homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai scap de candida!!!!!!!!!-3

#39 2007-03-28 16:45:21

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!

eu am avut o perioada mancarimi dupa care mi`au trecut..nu am mai avut de atunci..in schimb am o secretie cam abundenta..nu inseamna candida nu?el nu are nimic din ce s`a spus mai sus..oricum astept analizele de secretie..dar as fi vrut sa stiu daca se poate candida si fara mancarimi

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#40 2007-03-28 16:51:45

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

se poate...dar ashteapta sa vezi ce zic analizele...

happy with him...inlove with him...puss

#41 2007-03-28 19:44:50

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

crys_ty_na a scris:

il trimiti degeaba...iubi meu...cand eu am avut...facea si el bubite...dak nu are stay linishtita...eventual da i si lui un flucovim dak u ai candida...pt siguranta...

io am candida bucala (presupun..asa mi-a zis doc)....pana nu-mi fac o antifungigrama nu iau nici un tratament

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#42 2007-03-28 19:47:25

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu am avut niste secretii mai abundente si cnd m-am dus la gineco sa-mi fac un examen de secretie la rezultat s-au gasit rare levuri(adik prezentam o ciuperca desi nu aveam alt simptom,problema mare era si este inca ca am in gat ).
doctoressa cred ca asa o sa fac desi nushu cat timp sa tzin tratamentul..mai mult de 7 zile e ok? adik 10 sa tzin tratamentul.yo una alta solutie nu vad...ma gandeam sa fi agravat si de la bioparoxul ala...avea antibiotic in el..incerc acu sa-mi refac si flora intestinala mancand sanatos, adica fructe proaspete,legume, dulciuri my putine si paine.un fel de regim alimentar.ms mult doctoressa pt raspunsuri smile

bucala adik ai depozite pe limba sau cum am eu in gat...daca ai pe faringe tre sa-ti iasa exudat ca ai candida.

am mai gasit inca ceva interesant pt refacerea florei intestinale.http://www.naturaplant.ro/produse/1834/Acidophilus_cu_Bifidus

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-28 20:27:56)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#43 2007-03-28 21:10:48

crys_ty_na
Platinum member

ati facut sex oral si de aia il suspectezi si pe el de candida?...ca sa fi sigura poti sa i dai un flucovim si fara sex oral pana rezolvi problema...

Publicitate

loading...

#44 2007-03-28 21:14:43

blue_elf
Hero member

hmm.. culmea k si nio am facut sex oraal inainte sa mi se descopere candida asta....sad ata ete. eu am gasit cateva chestii dupa cum se vede mai sus.si o sa incerc sa vad cum imi va fi.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#45 2007-03-28 22:55:44

cristina_i
Full member

mie doctora de familie mi-a spus ca, candida asta bucala o au cei care sunt mai receptivi la asa ceva..au un sistem imunitar slabit...flora intestinala cam "avariata "...din cauza unui astfel de dezechilibru...nu este litera de lege sa o iei prin sex oral..sau sarut....
daca e atat de contagioasa....cati nu ar suferii de asa ceva.....parerea mea

Liber Profesionist

#46 2007-03-28 22:58:56

crys_ty_na
Platinum member

nu e litera de lege...dar se poate intampla...asa ca e mai bine sa stye lumea si sa se fereasca pe cat posibil...adik fara sex oral dupa sex normal cand sty ca ai asa ceva...

#47 2007-03-28 23:12:30

blue_elf
Hero member

flora intestinala la mine este varzaaaa....deci...azi am avut stari de voma si stare generala alterata.cristina_i esti din bucuresti??

Pastreaza-ti cugetul

#48 2007-03-28 23:29:15

cristina_i
Full member

da

Liber Profesionist

#49 2007-03-29 00:16:51

blue_elf
Hero member

si cum este medicul de familie al tau? poti vb orice?adik nu e un medic sclifosit si nesimtit?sau de care nu are habar sau e un medic ok linistit? te intreb pt ca vreau sa-mi schimb medicul de familie...nu my se pare atat de bun...si competenta lasa de dorit..sad asa am vz eu pan acum.

Pastreaza-ti cugetul

#50 2007-03-29 00:32:48

cristina_i
Full member

medicul meu de familie este ok....este un medic f bun..poti vorbi despre orice cu ea.este extrem de linistita....iti explica pe romaneste ce ai...si nu te abureste cu fel de fel de termeni

si medicul ginecolog este la fel...super ok...mi l-a recomandat cineva si sunt f multumita

daca vrei mai multe detalii imi dai mail bestiutza@gmail.com sau id de mess este bestiutza18_26

Ultima oara a fost editat de cristina_i (2007-03-29 00:33:18)

Liber Profesionist

#51 2007-03-29 00:48:07

blue_elf
Hero member

offtopik:te-am bagat in lista dar nu mi-ai dat add

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-29 00:49:11)

Pastreaza-ti cugetul

#52 2009-03-08 14:53:16

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Fetelor nici eu nu inteleg de la ce imi tot reapare candidoza asta!!!In ultimele 2 luni am avut in permanenta..inainte aveam pusee scurte care treceau....nu am facut f multe tratamente...sunt oricum sigura ca asta e....la ultimele analize nici macar nu mi-a mai iesit pt ca....zic eu, eram intr-o stare de remisie si probabil nu era pe acolo...cert e ca acum mi-a revenit si nu mai trece de niciun fel...am renuntat demult la haine stramte si lenjerie sintetica...la sapunuri ...aiurea nu mananc..nu grasimi...nu dulciuri etc..dar nimic!!iau anticonceptionale de 2 ani...sa fie de la asta?eu am facut pt prima oara candidoza de pe la 14 ani,...eram inca virgina pe atunci...si am tinut-o tot asa pana acum....am facut trat cu flucoric, flamexin, lomexin, dar mi-a fst mai rau dupa el.Mi-a dat si Cervugid, care am inteles ca are efect si in candidoza, nimic ...Tot ce stiu e ca cel putin simptomele externe se calmeaza instant de la crema Clotrimazol..asa ca m-am gandit k la asta o fi sensibila..asa ca m-am hotarat sa incerc un tratament in care sa bag si ovule Clotrimazol, numai ca sunt constienta ca ar trebui sa iau concomitent si niste pastile antimicotice...si as vrea sa stiu cam ce este bun....in afara de flucoric doza aceea unica care la mine a fost egala cu zero..si flamexin..la fel....si pentru partener ce anume...?sa folosesca si el crema si tot asa..niste pastile oral...aceleasi ca si mine..?Sunt mai mult ca sigura ca ovulele vor functiona pt k am vazut cat de bine reactioneaza la crema...asa ca astept..va rog mult, sa-mi spuna careva ce se pricepe ce antimicotice as putea sa iau in paralel...

Today, everything's OK!smile

#53 2009-03-10 23:15:17

ariciutza
Full member

Nu imi raspunde nimeni...?...sad

#54 2009-03-11 15:31:21

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ariciutza, un antimicotic care sa nu fie fluconazol e nizoral de ex(ketoconazol) insa in primul rand nu sunt medic si in al doilea rand nu vreau sa dau tratamente pe forum...poate cel mai bine ar fi sa faci o antifungigrama si sa iei un antimicotic pe baza ei

in legatura cu recidivele, ai putea sa faci un tratament de imunitate si o cura cu Biotics

#55 2009-03-14 23:21:00

ariciutza
Full member

Da..stiu ca asta ar fi cea mai buna solutie...dar deja imi vine sa explodez de nervi cu dctorii astia...ultima oara am dat 8 mil pe analize si mi-au iesit perfect in regula...desi eu sufar de nenrocita asta de candidoza de 5 ani de zile!!!De-asta am ajuns la asta..sa incerc eu ceva...sincer...atat m-au innebunit cu rezultatele lor..incat incep sa cred ca prefera sa spuna ca e totul ok si k n-ai nimic decat sa iti spuna ce a iesit si sa-ti mai faca si mult-promisele antifungigrame ori antibiograme...sau ma rog...asta cred despre clinica unde mi-am facut eu...adica minunata MEDLIFE!!!....O sa merg la Cantacuzino cand o sa fiu iarasi intr-o perioada catv se poate de "rea"...sa nu mai aiba nimeni ce sa spuna...ca era in remisie etc.....desi la mine cred ca problema nu e atat tratarea ei....(pt k am vazut ca ea oricum se "retrage" de la sine).....cat impiedicarea recidivelor....o sa-mi iau Biotics....dar nu prea stiu exact....asa se numesc?De unde le iau si ce cer?Si o sa mai iau si Bioclin Multi-gel...am auzit k ar fi f eficace....poate asa reusesc s-o tin in frau...m-am saturat.....imi afecteaza viata sexuala intr-atat de mult incat am ajuns sa-mi fie frica sa ma mai "apuc" de....actiune....imi ia tot cheful...toata placerea........e oribil:(

#56 2009-03-14 23:27:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

exact asa se numesc, biotics. sunt capsule. se gasesc la farmacie

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-03-14 23:28:07)

#57 2009-03-14 23:52:21

ariciutza
Full member

Mersi:*Tocmai mi-am facut o comanda ptr Bioclin Multi gyn actigel..si pt un lubrifiant calmant tot de la ei....tonguebig_smile...numai ca...are cineva idee....sau Doctoressa daca ar dori sa ma lamureasca....ar trebui mai intai tratata daca nu am facut asta pana acum.....inainte sa ma apuc de intretinere..adik de bioclin??Sau pot trece direct la asta..in speranta ca o va "pune la punct" si nu va mai recidiva??Ce sa fac...?E neaparata nevoie de tratament concret inainte?Eu acum sunt intr-o pasa...asa....sunt aproape ok....adica nu am simptome aproape deloc..numai la actul sexual ma chinuie,mai ales daca sunt mai dese de unul pe zi sau prea lungi....offf..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.