homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari yasmin

#1 2007-03-30 23:28:20

mili
New member
Inregistrat: 2006-11-05

intrebari yasmin

buna din nou,fetelor! mai am o curiozitate...daca am inceput sa beau mai multa apa de cand iau yasmin s poate sa fie vorba d o retentie hidrica si sa ma ingras?si..sunt nemultumita d faptul ca exista riscul (scrie p prospect)d a ramane insarcinata daca omiti o pastila in prima sapt(iar daca ai varsaturi sau diaree s pune ca si cum ai fi omis:( )si ai avut contact sexual cu cateva zile inainte:(intrebarea mea este:daca s intampla sa am varsaturi sau diaree la mai putin d 4 ore dupa administrare si iau apoi inca o pastiluta(dintr-o folie de rezerva)mai exista riscul asta?mi s pare nedrept...astept raspunsurile voaatre! mersi!

#2 2007-03-30 23:31:42

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: intrebari yasmin

chiar asta trebuie sa faci sa iei inca o pastiluta daca ai varsaturi sau diaree in primele 4 ore dupa ce iei pastila,pt ca nu are timp sa se absoarba (se absoarbe in 3-4 ore) riscurile astea exista la toata AC nu doar la yasmin.

#3 2007-03-30 23:35:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mili...si eu beau multa apa...chiar prea multa apa...de la 5 litri in sus pe zi...si nu m am ingrasat...din potriva...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2007-03-30 23:35:22

mili
New member

ms frumos! stiu ca la toate...mi-a zis o prietena ca nu si la diane(care din cate vad nu sunt tocmai niste contraceptive, dar au si acest efect). dar tot e nedrept!si daca iau inca o pastiluta e ca si cum nici n-am varsat-o p prima?nu tre' sa mai protejez suplimentar sau ceva d genul asta?

#5 2007-03-30 23:36:40

mili
New member

mamaaa..5 litri?eu nu stiu daca reusesc sa beau 2...cel putin inainte d a incepe AC. acum, oricum nu cred ca depasesc 3big_smile. mersi!

Publicitate

loading...

#6 2007-03-30 23:39:09

crys_ty_na
Platinum member

rotfl)deci stai linistita...e chiar f sanatos sa bei multa apa...si aici ma refer la 2...maxim 3...nu ca mine tongue

#7 2007-03-30 23:44:02

mili
New member

k:*imi vin tot felul d idei din astea traznite..sunt cam stresta de cand cu AC. bine ca existati voi. mersi!as mai vrea pls niste raspunsuri mai concrete,in special la a doua intrebare.

#8 2007-03-30 23:46:41

crys_ty_na
Platinum member

dak vomiti in intervalul de 4 ore...iei alta si esti ok...nu ai nevoie de nici o protectie suplimentara...sorry ca nu ti am raspuns dar n am vazut numai al doilea post al tau...si ca tot veni vorba mai bine editeaza ca sa nu primesti warn smile

#9 2007-03-30 23:50:24

mili
New member

pai mi s-a zis sa editez doar at cand nu mi s-a raspuns la un mesaj...si mi s raspunsese.aaa... nu e e vorba d primul meu mesaj...faza e ca deja ii raspunsesem mikai si abia am vazut ca mi-ai scris si u...mersi! eu ies de-acum . nb!

#10 2007-04-10 14:06:43

bumi
New member
Inregistrat: 2007-04-10

buna ziua am si eu cateva intrebari legate de yasmine
de curand mi-am inceput viata sexuala si am fost si la doc. ginec. mi-a prescris yasmine si de 3 zile am inceput sa iau ... ma cam doare capu si cam la 3 ore dupa ce iau pastila am senzatii de greata si toata ziua parca sunt teleghidata  ... doctorul mi-a spus ca daca ma simt rau sa merg la el .... numa nu prea dispun de 600 mii cat e consultatia. E ceva grav ar trebui sa merg neaparat? n-am mai luat anticonceptionale pana acum si nu prea stiu la ce sa ma astept ... am citit pe forum ca e normal la inceput dar nu vreau sa fie ceva mai nasol.
astept un sfat. ms

#11 2007-04-15 22:45:20

bumi
New member

iti multumesc pt sfat ... a trecut o saptamana si senzatia de greata a trecut:D  acum as mai avea o intrebare dupa 7 zile inca mai am o sangerare mica maronie e normal ?(inainte sa incep sa iau ac. ma tinea destul de mult cam 7 zile ) dar am inteles ca de la ac trece mai repede... si simt un usor disconfort la sanii (mai tare in partea stanga).... E tot un efect din primele luni de ac.?
imi cer scuze daca sunt insistenta...
multumesc

#12 2007-04-15 22:50:18

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

sangerarea e tot un efect. ii zice spotting. si discomfortul din sani se datoreaza faptului ca incep sa creasca (mai cresc putin de la pastile) wink

Nobody home

#13 2007-04-23 16:39:57

bumi
New member

daca incep sa creasca e bine  wink
cam cat sa ma astept sa dureze spotting-ul ? vineri e ultima pastila e posibil sa ma tina si luna urmatoare? deja e putin cam enervant
ms de sfaturile de pana acum

#14 2007-04-23 18:35:08

crys_ty_na
Platinum member

pai daca te intelegi cu ele n ar trebui sa tina mai mult de 3 luni...daca persista si dupa primele3 luni mg la medic sa ti le schimbe...

#15 2007-05-06 22:49:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pentru doctoressa sau cine mai stie: de 2 saptamani am inceput sa iau yasmin si, desi menstruatia mi s-a terminat de mai mult de o saptamana, am in continuare sangerari in cantitate mica, insa zilnic si nu par a inceta...stiu ca e vb de spotting, dar oare nu dureaza cam mult? ma doare si ovarul drept, iar eu iau ac pentru chisturi.... am mai luat acum cativa ani diane 35 si nu mi s-a intamplat asa ceva... e normal?ar trebui sa le schimb de capul meu de luna viitoare cu diane 35 cu care nu am avut probleme? daca e vorba sa-mi fac programare la dr care mi le-a prescis, mai devreme de 2 luni nu ajung la el... :-((((

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#16 2007-05-07 11:02:39

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

nu prea e normal sa dureze atat de mult acest spotting, care cu siguranta este de la anticonceptionale....trebuie mers la medic sa ti le schimbe.....

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#17 2007-05-07 12:38:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

e perfect normal sa dureze atit spotting-ul, in ceea ce priveste durerea, nu avem de unde sa stim ca ovarul doare, m-am plictisit deja spunind asta.
Asadar, nicolle_rox, nu intra in panica, nu te stresa si nu schimba contraceptivele. Va disparea si spotting-ul, vei vedea.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2007-05-07 15:18:18

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

multumesc frumos de raspuns, am sa mai rabd, desi este un disconfort toata sangerarea asta, care parca e din ce in ce mai multa.... zic ca doare ovarul pentru ca si la controlul ginecologic se simtea la palpare si era dureros...altceva acolo nu stiu ce-ar putea sa doara asa, mereu in acelesi loc, acelasi tip de durere si periodic.... :-((((

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#19 2007-05-08 11:20:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

poate ai o anexita...de cele mai multe ori asta justifica durerea ovarului la ex ginecologic. Stiu ca e neplacuta singerarea, chiar enervanta....dar deh

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.