|
Nu esti logat.
Jocuri pe calculator-3#39 2007-03-16 23:59:43
Re: jocuri pe calculatorpai am intrat la casuta aia si am scris ce ai spus u si dupa nu imi apare nik sa downloadez.poa sunt eu mai bata si nu ma pricep....gata adriana18 a mers si la mine sa'l iau probabil din cauza ca ieri nu mi'a mers prea bn netu'.ms oricum pt ajutor:* Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-03-17 00:02:37) Avem 1 an si 5 lunite Offline #40 2007-03-17 11:04:34
Re: jocuri pe calculatorshumiholic se pare ca avem aceleasi gusturi la jocuri, acum downloadez si eu fahrenheit am vazut demo-ul pe net e super....abia astept sa-l iau mie mi-a placut mult dreamfall si the longest journey, dar e mai misto dreamfall mai ales la grafica, din lista ta ce jocuri crezi ca merita sa mai iau? #41 2007-03-17 19:46:54
Re: jocuri pe calculatorFahrenheit nu este un adventure clasic, point and click, ci este un action-adventure. Dar mie mi s-a parut super povestea si grafica si muzica, tot! Si s-ar putea sa mai ai nevoie de ajutor cand il joci, se joaca mai usor la 4 maini! Dreamfall, intr-adevar, e mai misto ca grafica, dar mie mi-a placut mai mult The Longest Journey ca si gameplay. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #42 2007-03-17 20:15:16
Re: jocuri pe calculatoracum downloadez syberia 1 si 2 intr-o ora si ceva le iau m-am uitat la un trailer si mi s-a parut super marfa....m-am uitat si la fahrenheit, dar am vazut ca are secvente si cu impuscaturi, cutite si altele....nu stiu daca mi-ar placea... #43 2007-03-17 21:37:20
Re: jocuri pe calculatorEste si cu impuscaturi, dar nu e ca la un fps, sunt niste secvente de actiune, apesi pe niste taste si personajul face ce ii dictezi tu. Plus ca nu joci doar cu un singur personaj, ci cu 3. Joaca demo-ul si vezi daca iti place. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-18 20:36:07
Re: jocuri pe calculatorshumiholic mai ai cumva in calc sau pe cd jocul syberia 1? ca imi trebuie un crack de la el si nu-l gasesc...l-am downloadat si nu merge vad #45 2007-03-18 22:20:55
Re: jocuri pe calculatorAndrutza, astept raspunsul tau pe mail. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #46 2007-03-18 22:26:10
Re: jocuri pe calculatoreu ma jok sims 2,fifa 2007:D,mai rau ca baietii:P...si de mult vroiam si eu mario,dar acum l-am luat:P....in general strategia imi place,mai jucam age of empire,sim city2000,black and white,si am si eu un jok cu barbie (imbrac pausele barbie)e superrr...mai imi placcea:hercules,tarzan,mario aveam pe tv:D,luxor,GTA...dar preferatul meu este sims2:X,imi place la nebunie sa imi construiesc casa si sa-mi fac familie dupa asemanarea fam mele:) Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-03-18 22:30:31) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #47 2007-03-18 22:44:54
Re: jocuri pe calculator
si eu vreau barbie asta cu 12 dansatoare....plssssssssss.zimi si mie:* Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #48 2007-03-19 13:57:39
Re: jocuri pe calculatorvreau si io codul de la inceput de la THE SIMS 2 pls ca am dat sa il instaleze si nu il stiu si am vazut ca voi il aveti instalat..... Offline #49 2007-03-19 15:14:50
si io am luat azi dupa odc jocul si imi cere codul acela.....il vreau si io va rog """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #50 2007-03-19 15:32:51
Re: jocuri pe calculatorAndrutza, iti merge acum Syberia? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #51 2007-03-19 15:43:13
imi zici si mie codul barbara_mori ca am cautat pste tot pe net """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #52 2007-03-19 16:47:03
Re: jocuri pe calculatorcine imi da si mie un link de unde pot downloada sims2 ca nu'l am si vreau si eu sa ma joc Avem 1 an si 5 lunite Offline #53 2007-03-19 18:47:07Re: jocuri pe calculatorfetele... am luat si eu mario acu!... si nu reusesc la lumea 1 in primul castel sa sar peste o groapa din aia mai mare cu lava sau ce e aia .... help me! El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #54 2007-03-19 19:58:55
Re: jocuri pe calculatormerge jocul acum....ms frumos pt crack, raman datoare pup #55 2007-03-19 20:11:57
trebuie sa ti apasat pe litera Z ca sa ai viteza si apesi A exact cand sari dar nu ridici degetul dupa litera Z....sa imi zici dac ai reusit.... Ultima oara a fost editat de adriana18 (2007-03-19 20:22:40) """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #56 2007-03-19 20:13:13
nu gasesti pe net sa il iei...ori dupa odc ori dupa torenst """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #57 2007-03-19 20:23:14Re: jocuri pe calculator
saru'mana... ma bag sa incerc El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|