|
Nu esti logat.
Pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.#1 2007-03-15 16:35:00
pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Daca puteti fetelor care ati facut astfel de analize sa imi spuneti si mie cu aproximatie cat au costat sa stiu ma pregatesc cu banii?va pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-03-15 17:02:26
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Daca iti da trimitere medicul de familie, sunt gratuite. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #3 2007-03-15 17:12:28
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.dar daca nu pot sa iau din diverse motive trimitere de la medic.cam cat ar costa totusi? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-03-15 17:15:40
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Stii exact ce analize trebuie sa faci? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #5 2007-03-15 17:17:30
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.am inteles ca sunt in jur de 600.000. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 17:20:07
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.si ce analize trebuie sa-ti faci mai exact?eu iau ac din iulie si de atunci nu mi-am maifacut analize.ba da,o singura data,de sange.atat.altceva ce mai trebuie? To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #7 2007-03-15 17:37:10Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.deci trebuie dupa 6 luni de fol ac sa-ti faci analize? si ce fel de analize? Ultima oara a fost editat de alexi (2007-03-15 17:41:08) Offline #8 2007-03-15 17:45:16
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Schumiholic trebuie sa fac TGO,TGP, colesterol total,fractiunile HDL SI LDL,trigliceride si timp guick.stie cineva cam cat costa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-03-15 17:53:29
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.TGP - 7 lei If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #10 2007-03-15 18:55:27
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.multumesc forte mult.pt. informatie.va pup:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-03-15 21:09:14
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.si e obligatoriu sa faci aceste analize?eu deja iau de 8 luni si nu le-am facut. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #12 2007-03-15 21:11:30
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.stiu ca e bine sa fie facute la 6 luni ,un an de ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-03-15 21:13:03
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Nu-ti impune nimeni chestia asta, dar e bine pentru sanatatea ta, ca sa stii cum it afecteaza organismul pastilele. Ca daca iti dau ficatul peste cap, sau iti cresc foarte mult colesterolul (cum mi s-a intamplat mie, de altfel), e cazul sa cauti alte pastile... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #14 2007-04-20 12:20:48
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.sunt suficiente:tgo,tgp,colesterol total,hdl,ldl,trigliceride si timp quick sau trebuie si glicemie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-03-04 15:21:10Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.schumiholic u ai avut trimitere sau te-ai dus si ai zis ce vrei? k mie imi daduse doamna dostor o trimitere dar am pierdut-o Offline #16 2008-03-04 15:34:05
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Am avut trimitere de la medicul de familie sau medicul ginecolog. Cu trimitere, analizele sunt gratis. Dar de fapt acum e legea asta nou, primesti actele acasa si iti faci analize in functie de data nasterii. Dar eu n-am primit nimic! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #17 2008-03-04 16:01:27Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.ma refeream la cele pt anticonceptionale.eu nu mai am trimiterea.crezi k pot sa ma duc cu lista cu analize si sa mi le noteze ele? Offline #18 2008-03-04 16:03:35
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.Cred ca da. Dar daca nu ai trimitere, platesti. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #19 2008-03-04 18:09:41
Re: pt. cele care si-au facut analize dupa 6 luni de utilizare ac.
Eu stiam ca ar trebui sa mai faci si glicemia,trigliceridele,lipidele si de ce nu si o hemograma....Dar alea spuse de tine cred ca sunt cele mai "principale". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|