homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor, pls-2

#20 2007-03-26 10:11:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: putin ajutor, pls

prostie mai mare decit povestea asta cu intre 6 si 8 dimineata nu am mai auzit de mu;lt. Mili, ia pastila la ora la care iti e tie comod sa iti amintesti de ea! Oricum, desi fetele cu buna intentie si cu argumente ti-au explicat corect ce si cum, nu ma pot impiedica sa observ ca esti extrem de reticenta la ce spun ele...asadar, nu ma pot impiedica sa ma intreb, de ce le mai consulti?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2007-03-26 12:20:52

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Doctoressa, eu cred ca fata s-o fi gandit ca daca doctorita ei i-a spus sa le ia intre 6 si 8 dimineata, o fi stiind ea ceva. In orice caz, mai multe decat tot ce am sfatuit-o noi. Si probabil ca numai dumneavoastra i-ati fi schimbat parerea.
Dar ce-i cu chestia asta, ca nu le poarta in geanta din cauza temperaturii? Ca eu le tin numai in geanta. Are ceva?

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#22 2007-03-26 12:25:29

Al Pacino
Administrator

nu are nimic, in geanta, pe noptiera, oriunde....daca sunt in ambalajul original nu sunt probleme...ca doar nu le tii cu anii. Chestia cu temperatura e valabila pentru depozitele farmaceutice, unde sunt tinute mult timp...nu pentru 21 zile cit le tii tu

#23 2007-03-26 12:32:01

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Pai asa ma gandeam si eu. Multumesc!

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#24 2007-03-26 13:07:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu are nimic daca atunci cand cumpar mai multe foli le scot din cutie si le pastres asa undeva nu?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#25 2007-03-26 13:15:37

Al Pacino
Administrator

nu....doar nu cumperi mai mult de 3 odata...

#26 2007-03-26 13:18:51

evilpink
Banat

mai cumpar cate 2 folii cand stiu ca nu prea o sa stau bine cu banii luna care vine:),din cauza asta am intrebat.

multumesc frumos pt. raspuns

Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-26 13:19:21)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#27 2007-03-26 21:30:06

mili
New member
Inregistrat: 2006-11-05

buna ! mersi pt raspunsuri.doctoressa, normal ca am incredere in ceea c stiu fetele din experienta, dar nu e normal sa atarne mai mult c spune un medic?si apropo d faza cu ora, azi prietenul meu a fost la medicul de familie(pt ca avea el treaba) si i-a zis asistentei c-am luat aseara si nu stiam daca sa mai iau si azi dim si aceasta i-a spus ca nu conteaza asa mult cand am luat prima pastila dar p celelalte sa l iau la aceeasi ora si ca intr-adevar e mai bine dimineata...vad ca voi ati verificat si ca nu-i nici o problema sa l iei seara, dar eu o sa raman dimineata de-acum, avand in vdr ca azi am luat-o dimineata.succes tuturor!

#28 2007-03-26 21:33:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mili...eu tot seara o iau...o luam la 6...si acum am mutat la 9...o iau de 6 luni si n am nici o pro...deci...u crezi ce vrey...oricum...ora la care trebe luata e ora la care ti e tie cel mai la ndemana ca sa nu uiti...

happy with him...inlove with him...puss

#29 2007-03-26 21:41:08

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

mili ... eu chiar citisem undeva ca e mai bine sa le iei seara, daca vrei sa nu te ingrasi.Habar n-am daca e adevarat sau nu, dar ideea e (asa cum spunea si crys_ty_na) sa nu uiti sa le iei.
si nu pricep de ce ne-ai mai intrebat pe noi.ca sa ne testezi cunostintele?
nu stiu daca ai vazut, dar ti-a dat raspuns si un medic(care toata ziua recomanda anticonceptionale) si ti-a spus ca treaba cu ora e o aberatie.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#30 2007-03-26 21:53:08

evilpink
Banat

cati doctori atatea pareri o doctora mi-a spus sa le iau dimineata alta seara alca ca nu coneaza ora la care leiau.iar eu prsonal sunt deacord cu ultima varianta eu le iau seara am stabilit o ora la care sa pot sa imi aduc mai usor aminte de ia.iar pastila nu trebuie luata fix la aceiasi ora ci in preajma aceleiasi ore asa ca 2-3 ore in + sau - nu conteaza

puss puss puss

#31 2007-03-26 22:04:35

mili
New member

normal ca am observat ca mi-a scris si un medic(doctoressa). si nu, nu voiam sa va testez cunostintele, eram chiar f ingrijorata si nu stiam c sa fac; d asta v-am intrebat.si cred ca ralucaelena are dreptate, la faza cu parerile, dar la variatul cu 2-3 ore mie nu mi s pare asa in regula. p prospect scrie aproximativa aceeasi ora, nu da un interval...

#32 2007-03-26 22:11:00

evilpink
Banat

iti zic din experienta 2-3 ore in + sau - nu conteaza eu le iau la 10 seara in mod obisnuit dar se intampla se le mai iau si la 9 sau 8 nu mereu dar se intampla si nu am patit nimic.eu sunt mai disciplinata cu mine din punctul de vedere al orei la care iau pastila dar daca le iei mai devreme sau mai tarziu cu o ora doua nu e foc asta incerc eu sa iti zic atat timp cat nu o uiti mai mult de 12  ore esti k.tu ai fost la ginecolog sau planning pt. ac?.si da pe prospect scrie aproximativ aceiasi ora asta inseamna 2-3 ore in + sau -smile

puss puss puss

#33 2007-03-26 22:54:38

mili
New member

da, am fost la ginecolog si mi le-a prescris. la voi s-au vazut schimbari d la prima menstruatie(de cand ati inceput sa l luati)? ma refer la reducerea durerilor si la scaderea duratei.

#34 2007-03-26 22:56:21

evilpink
Banat

la mine da au disparut durerile ,cantitadea este mai redusa numarul de zile este cam acelasi la mine

puss puss puss

#35 2008-03-16 21:08:54

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

e prima data cand aud faza cu temperatura de pastrare a pilulelor. are vreo importanta? eu le am tot timpul in geanta si le iau cu mine peste tot (in caz ca nu dorm acasa in seara respectiva sa nu sar peste vreo pastila)

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#36 2008-03-16 21:10:38

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

eu stiu k nu;n-are nik daca le tii in poseta smile

#37 2008-03-16 21:17:20

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

smile mersi din nou adriana...se pare ca esti ingerul meu pazitor; mi-ai raspuns si vineri la intrebari puss

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#38 2008-03-16 21:22:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

cu placere smile cu drag, oricand smile

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-16 21:22:37)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.