|
Nu esti logat.
Licenta#1 2007-03-17 16:00:05
LicentaFetelor, sunt inscrisa pe un grup al facultatii si am primit de ieri mail-uri cum ca de acum la licenta nu se mai da acel proiect, ci va fi un singur test grila (dintr-o singura materie).... Cica decizia e la nivel national, si toate universitatile, indiferent de profil, vor da la licenta un test grila la materia de baza. Voi stiti ceva? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-03-17 16:14:25
Re: Licentala toate facultatile?sau doar la psihologie? ca eu nu inteleg:(( Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-17 16:17:22) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-17 16:20:32
Re: LicentaCrede-ma ca nici eu nu stiu prea multe. In unul din mail-uri cineva zicea: "LICENTA VA FI UN TEST GRILA LA MATERIA DE BAZA ! LA NOI VA FI DIN FUNDAMENTELE PSIHOLOGIEI! DECIZIA E PE PLAN NATIONAL, TOATE UNIVERSITATILE ,INDIFERENT DE PROFIL!!" Tu ce intelegi din asta? Daca ziceau ca toate facultatile, as fi zis ca e vorba de toate facultatile din cadrul la Spiru Haret, dar cum zice toate universitatile... Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-03-17 16:26:18) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-03-17 16:35:41
Re: Licentaeu nu sunt la Spiru si nici la psihologie ci la drept stiam ca o sa fie grila dar la noi sunt 4 materii de baza chiar nu au cum sa dea doar din una(vb. de facultatea mea),oricum sunt in anul 2 asa ca mai am ceva pana la licenta pana atunci o sa ma lamuresc. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-03-17 16:43:41
Re: LicentaLa noi cei din anul 4 si cei care sunt anul 3 acum au specializare dubla sociologie-psihologie...si cica si ei tot numai la o singura materie vor da. E chiar ciudat. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-17 17:04:54
Re: Licentaeu mai am inca 2 ca la drept se fac 4 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-03-17 19:31:52
Re: Licentaam auzit si eu ca nu se mai da proba orala (sustinerea lucrarii) si examenul va fi grila. vinei am auzit asta, cand m-a sunat o colega (din cauza racelii nu m-am dus la facultate). de faza cu testele grila inca nu e sigura (sau nu era cand a plecat ea de la facultate). Nobody home Offline #8 2007-03-17 22:49:19
Re: Licentadeci... nu mai lucram pentru proiect.... serios?? o sa lesin de atata fericire.... Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2007-03-17 23:14:28) Offline #9 2007-03-18 00:04:13
Re: LicentaA N U N Þ If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #10 2007-03-18 00:08:52
Re: Licentadeci asa cum scria in acel ordin ramane la decizia senatului fiecarei universitati... asa ca mai am de asteptat pana luni pentru a afla si eu ceva noutati (ca nu-s la spiru haret). Offline #11 2007-03-18 20:50:12
Re: Licentaeu sunt la ase buc.si sigur nu e valabil k tocmai am vb cu profa la care sunt pt proiect. Mamica de 2 pui scumpi Offline #12 2008-03-26 22:47:31
Re: Licentacare are vreun proiect la contabilitate si ma poate ajuta si pe mine pliz..am nev urgent de un poriect de licenta la aceasta materie... Offline #13 2008-03-28 21:02:37
Re: Licentaeu sunt la contabilitate si informatica de gestiune anul 3 si eu dau doar examenul de licenta,asa se da acum la noi Offline #14 2008-03-28 21:43:47Re: Licentaeu nu cred asa ceva. la ubb cluj s-a anuntat de anul trecut ca se va sustine numai lucrarea de licenta fara examen scris. si daca ar fi sa se schimbe ceva nu s-ar schimba de anul asta. e imposibil, cu 6 luni inainte trebuie sa se stie exact ce anume va fi la examen. acum mai sunt 3 luni pana la licenta.....cautati regulamentele universitatilor si statutul studentului Cu zambetul pe buze... Offline #15 2008-03-29 07:45:31
Re: Licenta
exact. subscriu. eu am vazut cu ochii mei hotararea senatului ubb in care era stipulat acest lucru. Offline #16 2008-03-29 08:33:45
Re: Licentaeu sunt la poli si n'am auzi de asa ceva ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|