homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E cazul sa le schimb?

#1 2007-03-24 11:36:16

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

E cazul sa le schimb?

De cateva zile ma tot gandesc la ceva.... am observat ca incet incet blugii au inceput sa nu imi mai vina. Nu stiu exact de cate luni iau AC, dar cam de vreo 5 luni as spune si de la 48 kg am ajuns la 52 kg. Tind sa cred totusi ca nu este normal... m-am ingrasat prea repede.... E adevarat ca am inceput si munca de prin decembrie si acolo ma cam apuca foamea, acum m-am obsinuit si cu ea si manac mult mai putin, dar nici in prima luna nu mancam exagerat. Deci, in conditiile in care mancam cat de cat normal pt mine, pastila o iau la 9 seara, deci nu ar trebui sa imi faca mare foame si nici nu simt chestia asta.... m-am ingrasat 4 kg... 
Eu acum iau Karissa, in trecut luam Mercilon si in 5 luni ma ingrasasem doar vreo 2 kg, maxim, dar alea nu imi mai priesc.
E cazul sa le schimb? Ce parere aveti?  Stiu ca in general te ingrasi un pic de la ele...Acum arat bine, asa cum sunt dar mi-e sa nu ma ingras prea tare. Oricum se observa schimbarea.... si nu ma simt eu extraordinar de bine in pielea mea.

ps: alte pb nu am avut cu ele...

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#2 2007-03-24 11:42:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: E cazul sa le schimb?

si eu tot karissa iau dar nu am pus un gram pe mine:),eu zic sa vb. cu medicul tau de la planning:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-03-24 12:55:37

LoliPop
Full member
Inregistrat: 2006-11-25

eu merg la un ginecolog.....
Sper sa primesc mai multe pareri...... chiar nu stiu ce sa fac... Dar ma ingrijoreaza destul greutatea

Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow wink

#4 2007-03-24 13:20:20

evilpink
Banat

eu zic sa vb. cu un doctor de la planningei se pricep mai bine daca esti din buc.poti sa mergi la doctoressa si eu am de gand sa merg cat de curand

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-03-24 13:41:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

sigur nu ti-ai schimbat u alimentatie intre timp?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#6 2007-03-24 16:02:23

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu am luat marvelon timp de 8 luni si am luat cam 3-4 kg in greutate... am fost la planning si mi-a zis k intr-adevar de la pastilute poate fi, pt k alimentatia nu mi-o schimbasem. asa k le-am schimbat, am trecut pe logest. eu zic sa vbesti cu un doctor sa-ti recomande altele.. si mai e o chestie, majoritatea pastilutelor iti provoaca pofta de mancare grater asta ne omoara, k ele in sine nu ingrasa

Just like a tattoo
I'll always have you...

#7 2007-04-23 18:09:28

anitza
Full member
De la: Brasov la Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-21

daca tot se vorbira de schimbare pilule...eu iau karissa de 16 zile,dar deja parca m-am ingrasat un pic.
Nu ar fi mare problema pt ca mai era un picut nevoie big_smile, dar chiar nu vreau sa depasesc limita asta.

Intrebarea mea ar fi: cat de des se pot schimba aceste pastile? Trebuie sa existe vreo pauza intre ele!?

Si mai cred ca sportul ar schimba mult in cazul efectului de ingrasare wink

#8 2007-04-23 18:31:45

evilpink
Banat

eu sunt la a 7 folie de karissa nu am pus un gram pe mine de la ale daca te simti bine cu ele nu trebuiesc schimbate de asemenea e bine ca in fiecare an sa iti faci o serie de analize ca sa vezi asta.pauza de ac .faci cand vrei un bebe sau cand nu mai ai partener(dar asta nu e obligatoriu) smile

puss puss puss

#9 2007-04-25 19:35:09

anitza
Full member

ralucaelena a scris:

eu sunt la a 7 folie de karissa nu am pus un gram pe mine de la ale daca te simti bine cu ele nu trebuiesc schimbate de asemenea e bine ca in fiecare an sa iti faci o serie de analize ca sa vezi asta.pauza de ac .faci cand vrei un bebe sau cand nu mai ai partener(dar asta nu e obligatoriu) smile

Dar daca iei in greutate din cauza apetitului creat nu crezi ca ar trebui sa-mi pun semne de intrebare!?
Eu asa cred. Chiar vroiam sa ma ingras un pic,dar nu in timp asa de scurt si mai ales ca abia am inceput. Totusi sunt doar 16 zile.
O sa le mai iau o luna sa vad cum mai actioneaza si apoi o sa vb cu doctorul sa-mi recomande altceva, smile daca rezultatul nu e tocmai pozitiv
Si poate de data asta nu le mai da dupa ureche(adik 2 intrebari).

#10 2007-04-25 19:38:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

anitza acea ingrasare de care zici tu e defapt o retinere de apa...datorata anticonceptionalelor...nu cred ca e motiv de ingrijorare...eu zic ca daca o sa te intelegi bine cu ele (adica fara spotting,luari masive in greutate, dureri sau alte minuni) sa stai pe fundul tau (scuze expresia) si sa ramai la ele...nu experimenta pe organismul tau...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-04-25 19:58:14

anitza
Full member

smile bine, bine o sa vad eu smile
In functie de cum se va purta corpul meu in urmatoarea luna wink

Dar ce revoltata esti tongue

#12 2007-04-25 20:00:55

evilpink
Banat

crys_ty_na a scris:

anitza acea ingrasare de care zici tu e defapt o retinere de apa...datorata anticonceptionalelor...nu cred ca e motiv de ingrijorare...eu zic ca daca o sa te intelegi bine cu ele (adica fara spotting,luari masive in greutate, dureri sau alte minuni) sa stai pe fundul tau (scuze expresia) si sa ramai la ele...nu experimenta pe organismul tau...

Subscriu

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.