|
Nu esti logat.
Probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!#1 2007-03-17 22:56:12
probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!fratele meu se epileaza pe piept si spate cu ceara.insa , de ficare data ii apar a doua zi pete rosii....care se irita imediat ,care arata ca si cosuri mici ...cred ca e foliculita..oricum as avea nevoie de un unguent ...o crema .... reteta pentru un unguent ....eventual denumirea unei creme .... am incercat creama de la farmec cu musetel.... dar fara rezultate.... Offline #2 2007-03-17 23:02:01
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!nu ai de unde sa sty ce e sigur...poate fi si doar de la epilat...incearca ca pudra de bebe dupa epilare si dak tot ii apare trimite l la medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-03-17 23:04:03
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!a incercat pudra .... si nu trec.... e de la epilat...doar dupa epilat apar.... Offline #4 2007-03-17 23:08:49
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!s a mai discutat despre subiectul asta...si mai multe fete au propus diferite "rezolvari" la aceasta problema...da o cautare si vezi posturile lor... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-03-18 21:26:22
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!altcineva cu vreo sugestie legata de epilat va rog ?!( Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-19 10:05:30
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!PAtricia, ai gasit aici un cabinet dermatologic gratis? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-07-25 23:24:27
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!fetele m-am epilat azi cu ceara. am cumparat ceara si m-a fct sora lu babi.m-am fct inghinal dar nu tot k am zis k mor...my s-a iritat si pileea cu toate ca ma dat cu spirt si cu putina crema.o sa ma fac maine cu aparatu de ras pt ca alta solutie nu vad. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2007-07-26 16:39:31
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!despre problema cu usturimea nu stiu ce sa-ti spun. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-07-26 16:46:22
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!Patricia, ce ceara foloseste fratele tau?eu folosesc una de unica folosinta, on fel de roll-on pe care o incalzesti in apa calda , o aplici si peste ea o banda dintr-o hartie speciala.parte buna este ca nu trebuie sa o incalzesti decat cat sa devina lichida, de la ea n-am avut probleme mari, decat cu firele de par crescute sub piele, dar oricum e mai buna decat ceara aia incalzita si refolosita.apropo, l-am epilat si pe al meu frate cu ea si nu a avut nimic. Offline #10 2007-07-26 16:58:33
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!blue_elf te ustura cand faci pisu dei cauza actului sexual.daca te mai doare zici ca ai simtit ceva la intrarea in vagin mergi la ginecolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-07-27 17:24:45
Re: probleme dupa epilatul cu ceara !!!!!blue_elf poti sa te dai cu crema de galbenele e super buna crede-ma Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|