homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita

#1 2007-03-20 15:36:59

analuy
New member
Inregistrat: 2007-02-08

anexita

buna am fost la ginecologie pt un test papa-nicolau si am intrebat si care ar fi caauza aparitiei unor ganglioni inghinali in partea dreapta.m-a consultat si mi-a zis ca am o anexita veche pe partea dreapta si nu se mai poate trata cu antibiotice.mi-a recomandat polidin injectabil primavara si toamna,cam 10 injectii.eu ma intreb daca este posibil sa nu mai pot face un bebe pt ca e veche aceasta anexita de care nu stiam pt ca nu m-a deranjat nicodata si daca ar fi cazul sa consult alt medic sa primesc totusi un tratament.nu stiam k e atat de grava aceasta infectie si ca netratata duce la infertilitate,am mai fost la control pana acum si mi s-a zis k am doar o usoara anexita,nicidecum una veche.va rog daca se poate sa-mi raspundeti pt ca am inceput sa-mi doresc un bebe si vreau sa cred ca pot sa-l mai fac.multumesc mult.

#2 2007-03-20 16:23:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: anexita

bineinteles ca il vei putea face. Polidinul e foarte bun pentru tratarea anexitei, fie ea si cronica, de regula insa asociat cu antibiotic si antiinflamator. Oricum, sa zicem ca ai o anexita dreapta, din nastere ai ovar si pe stinga, deci nu inteleg disperarea.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-03-20 18:31:52

analuy
New member

mi-a recomandat numai polidin,nimic altceva.ce m-a speriat a fost ca mi-a zis k nu-si mai fac efectul antibioticele si eu am ajuns la concluzia ca nu se mai rezolva problema.multumesc mult pentru raspuns pt ca intrasem in panica,problema e acum ca nu stiu exact cum sa fac aceste injectii,cate una pe zi timp de 10 zile?doctorita mi-a zis sa fac 10 injectii dar nu si cum.daca nu ma lamuresc o s-o intreb atunci cand o sa merg dupa rezultatul testului papa-nicolau.

#4 2007-03-21 11:50:40

Al Pacino
Administrator

sincer, eu as face 2 pe zi, 5 zile

#5 2007-03-23 14:07:26

analuy
New member

inca o intrebare daca nu deranjez prea mult....................problema e ca nu stiu pe nimeni care ar putea sa-mi faca aceste injectii si mi-a mai zis o prietena farmacista ca pot sa iau ampicilina de 5oo cate una la 6 ore timp de 5 zile ca are acelasi efect ca plodinu,adica actioneaza asupra infectiei pe care o am.sincera sa fiu mi-ar fi mai usor sa iau aceste pastile dar mi-e teama sa nu dau de o candida  pt ca abia am terminat tratamentul pt candida.sunt intr-o mare dilema,nu stiu daca sa iau ampicilina sau sa insist sa caut o asistenta dispusa sa-mi faca polidinu.care credeti ca e cea mai buna alegere?

Publicitate

loading...

#6 2007-03-27 15:35:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am fost la medicul de familie sa imi iau o scutire pt k sunt racita. si am asteptat dupa inaltimea sa (scuzati ironia, dar ce vazui acolo...) o ora si ceva, iar pe holu pe care am stat era curent si imi fu cam frig la spate si parca iar ma dureau trompele (cand am fost la doctor mi-a zis k trompele ma dureau). am avut o anexita pe care am tratat-o

si acu ma intreb ce sa iau daca ma mai dor iar? k nu vreau sa ma umblu din cabinet in cabinet pt k sunt pur si simplu dezgustata

mi-am facut pap si cultura din secretie si nu mi-a iesit decat un stafilococ.deci nu apare iar de la vreo infectie, banuiesc k nu recidiveaza anexita de la stafilococ. sau da?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2007-03-27 15:45:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sincer nu cred ca recidiveaza anexita de la un stafilococ...asa ca stay linistita...dar te sfatuiesc sa faci totusi ceva sa scapi de el...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2007-03-27 16:18:32

deadrose
Banat

pai asta m-am gandit si eu.
dar eu ce iau daca incepe iar sa ma doara jos?

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2007-03-27 16:25:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

te doare cumva?...dak nu ia nu te mai gandi tu dak o sa ma doara...dak nu styu ce...gandeshte pozitiv...ca nu ai nimic...si o sa vezi ca nu o sa te doara smile

happy with him...inlove with him...puss

#10 2007-03-27 16:42:23

deadrose
Banat

big_smile

#11 2007-03-27 17:15:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

analuy: la medicul de familie se pot face injectiile. din cate stiu eu polidinul este mai bun pt ca are acopera o gama mai mare de bacterii. eu acum tratez aceeasi problema cu ampicilina...deci si asta e buna. ramane intr-adevar problema cu candida...intreaba medicul de familie in legatura cu injectiile

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-03-27 17:16:16)

mami de minuni hjarta

#12 2007-03-31 15:29:32

Magdalena
Membru
Inregistrat: 2007-02-27

pentru DEADROSE :eu cred ca anexita recidiveaza de la stafilococ, pt ca am trecut prin aceasta situatie. la cultura din secretie mi-a iesit stafilococ, iar vaginita o am de peste 3 luni si am urmat tratamente fara rezultat. si in fiecare luna din acestea un episod de anexita.dupa tratament cu antibiotice   trece durerea, dar fiindca de vaginita nu scap, anexita se reacutizeaza. daca nu tratez stafilococul eficient.. nici nu vreau sa ma gandesc ca t o voi mai duce asa. mai fa un control cu antibiograma. asta fac eu in prezent.

Ultima oara a fost editat de Magdalena (2007-03-31 15:30:00)

#13 2007-04-01 02:32:02

deadrose
Banat

mersi de raspuns puss

de cand am fost la medicu ala de fam parca iar simt pe acolo asa un pic. o sa il tratez, bineinteles, numai k nu vreau sa iau antibiotice, voi face tratament homeopat (stiu de la maicamea k facea si ea). mama si ce chin o sa fie sa ii dau pastile baiatului, crek o sa trebuiasca sa ii aduc aminte in fiecare zi

offf si nu imi dau seama de unde a aparut(doctoressa zicea k sexul oral ar fi vinovat), firar mama lui, k parca vad k ma chinui sa scap de el si iau iar cate o minunatie de asta

Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-04-01 02:47:58)

#14 2007-04-02 13:44:24

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

o anexita ar putea sa intarzie menstruatia? mie trebuia sa mi vina pe 29.suntem in 2 si nu veni pana acu. am dureri in stanga jos ca si cum mi-ar veni din moment in moment si...nimic. mi-am facut 3 teste de sarcina.iesira negative dar poate ca le-am facut prea devreme?! nu stiu. problema e ca eu am si o candidoza nenorocita si parca scurgerile sunt si mai abundente de vreo 3 zile. ce naiba sa fie asta?

#15 2007-04-02 15:34:39

deadrose
Banat

mai repeta testul peste 3 zile daca nu apare menstruatia

#16 2007-04-03 13:41:26

Al Pacino
Administrator

nani, si eu cred ca ai facut testul prea devreme. anexita poate intirzia menstra, candidoza nu

#17 2007-04-04 22:28:12

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

Bun.... Eram si eu fericita. Tocmai am sustinut un examen pentru un post la Primarie, am luat 94 de puncte din 100 posibile, si, seara, am simtit o durere aiurea in abdomenul inferior, mai exact in regiunea cezarienei. Apoi durerea s-a amplificat. Fiind la ciclu, am crezut ca e de la el, desi eram ultima zi. Apoi insa durerea s-a amplificat, asa, ca niste zvacniri care implicau si putin anexele. Am mers la medic. Surpriza. E in concediu pana saptamana viitoare. Oricum am fost la Policlinica, adica fara programare, pentru ca altfel ajungeam la rand in mai.

Mi-am amintit ca m-am mai simtit asa rau, acum un an si jumatate. Atunci am reusit sa fiu consultata. Anexita. Am primit zanocin si indometacin 5 zile. Atunci.

Maine am proba orala la concurs. Si eu sint cu dureri....

Mi-am cumparat zanocin si ketonal. E bine?

Am facut ultimul eco in ianuarie, cand nu aveam nimic. Nici chist, nici fibrom. De fapt nu am avut niciodata. Papul l-am facut de curand si a iesit clasa 1....

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2007-04-04 22:29:48)

#18 2007-04-04 22:31:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

crde ca era mai simplu cu un ibuprofen...scade si durerea si e si antiinflamator, numai bun pana mergi la medic si it da el tratament...

acu mi-am dat seama ca si ketonal e antiinflamator big_smile
zanocinul este pt infectii ginecologice inalte, dar nu sunt de acord cu luatul medicamentelor dupa bunul plac...

bafta maine! smile

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-04 22:41:16)

mami de minuni hjarta

#19 2007-04-04 22:41:25

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

eu_vreau a scris:

crde ca era mai simplu cu un ibuprofen...scade si durerea si e si antiinflamator, numai bun pana mergi la medic si it da el tratament...

Medicul meu ginecolog vine miercurea viitoare. Multumesc.
Nurofen.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2007-04-04 22:42:21)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.