|
Nu esti logat.
Modele de machiaj-134#2528 2010-11-28 19:38:07
Re: modele de machiajiti dai seama cum ar fi sa folosesc doar 3 luni un fond d ten ....folosesc rimelul pana se termina fond d ten deobicei imi cump rar incerc sa fie din acelea la sticulte mai mici genul celor d la seveenteen Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2529 2010-11-28 19:44:38
Re: modele de machiajpai stai ca tot nu ma prind daca un fond de ten pe care il intinzi pe toata fata nu il termini in 3 luni(bine nici eu dar eu nu termin nimic in 3 luni ) ce anume termini ? Offline #2530 2010-11-28 19:48:34
Re: modele de machiaj
folosesc mai mult d 3 luni un fond d ten dar imi cumpar deobicei sticulte mici din acelea d la seventeen Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2531 2010-11-28 19:53:48
Re: modele de machiajam inteles de fdt credeam ca termini fardurile in 3 si ca sunt eu anormala ca nu am terminat decat o sg data un fard si asta pt ca era iluminator Offline #2532 2010-11-28 20:04:26
Re: modele de machiajauch... nu as putea sa stau sa arunc tot dupa 3 luni as da in faliment clar! eu rimelul il tin pana se usuca, depinde de el cand se intampla asta. si fondul de ten...pai..pana il termin si trebuie sa recunosc ca nu am terminat nici unul pana astazi farduri am terminat dar folosind si eu si mama pe parcursul a luni bune, poate si un an ce arunc la greu este rimelul care dupa 3-4 hai 6 luni deja se usuca si nu mai poate fi folosit. am bocit mult dupa un estee lauder pe care am dat multi bani si care dupa 4 luni era inutilizabil Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline Publicitateloading...
#2533 2010-11-28 20:08:19
Re: modele de machiajeu le dau cu putin ulei de par sau cu balsam de par/masca. Isi revin foarte frumos. Eu asa fac si pensulele mele arata frumos si in ziua de azi. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2534 2010-11-28 20:09:08
Re: modele de machiajeu nu patesc asa cu pensulele mele dupa ce le spal raman ok le pun intr.un prosop si asa le sterg nu imi cade nici parul si nici nu se strica Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2535 2010-11-28 20:36:21
wow, ce gene lungi si frumoase ai !! nu mai zic de ochi ... Offline #2536 2010-11-28 20:38:55
subscriu Offline #2537 2010-11-28 20:41:11
Re: modele de machiajDa-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2538 2010-11-28 20:41:17
si eu Offline #2539 2010-11-28 20:49:03
Multumesc fetelor , nu credeam ca o sa va placa. Eu cu ele (machiajele) ma intalnesc zi de zi/seara. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2540 2010-11-28 21:21:15
eu le-am spalat cu sapun si le-am dat cu spray de par hidratant o fi acelasi lucru oare..? o sa incerc si ideea ta, doamne ajuta sa mearga. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #2541 2010-11-28 21:40:07
multumesc. eh, ce sa zic. sper sa functioneze treaba cu pensulele, ca nu are rost si nu vrea nimeni sa dea banii in vant. eu de curand mi-am comandat niste pensule de la elf pentru pudra si blush etc de alea mari, cica nu sunt din sintetic, dar se fac dupa spalare ca o coada de veverita si de asta ziceam ca le dau cu ulei ca sa le "treaca". When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #2542 2010-11-29 10:52:39
Re: modele de machiajeu le spal cu gel d dush sau sampon si nu am prob Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2544 2010-11-29 15:28:16
Re: modele de machiajai gresit topicul Offline #2546 2010-11-29 15:47:34
ppaaaaaii..sa participi cred ca si tu la Miss forum When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|