Buna
Mie mi s-a descoperit aslo 800 pe cand eram in clasa a 2-a.Am trecut inati pe retarpen 1 pe saptamana, apoi moldamin 2/saptamana.( asa am vrut eu, sa fac 2...ca sa scada mai repede )Dupa primele 3 luni de tratament am ajuns la aslo 535, apoi l-am adus la 200.Mi-am refacut analizele acum 2 saptamani si am aslo 234.Ideea este ca am streptococ grupa C...de 4 zile am febra, 39.6, de-abia azi mi-a scazut febra.Ma dor toate oasele, incheieturile, tot.Nu stiu de ce, dar chiar daca aslo nu mai este atat de mare, streptococul ala isi face de cap.Cat despre moldamin, nici eu nu vroiam sa il fac.Dar dupa ce am intrat pe forumuri si am citit ce complicatii da....am fost atat de fericita sa incep tratamentul...Am 22 de ani si nu mi-am scos amigdalele, de astea chiar mi-e frica.Dar daca vad ca o mai tine mult asa, cred ca voi renunta la ele.Nu va fie frica sa faceti moldamin, nu doare atat de tare - e suportabil .Trebuie doar sa faci miscare dupa aceea ca sa se imprastie, ca altfel nu prea mai poti sa misti bine piciorul vreo 2 zile ( believe me!!! )