|
Nu esti logat.
E cazul sa le schimb?#1 2007-03-24 11:36:16
E cazul sa le schimb?De cateva zile ma tot gandesc la ceva.... am observat ca incet incet blugii au inceput sa nu imi mai vina. Nu stiu exact de cate luni iau AC, dar cam de vreo 5 luni as spune si de la 48 kg am ajuns la 52 kg. Tind sa cred totusi ca nu este normal... m-am ingrasat prea repede.... E adevarat ca am inceput si munca de prin decembrie si acolo ma cam apuca foamea, acum m-am obsinuit si cu ea si manac mult mai putin, dar nici in prima luna nu mancam exagerat. Deci, in conditiile in care mancam cat de cat normal pt mine, pastila o iau la 9 seara, deci nu ar trebui sa imi faca mare foame si nici nu simt chestia asta.... m-am ingrasat 4 kg... Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #2 2007-03-24 11:42:03
Re: E cazul sa le schimb?si eu tot karissa iau dar nu am pus un gram pe mine:),eu zic sa vb. cu medicul tau de la planning:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-03-24 12:55:37
Re: E cazul sa le schimb?eu merg la un ginecolog..... Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #4 2007-03-24 13:20:20
Re: E cazul sa le schimb?eu zic sa vb. cu un doctor de la planningei se pricep mai bine daca esti din buc.poti sa mergi la doctoressa si eu am de gand sa merg cat de curand VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-03-24 13:41:59
Re: E cazul sa le schimb?sigur nu ti-ai schimbat u alimentatie intre timp? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-24 16:02:23
Re: E cazul sa le schimb?si eu am luat marvelon timp de 8 luni si am luat cam 3-4 kg in greutate... am fost la planning si mi-a zis k intr-adevar de la pastilute poate fi, pt k alimentatia nu mi-o schimbasem. asa k le-am schimbat, am trecut pe logest. eu zic sa vbesti cu un doctor sa-ti recomande altele.. si mai e o chestie, majoritatea pastilutelor iti provoaca pofta de mancare asta ne omoara, k ele in sine nu ingrasa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-04-23 18:09:28
Re: E cazul sa le schimb?daca tot se vorbira de schimbare pilule...eu iau karissa de 16 zile,dar deja parca m-am ingrasat un pic. Offline #8 2007-04-23 18:31:45
Re: E cazul sa le schimb?eu sunt la a 7 folie de karissa nu am pus un gram pe mine de la ale daca te simti bine cu ele nu trebuiesc schimbate de asemenea e bine ca in fiecare an sa iti faci o serie de analize ca sa vezi asta.pauza de ac .faci cand vrei un bebe sau cand nu mai ai partener(dar asta nu e obligatoriu) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-04-25 19:35:09
Re: E cazul sa le schimb?
Dar daca iei in greutate din cauza apetitului creat nu crezi ca ar trebui sa-mi pun semne de intrebare!? Offline #10 2007-04-25 19:38:38
Re: E cazul sa le schimb?anitza acea ingrasare de care zici tu e defapt o retinere de apa...datorata anticonceptionalelor...nu cred ca e motiv de ingrijorare...eu zic ca daca o sa te intelegi bine cu ele (adica fara spotting,luari masive in greutate, dureri sau alte minuni) sa stai pe fundul tau (scuze expresia) si sa ramai la ele...nu experimenta pe organismul tau... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-04-25 19:58:14
Re: E cazul sa le schimb? bine, bine o sa vad eu Offline #12 2007-04-25 20:00:55
Re: E cazul sa le schimb?
Subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|