|
Nu esti logat.
Igiena intima sau probleme hormonale?#1 2007-03-19 23:37:51
Igiena intima sau probleme hormonale?Incep prin a cere scuze daca subiectul mai exista, desi am verificat m-am cam pierdut prin posturi. Rog sa fie mutat daca am postat aiurea. Multumesc de intelegere. Offline #2 2007-03-20 00:08:12
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?eu zic sa ti faci toate analizele ca sa stai linistatia si apoi sa vezi si un endocrinolog Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #3 2007-03-20 07:08:22
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?si eu am aceeasi problema, cu punctele, numai ca nu imi apar tot timpul (adica uneori mai multe, alteori mai putine, alteori deloc). sincer nu cred ca are legatura cu libidoul, pentru ca in ele mai gasesc din cand in cand un fir de par care nu vrea sa iasa, iar la noi chiar nu se poate spune ca o facem rar. Cocorosie! Offline #4 2007-03-23 08:09:57
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?am shi eu prblm asta cu epilatul, din cauza epilatorului k smulge firele de par...ele nu mai cresc cum trebuie, scrie shi pe cartea epilatorului cu instructiuni shi bla bla la un moment dat specifik toate chestiile astea...shi ei recomanda scoaterea firelor de par de sub piele cu un ac de seringa, yo le storc cu degetelul;)) shi ies firele de acolo...raman semnulete dar trec pana la urma shi ele ... Offline #5 2007-03-23 09:36:04
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?fetelor...incercati sa folositi ori un gel de dus exfoliant ori ceva solutie care exfoliaza...indeparteaza stratul de piele moarta si astfel ve ti avea mai putine fire sub piele...cat despre cele imposibile care tot se incapataneaza doar scosul lor e soluti...cu ac...sau prin stoarcere...esential e sa dezinfectati bine totul ca sa nu va treziti cu ceva minuni... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-23 11:48:03
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?Mami2007, ai un singur contact sexual pe luna cu toate ca partenerul insista cit poate el de tentant sa aveti unul pe sapt si tu nu ai chef? Ca daca nu asa stau lucrurile viata de cuplu cu grijile aferente e de vina nu pastilele. Oricum, nu lipsa activitatii sexuale iti produce tie acumularile alea de grasime(mie mai de graba mi se pare ca ar fi vorba de furunculi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-03-23 15:51:22
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?Furunculi???? eu stiam ca aia apar de la mizerie, ori aici nu cred ca e mizeria de vina.. sau ar tb sa ma spal de mai multe ori pe zi acolo? (fac dush dimineata si seara, doar in timpul menstruatiei ma spal de fiecare data cand imi schimb tamponul) Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-23 15:52:25) Cocorosie! Offline #8 2007-03-23 16:47:12
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?furunculul e destul mare...urat...si iese puroi din el...asa ca crede ma ca firele care cresc sub piele de dupa epilat nu pot fi confundate cu un furuncul... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-03-23 19:49:37
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?poi cat de mare poate sa fie? am citit vreo ora in continuu despre furunculi azi..se pare ca apar din cauza unui stafilococ care ramane apoi permanent in organism. la mine nu toate umflaturile aveau un fir de par inauntru, si iesea ceva alb din ele...de la ce am facut? se poate lua de la toaleta scolii? (nu am gasit metode de raspandire pe net...) incerc sa nu merg la baie la scoala, dar au fost cateva dati cand nu am avut ce face altceva... Cocorosie! Offline #10 2007-03-24 09:58:39
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?Melody dar presupun k nu te asezi pe wc-ul de la scoala, nu? ca altfel nu vad cum sa fi facut "furunculii" aia de la scoala Offline #11 2007-03-24 10:21:48
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?in nici un caz nu ma asez pe wc! off.... Cocorosie! Offline #12 2007-03-26 12:06:36
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?stafilococul ala nu e semn de mizerie ci de scadere a imunitatii organismului. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2009-07-21 15:10:55
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?Furuncul? cine zambeste atunci cand greseste, inseamna ca a gasit pe cine sa dea vina!!! Offline #14 2010-07-06 00:04:28
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?Draga mea ,s-ar putea sa fie de la anticonceptionale.....Eu am 39 de ani si i-au de 18ani anticonceptionale,la momentul actual am o astfel de formatiune mare,dureroasa si plina de puroi dar este a 50 a form....cred,m-am saturat .am facut un cancer la san in faza incipienta tot de la anticonceptionale si tot le i-au....sanatate multa
Offline #15 2010-07-06 07:35:56
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?roxeett, ma indoiesc ca ai facut tu cancerul la san din cauza anticonceptionalelor, ca daca ar fi asa, ce ar insemna? toate ar trebui sa fim predispuse si sa ne gandim la asta? Offline #16 2010-07-06 10:05:58
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?anticonceptionalele nu provoaca in niciun caz cancer la san Offline #17 2010-07-06 10:18:17
Re: Igiena intima sau probleme hormonale?nu il provoaca, dar il pot accelera atunci cand celulele canceroase (sensibile la estrogen ) exista - in faza incipienta, atunci cand pacienta nu are nici cea mai mica banuiala. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-06 10:19:01) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|