|
Nu esti logat.
Intrebare despre Testul Pap#1 2007-03-29 02:24:36
intrebare despre Testul Papce inseamna test normal, To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #2 2007-03-29 10:41:08
Re: intrebare despre Testul Pappai e de bine, dc scrie test normal.... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-03-29 14:30:03
Re: intrebare despre Testul Paptest normal inseamna fara reactie inflamatorie, fara leziuni, fara modificari patologice intr-un cuvint Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-03-29 21:30:08
Re: intrebare despre Testul Papmultumesc! To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #5 2007-03-29 22:54:59
Re: intrebare despre Testul Papacolo scria Ultima oara a fost editat de still_dreaming (2007-03-29 22:55:23) To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-30 15:42:59
Re: intrebare despre Testul Papcelulele endocervicale se gasesc in endocol...daca sunt pe exocol semnifica ectopie. e bine ca nu ai ectopie, zona ectopica e mai predispusa la leziuni, ca sa zic asa, nu e pregatita sa faca fata agresiunilor din mediul vaginal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-03-30 20:09:23
Re: intrebare despre Testul Papmultumesc pentru clarificare To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe. All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. Offline #8 2010-02-04 19:02:35
Re: intrebare despre Testul Papsi eu am acelasi rezultat ca al lui "still_dreaming". problema este alta....am cam inteles in mare ca "absenta celulelor endocervicale" nu sunt o amre problema...insa: eu am Hpv. in acest papanicolau nu scrie nimic de hpv. am alte radacini decat cele 16 si 18 care sunt cancergene...nu mais tiu exact care...este posibil sa fie gresit testul? si absenta acestor celule...daca s-ar fi recultat si aceste celule, ce era posibil sa imi apara? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|