homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasminelle

#1 2007-03-24 21:00:19

krist3n86
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-03-24

yasminelle

buna ziua... f binevenit site-ul acesta..multzumim pt el ! eu am luat yasminelle 6 luni de zile...mi-a venit menstruatia, si sunt nevoita sa fac o luna pauza, deoarece nu am primit inca pastilutzele...stiu k trebuie sa fac sex protejat acuma, si k pot incepe pastilele dinou in prima zi de ciclu.ceea ce nu stiu e ...dupa cat timp(dupa ce incep pastilele) pot face sex neprotejat?

#2 2007-03-24 21:03:41

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: yasminelle

daca le incepi in prima zi de sangerare esti protejata inca de atunci.

#3 2007-03-24 21:07:21

krist3n86
New member

super smile  ... e vreo problema ca le intrerup asa pt o luna? timp de 6 luni le-am luat regulat si la aceeasi ora . mi-e frica sa nu-mi dau organismul peste cap big_smile

#4 2007-03-24 23:17:46

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

poti sa iei cat timp ai nevoie. nu iti dai organismul peste cap. le opresti cand vrei sa faci bebe sau cand nu mai ai nevoie wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2007-03-24 23:40:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

krist3n86 imi poti da te rog frumos cateva detalii despre yaminelle, sunt yasmin dar mai noi?.eu iau yasmin si din cauza asta ma intereseaza.le iei din Romania? multumesc mult.

Publicitate

loading...

#6 2007-03-25 00:35:59

krist3n86
New member

yasminelle nu se gasesc in romania (cel putin din informatiile mele)...eu le primesc de la un medic ginecolog din germania (el e roman), si fiind acolo in vacanta, sotia lui mi-a spus de aceste pastilutze,si mi-a  dat de la cabinetul lor. mi s-a spus ca sunt mai noi, fiind aparute anul trecut, care au ceva formula noua,nefiind asa puternice. nu am avut probleme de genu kilograme in plus,sa-mi apara fire de par pe fata  sau alte efecte adverse. sunt multumita de ele, dar pacat ca nu se gasesc si aici sad

#7 2007-03-25 02:11:27

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

am inteles, multumesc mult pt informatii..si mie imi pare rau ca nu se gasesc aici..daca o sa apara cred ca o sa le iau si eu..ma inteleg f bine cu yasmin dar am inteles ca yasminelle sunt si mai bune

#8 2010-04-26 09:38:54

daenarys
Vizitator

stie cineva cand or s alanseze yasminelle si la noi in tara?
au lansat yaz...dar cand urmeaza yasminelle,stiu sigur ca in Uigaria se gasesc.

#9 2011-11-14 00:26:19

cary
New member
Inregistrat: 2006-08-15

buna seara!avand in vedere ca a trecut ceva timp de la postarea acestor intrebari,readuc in discutie aparitia pastilelor yasminelle in romania...nu au aparut intre timp si la noi in tara?eu am luat yasmin mai multi ani cu niste pauze mici daca pot sa le numesc asa...acum sunt a 3a luna in care nu le mai iau si ma gandeam ca daca a aparut yasminelle sa trec de partea lor datorita continutului mai redus de hormoni.yasmin nu mi-a adus probleme la prima vedere pot sa zic ca mi s-au potrivit de minune dar in ultimul timp menstruatia avea o consistenta mai ciudata.era mult mai inchisa la culoare nicidecum visinie sa zic asa si era redusa iar uneori era asa gumoasa cum sa va explic...se intindea asa ca guma.cand am fost la ginecolog mi-a zis ca ar fi cazul sa fac si o pauza ca dupa 4 ani de utilizare este recomandata o pauza de vreo 6 luni.eu am luat yasmin de 5 ani dar in acesti ani a mai fost asa cate o perioada de 2 3 luni in care nu le luam ca nu avea rost.acum eram hotarata sa renunt complet la contraceptive dar nu pot sa imi permit sa risc sa am contacte neprotejate.va rog sa ma ajutati cu un sfat...as vrea sa reiau pastilele dar nu stiu daca sa continui cu yasmin sau nu.stiu ca ma veti ghida la medic dar degeaba merg ca din cate am observat unii medici recomanda acelasi tip de contraceptive la toate pacientele.si nu exagerez..am vreo 5 prietene care au mers la acelasi ginecolog si culmea la toate li se potriveste doar Karissa....

#10 2011-11-14 01:13:26

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Cary, imi pare rau ca ai intampinat probleme in utilizarea anticonceptionalelor, dar daca ai probleme din cauza unui tip de AC este cazul sa le schimbi. Te cred ca tuturor prietenelor tale le-a fost prescrisa aceeasi chestie dar ai putea sa ii zici doctorului ca nu mai esti multumita de acest tip ce AC goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.