homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E bine sa purtam sutien ?

#1 2007-03-23 09:57:39

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

e bine sa purtam sutien ?

pana la urma care varianta e buna ? sa purtam sutien sau nu ?
lasand la o parte partea estetica , eu ma refer la sanatate k sa zic asa .
Am auzit k dk porti sutien muschiul se "relaxeaza" prea mult si dup-aia nu mai e obisnuit sa sustina greutatea sanilor si de-aia ni se lasa sanii.

pe de alta parte am mai auzit k dk nu porti sutien muschiul se intinde si astfel se lasa sanii . 
lamuriti-ma si pe mine va rog .

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2007-03-23 10:01:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: e bine sa purtam sutien ?

din cate styu eu...duoa o varsta se lasa oricum...ideea e ca dak porti prea des in tinerete sa zic asa se vor lasa mai repede...dar dak eshty f inzestrata de la natura si nu porti iar se vor lasa mai repede...pe scurt fetele cu cupe mai modeste vor beneficia de sani mai ridicati mai mult timp decat cele cu cupe mai mari...bineinteles ca aici intra mai multi factori...cum ar fi si sarcina,genetica,etc...ideea e ca dak tu nu te simti bine cu sutien...poarta doar cand e nevoie...sau dak nu te simti bine fara nu purta decat atunci cand stay pe acasa...etc...si psihicul se pare ca joaca un rol f important asa ca e mai ok sa te simti tu bine...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-23 10:04:25)

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-03-23 10:01:35

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu stiu ca mai repede se lasa daca porti. ca muschiul ala care il sustine nu isi mai face treaba (o face sutienul). plus ca eu m-am procopsit cu 2 mandreti de noduli de la sutiene. sad
nu mai port acum decat la bluze transparente.

Nobody home

#4 2007-03-23 10:04:15

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu nu port sutien decat la bluze transparente sau iarna dar nu mereu cand e mai frig.prefer o bustiera sau altceva si da sanul se lasa cand porti sutien pt. ca nu isi mai face treaba muschiul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-03-23 10:06:55

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

asa stiam si eu...k se lasa dak proti sutien...oricum io-s adepta bustierelor...smile

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

Publicitate

loading...

#6 2007-03-23 11:10:42

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

asa am auzit si eu ca sanii se lasa daca porti sutien. eu sa fiu sincera nu am mai purtat sutien din clasa a 7-a si acu is anul II la fac si e mai bine .bn decat la bluzele care chiar necesitau sutien pt ca bustiera se vedea urat a trb sa'mi iau sutien dar asta nu mi s'a intamplat f des

Avem 1 an si 5 lunite

#7 2007-03-23 12:23:27

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu nu port mai deloc,decat daca o bluza nu se aseaza bine,dar vara mai ales...no way,si ma simt tare bine,sutienul ma incomodeaza,parca ma strange.

#8 2007-03-23 12:33:53

pink_martini
Hero member
Site

poi nici eu nu port sutien decat at cand e nevoie .
nashira ai spus k ai 2 noduli la san si de-aia nu mai porti sutien ... este vreo legaura intre sutien si noduli ?

#9 2007-03-23 12:34:52

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Bine o sa iti permiti sa nu porti sutien...la mine e problema mare,pt ca fac parte din categoria celor inzestrate mai mult(prea mult dupa parerea mea)si fara sutien sunt om mort...mai port si bustiere,dar din pacate nu gasesc in oras nimic dragutz sad.Peste 2 saptamani ajung prin Bucuresti(teoretic)si daca stie cineva vreun magazin cu bustiere&co(si cu preturi acceptabile),sa ma anunte si pe mine...

#10 2007-03-23 12:38:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

este, pink. i-am facut de la sutienele. sad

Nobody home

#11 2007-03-23 12:49:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu stiam ca poti sa faci noduli de la sutien:(

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#12 2007-03-23 12:56:56

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

cred k depinde si sutien. daca e push up nu mai lucreaza muschiul, dar daca e decat "de sustinere" cred k e ok

eu stiu k se lasa din cauza pielii de pe san. adica pielea aia sustine sanul

am vazut pe disocovery k se poate lasa si de la gravitatie tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#13 2007-03-23 13:52:21

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu am un sutien care e ca bustiera numai ca are un pic de burete ca  sa nu se vada sfarcurile cand e frig(am o mare problema cu asta).dar mult mai comode imi sunt bustierele.dar voi la ce fel de sutiene va referiti cand ziceti ca "munceste"in locul muschilor sanilor?bustierele nu fac la fel?

#14 2007-03-23 14:48:45

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

eu port sutien doar iarna ca e frig si ma ustura sfarcurile daca nu port big_smile vara prefer fara...pe mine m-a inzestrat mama natura cu niste sani cat de cat potriviti si nu sunt deloc lasati, singurul lucru care ma enerveaza la ei este ca nu sunt rotunzi big_smile

#15 2007-03-23 14:58:33

pink_martini
Hero member
Site

little_rabbit si eu sunt de aceeasi parere cu tine , si bustierele fac acelasi lucru k si sutienele.

nashira cum ti-ai dat seama k de la sutien ti-au aparut ? spune-ne si noua ...

#16 2007-03-23 15:28:46

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

fetelor, eu am 115 diametru la sani, cupa C ma strange, si am incercat ambele variante.sutiene cu push-up nu port, ci doar de sustinere,sau bustiere, pentru ca am sanii grei si pielea nu atat de elastica.am stat fara sutien o luna, apoi am masurat distanta dintre sfarc si buric si se micsorase cu aproape 1cm fata de cum era la inceputul lunii, asa ca m-am speriat rau!! deci ptr fetele cu sanii f mari, e bine sa existe ceva care sa nu ii lase sa se balangane oricum... de asemenea, am si maieutze elastice (maieuri , nu bustiere) care atunci cand le pun se strang pe sani si ii sustin..la mine e obligatoriu.depinde de fiecare!

Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-23 15:29:21)

Cocorosie!

#17 2007-03-23 17:35:28

ionela
Insomniac member

deadrose a scris:

cred k depinde si sutien. daca e push up nu mai lucreaza muschiul, dar daca e decat "de sustinere" cred k e ok

eu stiu k se lasa din cauza pielii de pe san. adica pielea aia sustine sanul

am vazut pe disocovery k se poate lasa si de la gravitatie tongue

de la gravitatie?poate de la sarcina,dar de gravitatie chiar nu am auzit! e posibil asa ceva?da-ne mai multe amanunte

#18 2007-03-23 17:36:51

ionela
Insomniac member

la cineva cu sanii mari e recomandat sa se poarte sutien,pt ca am auzit eu,ca greutatea lor te apasa un pic in fata,acum nu stiu cat e de adevarat

#19 2007-03-23 19:07:09

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si eu mai port tricouri care sunt pe corp si la ce sani am eu(2 mere-deci nu mari si nici mici dar slava domnului deocamdata stau f bine)imi sustine sanii f bine.dar..ce sa zic..asa cum a zis melody,asa recomand si eu.de exemplu eu am vazut o tipa care statea in fata mea(vorbeam de una-alta)si avea si sani mai mari,nu purta nici sutien,nici bustiera nici tricou/maiou pe corp(desi e f slaba)si se vedea groaznic.aveam sentimentul ca ii cad sanii in mainile mele sau ca ajung la genunchi!oribil.imi pare rau..dar si pt sanatatea sanilor ei/vostri..purtati ceva care sa ii sustina cat de cat si sa le dea o forma frumoasa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.