion/an)+ mai platesti si daca vrei sa faci modulul de pedagogie (pt cei ce vor sa aiba dreptul dea preda) si mai e si asa in jur de 20-40 euro/an (modulul de pedagogie e facultativ) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2007-03-15 21:51:24
Re: facultate la idintradevar la spiru haret -management e 9 mil pe an,(iubi meu e acolo la id) iar la babes bolyai -stiinte economice-finante banci e 20 mil pe an (eu sunt aici la faculta), e fff mare diferenta si de bani si de cata materie se cere la examene, k eu invat pe rupte pt un 7 de exemp si el abia se uita peste materie si ia 8 sau chiar 9 super lejer Ultima oara a fost editat de ramonel (2007-03-15 21:57:28) Offline #9 2007-03-15 22:05:53
Re: facultate la idda...la spiru haret e mult mai usor la examene...pentru ca apar inainte intrebarile pe net...si e mai usor asa. Ti-am zis ca la noi -au luat in majoritate numai 9 si 10. Poti sa nu inveti aproape deloc (sa inveti mecanic doar intrebarile alea) si sa iei 10. Eu invat mai bine la materiile care chiar imi plac si consider ca o sa-mi foloseasca, dar sunt si unele la care desi am luat 9 sau 10 nu pot sa zic ca am invatat prea mult (in special anul trecut,cand am avut si sociologie...am citit de 2- ori intrebarile si atat). Dar sunt si obiecte la care am invatat cu foarte mare placere (anul trecut mi-au placut foarte mult fundamentele psihologiei...si am invatat desi erau 2 manuale grosute, iar semestrul asta mi-au placut foarte mult psihologia varstelor, psihologia personalitatii, defectologia si logopedia...) Tin minte ca anul trecut, dupa examenul la antopologie eu am facut rost de manual (mi l-a trimis o colega pe mail) si am inceput sa-l citesc...deja dadusem examenul,dar il citeam pentru mine. Si acu vreau sa ma apuc sa invat la psihologie medicala (am in semestrul 2 examen). Plus ca de abia astept la anul...sa fac psihanalza (deja am citit 3 carti de freud), psihofarmacologie, consiliere, psihologia cuplului si a familiei, psihologie judiciara, psihosexologie (daca as avea manualele m-as apuca de acu sa le citesc) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #10 2007-03-16 00:05:31
Re: facultate la idla spiru haret,e vre 10mil parca...am un amic e la drept,anul 2...nu e deloc greu,apar grilele inainte de ex,si numai le inveti,ca-s ceva de genul:''am cumparat...parfum''si ai variante:un,o...etc!bine ca-s mai grele un pic,iti dai seama Offline #11 2007-03-16 01:06:15
Re: facultate la idda...sunt grila si cu adevarat/fals. Ceva de genul asta suna: Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-03-16 01:11:31) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2010-02-02 11:13:27
Re: facultate la idBuna fetelor este cineva dintre voi la Cuza in Iasi la PIPP la I.D.? As vrea sa urmez aceasta facultate din toamna si as vrea sa stiu mai multe in legatura cu prezenta la cursuri.Eu am sunat la secretariat si mi-au spus ca intanlirile au loc aproape in fiecare weekend si ca e obligatoriu sa vii ca altfel nu intri in examen si de asta as vrea parerea cuiva care e in aceeasi situatie ca sa stiu exact daca chiar e asa de sever ca pana la urma na si ele ce pot sa-ti spuna prin telefon nu pot sa zica ca faci cum vrei si vii cand poti.Problema e ca eu sunt din Botosani si din diferite motive primul semestru nu pot sa merg si de asta vreau sa ma interesez bine ca nu vreau sa ma trezesc ca am platit taxa si pe urma nu ma baga in examen. Offline #13 2010-02-02 16:00:38
Re: facultate la id1.nu stiu ce e PIPP Offline #14 2010-02-02 16:28:48
Re: facultate la idPIPP e Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar si ma refer la facultatea Al I Cuza din Iasi. Offline #15 2010-02-02 16:30:58
Re: facultate la idnu este facultatea Al I Cuza ci Universitatea.si la aceasta Universitate este si facultatea FEAA(daca la asta te refereai) Offline #16 2010-02-02 19:13:07
Re: facultate la idDa ma refeream la universitatea Al I Cuza cu toate ca niciodata nu am inteles care e diferenta dintre universitate si facultate.Oricum despre asta era vorba si daca ai mai multe informatii in legatura cu ce ma intereseaza sunt curioasa sa le aflu. Offline #17 2010-02-02 19:21:49
Re: facultate la ido universitate este formata din mai multe facultati Offline #18 2010-02-03 10:51:04
Re: facultate la idMersi ca m-ai luminat si pe mine, chiar nu stiam.E cineva de la Cuza din Iasi la PIPP la I.D. ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|