homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HEEELP bal de absolvire

#1 2007-03-23 14:51:03

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

HEEELP bal de absolvire

fetelor,intru in criza..se apropie balul si yo nush deloc ce rokie as vrea..de fapt stiu asa doar f vag.. In principal m-am gandit k nu vreau sa-mi cumpar rokie,ci as pune-o pe mama s-o faca (k se pricepe) numai k mama evita din cauza k sunt yo foarte pretentioasa... Ideea cea mai clara pe kre o am despre rokia mea este k va fi lunga,mulata pe corp si foarte cutata in fata pe picior (asta ca sa-mi dea si libertate sa dansez in cvoie)..am decis k vreau sa fie neagra plus ink o culoare foarte aprinsa (ma gandeam la un turcoaz)...problema mea cea mare..este k nush cum sa fie in partea de sus..iar mai noua idee care mi-a venit este s-o fac gen kimono big_smile pastrand indicatiile de mai sus... Aku yo vreau sa va intreb..
1-ce parere aveti?
2-aveti idee cam kt iti cere o croitoreasa sa-ti faca o rokie?
3-si cel mai important..unde pot gasi tipare de croiala pentru rokii de seara?? grater(

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2007-03-23 14:57:48

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

Re: HEEELP bal de absolvire

si eu am banchetul anu asta si eu te-as sfatui sa cumperi mai bine...ce e facut nu se compara cu ce e cumparat..nu stiu cum sa-ti explic dar croitoresele pe langa faptul ca te mananca de bani nu lucreaza nici k-lumea.si la cate pretentii big_smile ai tu la rochie sigur iti ia peste un milion.eu mi-am facut o pereche de pantaloni simpli drepti./..500 de mii ..deci iti dai seama.mai bine dai o tura prin oras sa vezi cam ce preturi sunt..si daca sunt fff mari..."furi" modelul si apoi te duci la croitoreasa big_smile
cred ca te complici prea mult cu tipare pentru rochii si dintr-astea smile

Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-03-23 14:58:12)

#3 2007-03-23 17:30:01

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

dar mama ei e croitoreasa,n-ar manca-o de bani,dar e drept ca nu se compara lucrul cumnparat cu cel facut.de ce nu iti iei o rochita neagra,mulata,dar paba la genunchi,e mai practica zic eu. in partea de sus,ai putea sa ti-o cauti cu o manecuta f.f.f.f.f scurta(intelegi tu),cu despicatura in loc de anchior,cum se zice,ceva in forma de V,si cu un guler tunica,f mic.mie mi se pare draguta.

#4 2007-03-23 17:38:36

blondutza18
Vizitator

he he...si io am bal de absolvire...waaa ce fel suna...dar...am vb cu fetele mele sa mergem la "bal" in pigamale...si arlechini` in picioare...sau...dak e sa nu ducem planu` a pana la capat...am sa merg cu nishte blugi largi cred...chiar de n`am purtat in viata mea lol de abea ashtept rotfl poate ma razgandesc...dar... nu ced nu ma vad in rochitza rotfl2)))

#5 2007-03-23 17:41:49

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

ionela big_smile pai ea a intrebat cam cat ia o croitoreasa big_smile si de aia am spus si eu un pret.in plus a zis k mama ei nu se incumeta pentru k stie ca ea e pretentioasa tongue

Publicitate

loading...

#6 2007-03-23 17:42:10

ionela
Insomniac member

la bal in blugi????eu nu as avea curajul asta.

#7 2007-03-23 17:43:01

blondutza18
Vizitator

bal...banchet rotfl oricum o sa`l facem la munte lol io am k ma shtiu profii de zaluda big_smile

#8 2007-03-23 17:43:53

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu la bal am avut o rochita tare draguta un verde superb,cu sandalute de aceiasi culoare nu am dat mult pe rochita si sandale:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2007-03-23 19:02:23

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

la mine la banchet(anul trecut)pana si cele mai roakaritze(lol )fete au purtat rochie!si le statea f bine..deci pentru o noapte impresiile au plecat pe alt taram.f interesanta ideea ta!(culoarea..sa nu fie numai negru..ci si ceva deschis..care sa aduca a primavara-vara-cel putin cand am facut eu banchetul era f frumos afara si f cald).

#10 2007-03-23 19:44:56

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

eu la balul meu,dar balul bobocilor am purtat blugi fff scurti,cam rupti,mai mult de scena sa zic asa fiindca le apicasem multe strasuri,cu nijte colanti tre sferturi negri cu un model frumusel;wink,cu un maieu negru cu un model ff modern,iar in picioare niste sandalute cu un toc inalt si tot cu strasuri aplicate pe banda care tine piciorusul:D...si mi-am facut o coafura ciufulita,dar trendy:)..si bineinteles am castigat balul,am fot miss boboc 2005:P...asa ca eu in locul ei as "soca"cu o tinuta frumoasa si sunt sigura ca va fi in centrul atentiei...p.s.:in nici un caz nu mi-as pune o rochie lunga...

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-03-23 19:45:37)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#11 2007-03-23 21:07:41

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

barbara_mori, balul bobocilor e diferit de balul de absolvire (banchet). Cel putin la noi toate balurile bobocilor au fost in discoteci, deci ne imbracam ori in blugi, ori fustite scurte...in orice caz nu rochii de seara. La balul de absolvire a fost cu totul altfel. Toate fetele au fost in rochii de seara (majoritatea lungi), coafuri care mai de care mai aranjate. Noi am facut banchetul la Brasov, si a iesit super bine. Pe la 3-4 dimineata unele fete s-au dus in camere si s-au schimbat in ceva mai comod, dar eu am ramas pana la sfarsit si rochie (am zis ca nu mor 1 seara.... big_smile ).
Eu rochia mi-am cumparat-o. Am avut colege care si-au facut rochia, dar, asa cum zicea si ela_is_sweet, ceva facut de croitoreasa nu se compara cu ceva cumparat... Eu am dat in jur de un milion jumate sau 2 pe rochie (acum 2 ani...nu mai tin minte exact cat a costat), si sandalute aveam de la majorat...asa ca nu am cheltuit chiar foarte mult. Colege mele care si-au facut la croitoreasa au dat peste 1 milion pe rochie...plus material...nu te ajunge mai ieftin, plus ca nu esti sigura ca va iesi exact cum vrei tu. In schimb la rochii cumparate exista riscul sa mai fie cineva cu rochie ca a ta (a patit asa colega mea de banca).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#12 2007-03-23 22:18:39

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

pey tocmai data evit si yo sa cumpar..k tare mie sa nu am o surpriza..k-s paranoica..si o geaca dak vad ca a mea ma inverzesc la fata lol Am uitat sa va zik ultima mea gaselnita... ma gandeam sa pastrez ideea rokiei din partea de jos..si sa fie un gen de kimono..sau nush cum ii zike..model dala chinezesc..cred  m-ar avantaja..sunt bruntea si am pielea alba alba...aku nush..va dati seama k vreau sa fie si ceva iesit din comun..uff.ce sa-i faci si cu astea... smilesmile oricum..ms mult de sfaturi fetele big_smile..mai astept,mai astept

Poor is the man whose pleasure depends on another

#13 2007-03-23 23:18:49

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

incercati la casa de moda venus atunci,mi-am facut eu o rochie pt o nunta si a iesit super...atat ca mi-au cerut 4 mil asta acum 2 ani...dar pot sa spun ca arata criminal de bine(scuzati-mi expresia),vreau doar sa spun sa nu va riscati cu cine stie ce croitorese...iarasi la mine in oras este o croitorie buna si nu prea scumpa...dar iti mai poti cumpara o rochie ceva si ti-o modifici ti-o faci unica wink

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#14 2007-03-24 00:02:00

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Da...e o idee foarte buna sa-ti faci rochia la o casa de moda... Stii sigur ca e unica si e facuta de cineva care se pricepe. Sau oricum de la o casa de moda rochiile cred ca sunt unicat. Numai ca o sa coste ceva mai mult.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#15 2007-03-24 00:07:03

persifona
Vizitator

Parca e cam mult..
Subscriu la varianta cu rochia cumparata, pentru ca n-ai de unde sa stii ca ce-ti va iesi la croitoreasa la sfarsit iti va placea si iti va veni asa cum vrei, mai ales daca e model mai fistichiu. Cel mai bine e cumparata, ca stii exact cum vine pe tine.

#16 2007-03-24 08:20:05

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

Eu nu as da atitia bani pe o rochie!!!!! Daca gasesti o croitoreasca intr-adevar buna, care asculta cu urechile largi deschise smile si intelege complet cum vrei sa iti iasa rochia, vei fi ft multumita. Daca ai putea sa-i duci si un desen cu ce vrei de fapt, ar fi perfect. Sau, daca gasesti un model de rochie care sa-ti placa, ii poti arata poza cu asta, ca se inspire.
Asa am facut si eu cu rochia de la banchet, chiar si cu rochia de mireasa. Si ambele au iesit exact cum mi-am dorit, iar ca pret au fost mult mai ieftine decat cele din magazine. Si crede-ma, cel putin pt rochia de mireasa am cautat 2 luni intregi un model care sa-mi si placa, sa fie si acceptabil ca pret. Mai mult, fetele au mare dreptate, daca iti cumperi o rochie de-a gata din magazin, te poti trezi ca surorile gemene ale rochiei tale se afla in aceeasi incapere cu tine si rochia ta. Si ar fi cam neplacut, parerea mea smile

Uite am cautat pt tine rochii kimono:

http://www.thenaturalstore.co.uk/upload … sFront.jpg
http://content.shopmay.com/images/ltgif … 569_D1.jpg

si rochii de inspiratie chinezeasca:

http://www.servingmall.com/shopping/mgr … CAJ061.jpg
http://www.dragonorient.com/images/T/t_16808.jpg
http://www.chinese.clothes.tripod.com/i … es-sp5.jpg

Ultima oara a fost editat de rh (2007-03-24 08:45:37)

#17 2007-03-24 14:11:14

ionela
Insomniac member

imi plac rochitele rh...

#18 2007-03-24 15:15:49

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

depinde de croitoreasa

io la anu cand oi avea balu nu ma imbrac in rochie nici batuta, si cred k cel mai probabil m-as duce in niste blugi daca nu as incerca sa fac vreun experiment sa imi iau totusi vreo fusta wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#19 2007-03-24 15:42:07

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

ionela a scris:

imi plac rochitele rh...

Si mie imi plac, ionela. Si mi se par asa de sexi smile Desi nu sunt prea decoltate sau prea mini. Arata exact cat trebuie sa arate wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.