|
Nu esti logat.
Streptococ de grup B#1 2007-03-16 12:16:20
Streptococ de grup BPentru a 4-a oara consecutiv la examenul de secretie vaginala mi-au aparut "foarte frecventi coci Gram pozitivi in diplo" identificati ca fiind Streptococi de grup B. Am facut pana acum 3 tratamente: Offline #2 2007-03-16 12:19:41
Re: Streptococ de grup Bstreptococul de grup B, daca stiu eu bine, se trateaza cu penicilina. Ar fi bine venita o antibiograma, ca sa vezi la ce e sensibil si sa il poti trata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-16 13:17:25
Re: Streptococ de grup BAm facut de fiecare data antibiograma, a iesit sensibil la Ceftriaxon, Cloramfenicol, Clindamicin, Eritromicin, Nitrofurantoin, Ofloxacin, Vancomicin. Dar mi s-a spus ca daca nu a trecut dupa Ofloxacin oral, restul nici atat nu o sa aiba efect. M-am uitat pe prospect la Colposeptin si vad ca nu contine nici unul din aceste antibiotice. Offline #4 2007-03-19 10:29:25
Re: Streptococ de grup Btrebuie ca la fiecare dintre antibiotice in parte sa fie un procent al sensibilitatii. La ofloxacin era cel mai mare? Eu cred ca mai merita incercat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-02-07 23:08:12
Re: Streptococ de grup Bloly ..daca mai intrii pe forum poti sa imi zici si mie ai scapat de streptococ b ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|