|
Nu esti logat.
Help! Relatie pe moarte...-7#115 2007-08-09 14:23:06
Re: Help! Relatie pe moarte...merci! daca m-as impune si in relatia cu fostul prieten la fel as fi o bombonica. dar incerc sa nu ma las Offline #116 2007-08-09 14:25:38
Re: Help! Relatie pe moarte...Pacolina vad ce esti user mai nou dar poti si tu sa citesti regulile.nu ai voie sa postezi 2 mesaje consecutive cum ai facut acuma.... Offline #117 2007-08-09 15:04:15
Re: Help! Relatie pe moarte...multumesc mult pt ca imi ridicati moralul! multumesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #118 2007-08-09 15:10:44
Re: Help! Relatie pe moarte...nu se da warn daca postezi de 2ori la discutii diverse...va primi warn daca posteaza de 2ori consecutiv la vreau sa aflu si celelalte subiecte Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-09 15:11:09) Offline #119 2007-08-09 15:11:48
Re: Help! Relatie pe moarte...pentru fetele in aceeasi situatie: Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-08-09 15:14:35) Offline Publicitateloading...
#120 2007-08-09 17:44:36
Re: Help! Relatie pe moarte...iaca primeste si ea...nu neaparat pentru ca nu a editat(suntem la discutii diverse si se mai accepta scapari) ci pentru ca, desi i s-a spus ca nu e ok, a ignorat avertizarea si a continuat sa nu citeasca regulile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #121 2007-08-09 18:03:20
Re: Help! Relatie pe moarte.....FUCK THEM ALL..pe baieti am in vedere, pina la urma sint toti identici..exceptie fac doar unii cares rusinosi din cale afara..dar pina pune mina una mai agera pe ei..si ii transforma in ceea ce sint cu totii..niste idioti.. mariah carey - bye bye Offline #122 2007-08-10 08:02:52
Re: Help! Relatie pe moarte...deci tot femeile sunt vinovate tare asta!!! Offline #123 2007-08-10 11:49:56
Re: Help! Relatie pe moarte...MII DE SCUZE! nu am vrut sa creez probleme! Help me ca nu aflu unde-s termenii si conditiile sa ma informez si eu ca tot amul. scuze inca odata Offline #124 2007-08-10 12:03:40#125 2007-08-10 14:43:21
Re: Help! Relatie pe moarte...off, tare ma tem, ca de luni sint in concediu si plec la tara..nici nu stiu o sa ma gindesc intruna la el..asa a fost si vara trecuta..trebuia sa ne despartim..dar cit am fost departe de el iam simtit lipsa..si ma tem ca o sa fiu isterica..si ai mei nu vor intelege cei cu mine..dar stiu ca sa terminat..desi..nu stiu ce sa mai cred..si pe 31 se marita sorasa si trebuie sa fiu prezenta si eu..am fost prietene cindva..acum s-a racit relatia mea cu ea..dar trebuie sa ma duc si eu la nunta din respect fata de ea..nu prea vreau sa merg fiindca o sa dau cu ochii de el(a fost despartirea cam dura pt el)..si ma tem sa nu fie cu vreo fufa.. mariah carey - bye bye Offline #126 2007-08-25 12:40:26
Re: Help! Relatie pe moarte...fetele si eu sunt dezamagita , am o relatie de 5ani inca ne iubim dar cum spune el iubirea nu e totul , mereu imi zice ca inca mai gandesc ca un copil si se simte vinovat ca eu sunt slaba de inger si nu prea stiu ce vreau , el zice ca e asa din cauza ca noi am crescut impreuna si ca am fost prea apropiati si ca asta ne-a distrus , cum sa fac sa il recuceresc s ail fac sa simta ca la inceput sa nu mai avem amandoi starea asta de letargie si lehamite . vreau sa cresc sa fiu matura sa ma schimb el zice ca e imposibil , eu nu stiu cum sa fac . il iubesc mai mult decat orice pe lume . trebuie sa il fac sa vrea din nou aceasta relatie pt ca a fost frumoasa si momentele unice dintre noi nu am cum s ale depasesc . el vrea sa fiu tare vreau sa il fac sa ma vrea din nou .... Offline #127 2007-08-25 12:45:11
Re: Help! Relatie pe moarte......nush care zicea pe aici ceva de vorba cu "ciorba reincalzita"...:-< Offline #128 2007-08-25 12:57:21
Re: Help! Relatie pe moarte...pai si eu asta astept sfaturi , nu e vb de ciorba reincalzita , e vb de faptul ca inca ne iubim dar stii cum e dragostea e necesara dar nu suficienta asta mi-a zis-o de mai multe ori si trebuie s ama schimb neaparat Offline #129 2007-08-25 13:10:29
Re: Help! Relatie pe moarte...treaba asta cu "schimbatul" mie mi se pare cam amagitoare..si putin naiva..fara suparare, pls, me_2. nu prea cred k se poate... mai ales ca ai o varsta si deja personalitatea ti-a fost modelata intr-un mediu... sooner or later...the real you will come out once again. Offline #130 2007-08-25 16:05:54
Re: Help! Relatie pe moarte...mda,si la noi tot asta a fost problema,tot avea pretentia sa ma schimb,dar el nu avea de gand sa faca nicio schimbare.am tras cu dintii de relatia asta,dar pana la urma tot s-a terminat.si eu tot mai incerc sa-mi revin si sa trec peste ce-a fost.inca mai tin la el foarte mult. http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #131 2007-08-25 17:14:03
Re: Help! Relatie pe moarte...ddupa 5 ani si-a dat seama ca esti copilaroasa? sa fim seriosi. Nu vreau sa fiu dura dar de ce nu ti-a zis treaba asta mai devreme, cand erati la inceputul relatiei? El s=a indragostit de tine asa cum erai atunci.....de ce nu-i mai convine acum? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #132 2007-08-25 17:46:44
Re: Help! Relatie pe moarte...o mik intrebare:P avem 1an 9luni,si din octombrie o sa ne km vedem 1data pe luna,,eu la liceu el la faculta in orase total diferite si 'aksa' e altundeva.si de vazut o sa fie1data pe luna km...si in weekenduri knd sare toata familia knd vn fiekre asa si nu avem timp unu de altu prea mult.un an a mers,el aksa,eu la liceu.dar acum...pleaca si el.si ma oftik k ne impakm super si nu ne-am certat in tot timpu d knd suntem dekt de2ori si a durat km juma de zi,,o zi:P Offline #133 2007-08-26 11:19:34
Re: Help! Relatie pe moarte...Pai spune-i ce simti si ce gandesti in legatura cu plecarea asta a voastra .....atata timp cat va iubiti va rezista cu toate ca e greu sa va vedeti asa de rar, dar acum depinde ce isi doreste si el. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|