|
Nu esti logat.
Mercilon-2#20 2006-06-14 11:45:45
Re: MercilonLa telefon. Numarul de tel se afla pe forum, la propuneri si sugestii-rugaminte, precum si pe site, la colaboratori Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-06-14 12:24:58
Re: MercilonMultumesc mult de tot....o sa va contactez cu siguranta...am cautat multe cabinete si doctori pe net...si dupa parerea mea dumneavoastra sunteti cea mai buna...si cea mai cautata... Love is all around! Offline #22 2006-06-14 12:56:12
Re: MercilonAlexia, draga mea, sa stii ca spun de fiecare data cind este cazul exact despre cabinetul acela. Asa cum ti-am spus si tie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2006-06-14 13:38:27
Re: MercilonMa bazez pe tine sa ma tragi de mineca ori de cite ori ti se pare ca as putea obtine un avantaj din prezenta mea pe acest forum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2006-06-14 17:57:36
Re: MercilonNu-i problema... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2006-06-17 07:31:53
Re: MercilonAsaaaaa, acum am alta problema . Acum v-ati gasit belea dak am gasit site-ul. Deci, intrebare: am intarziat 3 ore fata de ora la care trebuia sa iau pilula. E vreo problema? Trebuie sa ma protejez suplimentar? Stiu ca scrie in prospect ceva de 12 ore dar mai scrie si chestia cu ORA FIXA. Cum e pana la urma ? Offline #26 2006-06-17 08:28:52
Re: MercilonEnergizer nu e nici o problema..daca o iei in interval de 12 ore de la ora care trebuia sa o iei normal..e okay..nu ai nevoie de protectie suplimentara My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #27 2006-06-17 08:37:20
Re: MercilonMersi. Si care ar fi explicatia cu ora fixa? D c se mentioneaza asta si nu intervalul 12 ore? Offline #28 2006-06-17 11:27:56
Re: MercilonHmmm, nimeni nu stie....? Doctoressa, help ! Crek tre sa astept pana luni...k Offline #29 2006-06-19 08:40:15
Re: MercilonDoctoressa, ti-as fi recunoscatoare dak mi-ai spune si parerea ta! Offline #30 2006-06-19 13:05:54
Re: Mercilonenergizer, uita de ora fixa. Pastila trebuie luata in preajma aceleiasi ore(2 ore +/_). Multe fete pun insa ceasul sa sune ca sa nu cumva sa uite. Personal recomand sa fie legata pastila de un obicei zilnic, care se petrece in preajma aceleiasi ore(cafeaua de dimineata, periajul dintilor dim/seara, ora de culcare, etc). Intervalul de 12 ore se presupune a fi o exceptie....daca uiti foarte des cu aprox 10-12 ore sa iei pastila inseamna ca nu ai ales bine ora. Insa 2-3 ore in plus sau in minus fata de ora stabilita sunt absolut ok, nu luam antibiotice Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2006-06-19 19:07:16
Re: MercilonMultumesc muuult de tot. M-am cam stresat de cateva ori ca am intarziat cu 2 sau 3 ore... Offline #32 2006-07-03 18:24:58
Re: MercilonBuna,am o intrebare de 8 luni iau mecrcilon in luan a6a am facut pauza iar dupa aceea am reanceput sa iau conform spuselor dr. meu de familie adica in prima zi de menstruatie,iar dupa ce am reanceput sa iau dupa terminarea menstrutiei sunt in stare de shotiing si acum mai am 4 zile si voi intra iar in pauza de 7 zile.Dr meu mi a spus ca este normoal.Intrebarea mea este -este normal ceea ce mi se intampla? sau trebuie sa le schimb?Va rog mult ajutati ma .Astept raspunsul dvs.Va multumesc! Offline #33 2006-07-03 18:37:42
Re: MercilonEste normal ce ti se intimpla doar ca se numeste spotting.....Ce nu este normal este ca faci pauza la 6 luni. Daca nu ai mai face aceasta pauza(care oricum nu are nici o noima) nu ar mai aparea nici spotting-ul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2006-07-04 10:15:18
Re: MercilonMultumesc mult pentru raspuns.Mai am o mica nelamurire.Vis-a-vis de acea pauza dupa fiecare 6 luni.Mi-a fost spus ca organismul in timpul contraceptiei cu Mercilon menstruatia nu se mai exprima la fel cum ar fi facut o ca atunci cand nu luam.Iar aceasta pauza este menita ca organismul sa intre intr un normal,pentru curatarea organismului.Totusi starea mea de spotting dureaza de 17 zile.Chiar este normal?Pot combate intr un fel aceasta actiune?Multumesc anticipat si astept raspuns. Offline #35 2006-07-04 12:35:37
Re: Mercilonmonik, organismul nu se curata in nici un fel prin menstruatie! E adevarat ca menstruatia din pauza de 7 zile dintre folii este o falsa menstruatie(singerare de privatie la progesteronul din pastila) dar ea apare tot datorita eliminarii endometrului necrozat.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2006-07-05 13:46:08
Re: MercilonVa multumesc pentru raspuns. Offline #37 2006-07-19 19:24:15
Re: MercilonBuna,urmez un tratament cu URO VAXOM timp de 6 luni -10 zile pe luna,iar DR.care mi lea recomandat ma sfatuit ca in aceasta perioada sa intrerup anticoncepcionalele.Intradevar URO VAXOM-UL scade actiunea anticonceptionalului( MERCILON)?PS.MI-A TRECUT PERIOADA DE SPOTING VA MULTUMESC MULT PTR SFATURILE DVS. Offline #38 2006-07-20 10:46:18
Re: MercilonUro-vaxomul nu scade efectul contraceptivelor si nici contraceptivele efectul uro-vaxom. Deci nu e cazut sa le intrerupi...doctorul acela ti-a zis sa le intrerupi doar ca sa nu recunoasca faptul ca habar nu are daca exista vreo interactiune....da, zau ca am sentumentul foarte puternic ca am raspuns si ieri la o intrebare identica...pusa tot de tine....daca e asa, si nu ma aflu eu in lumu paralele(varianta mult mai putin probabila) am sa te rog frumos sa nu mai postezi mesajele in 7 locuri....nu ti-l sterg pe acesta doar pentru ca nu am timp sa-l caut pe celalalt, insa daca se va repeta, imi voi face timp Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|