|
Nu esti logat.
Secretie urat mirositoare#1 2007-03-14 21:50:46
secretie urat mirositoarebuna seara! Offline #2 2007-03-14 21:51:59
Re: secretie urat mirositoarese dau si fara prescriptie dar cel mai bine iti faci analizele Offline #3 2007-03-14 21:58:31
Re: secretie urat mirositoarems silv.o singura data am facut analize de secretie si mi s-a parut infiorator sa stau pe masa aia.din cauza asta ezit. Offline #4 2007-03-14 22:00:09
Re: secretie urat mirositoarestiu cum e, dar decat sa iei ceva gresit si sa se agraveze, crede-ma ca mai bine suporti nici un minut de stat pe bicicleta aia oribila. succes Offline #5 2007-03-14 22:04:50
Re: secretie urat mirositoaredar care ar putea fi cauza ? iau pastile antibebe si am incredere in partener.e vreo infectie sau s-a skimbat ceva in organismul meu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-14 23:02:24
Re: secretie urat mirositoaresunt maronii?...sau spre rosu?...s ar putea sa fie spotting dar e mai sigur sa mg sa ti faci un examen de secretie...ca sa fi sigura... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-03-15 15:23:43
Re: secretie urat mirositoareincrederea oarba in partener nu e metoda de protectie impotriva BTS....fara suparare. Mergi si fa examen de secretie....e cel mai corect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-07-15 00:43:44
Re: secretie urat mirositoareis intr-o mare dilema......saptamana trecuta inainte de mestruatie am simtit ca secretia mea miroase mai urat decat de obicei si mam dus la medic pt o analiza de secretie,dar se putea numa cu programare ...si in ziua programarii mio venit menstruatia.acum mi so terminat menstruatia,dar miercuri plec din oras si nu am cand sa fac analiza.....luni miar face programare pe marti,iar rezultatele nu apuc sa le iau.......ce sa fac??/ca nu imi place deloc cum miroase secretia mea...(???? Offline #9 2007-07-15 09:50:36
Re: secretie urat mirositoarefa ti examenul si suna ti medicul mai tarziu (cand zice el) ca sa ti spuna diagnosticul si un eventual tratament...nu sta asa... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-07-16 12:08:21
Re: secretie urat mirositoaresi eu am probleme cu secretia asta urat mirositoare,de ex daca nu fac o zi baie a doua zi imi miroase foarte urat si nu stiu ce sa fac nu vreau sa ajung la doctor ca nu imi place delok,altceva nu e de facut decat ajunsu la doctor?? Offline #11 2007-07-16 12:10:57
Re: secretie urat mirositoaren ai ce face pt ca nu sti ce ai...si doar medicul poate pune un diagnostic...nu inteleg care i faza nu "nu vreau sa ajung la doctor ca nu mi place deloc" cauta unul la care sa ti placa... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-07-16 13:40:12
Re: secretie urat mirositoaremihaela 21 ,urasti mai mult mersul la doctor decat faptul ca mirosi nasol, ai secretie nasoala sau nu te simti in largul tau? mie mi-e greu sa cred ca te complaci cu secretia asta. la doctor nu doare , chiar si la dentist doare mai tare, nu dureaza mult si-ti face mult bine.fugi la doctor cat mai repede. daca tu n-ai grija de tine, nimeni nu are. All good things come to those who wait Offline #13 2007-07-16 22:18:09
Re: secretie urat mirositoarecrys_ty_na nuj cum ar putea sati placa la vre-un ginecolog,nu are cum sati placa,dar este un lucru necesar in cazurile astea cei adevarat! Offline #14 2007-07-17 12:10:41
Re: secretie urat mirositoarema refeream in sensul ca sa nu iesi de acolo traumatizata...eu la medicul meu ma duc linistita...am incredere in ea (cata incredere se poate avea) si incerc sa fiu cat mai relaxata...imi place de ea ca e draguta si mi zice ce sa fac...ce nu...si cum sa fac... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-07-18 01:48:15
Re: secretie urat mirositoarenormal ca nu e placut s mergi la medic dar atita timp cat stii ca iti poate face un bine de ce sa nu o facem? eu am trecut prin multe am 8 operatii banale apendicite depuneri de calciu ... masele de minte dar ajusesem in stadiul in care imploram operatia sa fie cat mai curand ptr a scapa de durere so.. fugi la medic cu capul sus si ai grija de tine! Offline #16 2007-07-18 02:04:12
Re: secretie urat mirositoarecine stie daca pot sa iau biotics si cat.....treb sa merg la doctor pt ca am niste simptome de candida. dar sta mama acasa sapt asta si nu pot sa merg sa imi iau trimitere de la medicul de familie...acum nu mai am usturime decat dupa contact sexual si secretia nu mai e chiar asa de multa (inainte cu o sapt si ceva de menstruatie era in cantitate mare si la contact sexual ma durea putin la inceput?...am fost racita cu doua sapt si ceva de menstruatie si am luat urinex si ciprinol.....se poate sa fie de le ele simptomele? Offline #17 2007-07-18 13:20:09
Re: secretie urat mirositoareAstept un raspuns va rog.... Offline #18 2007-07-18 13:23:45
Re: secretie urat mirositoareEu zic sa nu iei nimic pana nu te vede doctorul, s-ar putea sa fie de la antibioticul pe care l-ai luat si indicat era sa iei biotics cand ai facut tratamentul.....acum asteapta sa-ti faci analiza la secretie si vezi ce tratament iti da medicul. Pana atunci evita sa porti lenjerie sintetica, sa ai o igiena buna si te poti spala cu ceai de pelin,galbenele.... Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-07-18 13:51:55) #19 2007-07-18 13:46:00
Re: secretie urat mirositoarepoti lua linistita biotics...scrie pe prospect cum se ia...rau nu are ce sa ti faca...dar e nevoie de un tratament medicamentos pt candida...caci doar bioticsul nu te va ajuta... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|