|
Nu esti logat.
O intrebaaareee :)-2#20 2007-03-30 16:42:24
Re: o intrebaaareee :)poti bea umpic de apa...de mancat insa nu ai voie sa mananci... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-03-30 16:48:05
Re: o intrebaaareee :)multumesc pt. raspunsuri asa o sa fac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-04-02 17:40:51
Re: o intrebaaareee :)k..multumesc mult doctoressa..cred k o sa imi fac aparitia si eu pe acolo "Iubim sa fim indragostiti, acesta este adevarul." - W.M. Thackeray Offline #23 2007-04-03 13:38:52
Re: o intrebaaareee :)esti bine venita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-10-28 14:16:13
Re: o intrebaaareee :)si eu as vrea sa fac un control ginecologic.n-am facut niciodata asa ceva.merg de cate ori am o problema sau o nelamurire la un cabinet de planning familial,si vreau sa stiu daca pot face acolo un control.cabinetul se afla in incinta policlinicii din orasul meu,si am auzit ca se fac si acolo controale...problema e ca as vrea sa stiu exact in ce conta acest control,sa stiu la ce sa ma astept.doare?stiu ca suna prosteste intrebarea mea,dar chiar am emotii. Offline Publicitateloading...
#25 2007-10-28 15:06:15
Re: o intrebaaareee :)La planning nu se face control ginecologic. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #26 2007-10-28 16:41:52
Re: o intrebaaareee :)daca e dotat cu o masa cabinetul se pot face... happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-10-28 16:43:36
Re: o intrebaaareee :)Hmm, probabil ca depinde de cabinet. Unde merg eu este masa, dar dna dr nu face control ginecologic. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #28 2007-10-28 16:55:18
Re: o intrebaaareee :)nu cred ca au competetnte de ginecolog (deci nu pot opera...realiza avorturi...etc) dar pot face consulturi...cel putin eu asa am inteles...caci stiu ca doctoressa incearca de ceva vreme sa "optina" o masa... happy with him...inlove with him... Offline #29 2007-10-29 12:12:11
Re: o intrebaaareee :)asa si e cum spui, crys_ty_na Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|