|
Nu esti logat.
Benq-siemens EF 81#1 2007-03-28 17:15:31
benq-siemens EF 81cine are?cum cat il gasiti la voi in orase in magazine?nu stiu daca sa`mi iau sau nu..m`au impresionat ecranul de cristal si camera de 2 mp..da` mi se pare f ieftin..4mil jumate..carcasa aluminiu..nu stiu..mi se pare dubios..trebuie sa aiba el ceva prost..unii pe forumuri spun ca e la 15 mil in magazine insa nu`mi vine a crede..voi ce ziceti? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2007-03-28 18:49:12
Re: benq-siemens EF 81intra pe site la orange,spune multe despre tel acolo Offline #3 2007-03-28 19:37:43
Re: benq-siemens EF 81stiu totul despre el,l`am vazut,m`am uitat pe el..nu stiu insa daca isi merita banii..si de ce e asa ieftin daca are atat de multe pe el..si nu stiu daca intr`adevar in alte magazine e 10 mil cum spun unele persoane..sincer eu nu cred,dar poate stie cineva de el altceva Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-03-28 19:45:13
Re: benq-siemens EF 81stai cuminte. nu se merita. lucrez cu telefoane mobile si stiu.am avut la vanzare un ef91. 5 mil juma. jaf de tel. bluetooth se bloca si se reseta telu. semnal aproape inexistent. nu se puteau transfera fisiere video pe pc.saracu client care l-a luat isi blestema zilele Offline #5 2007-03-29 06:48:00
Re: benq-siemens EF 81aa..ok atunci..si eu lucrez cu telefoane mobile,dar nu am avut asa ceva in magazin...l`am vazut la "concurenta" la vodafone si baiatul ala si`a luat..acum nu stiu cat de multumit o sa fie.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2012-10-18 16:44:11
Re: benq-siemens EF 81Are cineva de vanzare vreun iPhone care il da pe schimburi+diferenta de bani? Suntem doi si singuri,si-n loc de inima ne bate luna. – Nichita Stanescu Offline #7 2012-10-18 16:52:17
Re: benq-siemens EF 81posteaza mai bine aici: http://forum.anticonceptionale.ro/t5683 … obile.html daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|