|
Nu esti logat.
Intrebari yasmin#1 2007-03-30 23:28:20
intrebari yasminbuna din nou,fetelor! mai am o curiozitate...daca am inceput sa beau mai multa apa de cand iau yasmin s poate sa fie vorba d o retentie hidrica si sa ma ingras?si..sunt nemultumita d faptul ca exista riscul (scrie p prospect)d a ramane insarcinata daca omiti o pastila in prima sapt(iar daca ai varsaturi sau diaree s pune ca si cum ai fi omis:( )si ai avut contact sexual cu cateva zile inainte:(intrebarea mea este:daca s intampla sa am varsaturi sau diaree la mai putin d 4 ore dupa administrare si iau apoi inca o pastiluta(dintr-o folie de rezerva)mai exista riscul asta?mi s pare nedrept...astept raspunsurile voaatre! mersi! Offline #2 2007-03-30 23:31:42
Re: intrebari yasminchiar asta trebuie sa faci sa iei inca o pastiluta daca ai varsaturi sau diaree in primele 4 ore dupa ce iei pastila,pt ca nu are timp sa se absoarba (se absoarbe in 3-4 ore) riscurile astea exista la toata AC nu doar la yasmin. Offline #3 2007-03-30 23:35:11
Re: intrebari yasminmili...si eu beau multa apa...chiar prea multa apa...de la 5 litri in sus pe zi...si nu m am ingrasat...din potriva... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-03-30 23:35:22
Re: intrebari yasminms frumos! stiu ca la toate...mi-a zis o prietena ca nu si la diane(care din cate vad nu sunt tocmai niste contraceptive, dar au si acest efect). dar tot e nedrept!si daca iau inca o pastiluta e ca si cum nici n-am varsat-o p prima?nu tre' sa mai protejez suplimentar sau ceva d genul asta? Offline #5 2007-03-30 23:36:40
Re: intrebari yasminmamaaa..5 litri?eu nu stiu daca reusesc sa beau 2...cel putin inainte d a incepe AC. acum, oricum nu cred ca depasesc 3. mersi! Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-30 23:39:09
Re: intrebari yasmin)deci stai linistita...e chiar f sanatos sa bei multa apa...si aici ma refer la 2...maxim 3...nu ca mine happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-03-30 23:44:02
Re: intrebari yasmink:*imi vin tot felul d idei din astea traznite..sunt cam stresta de cand cu AC. bine ca existati voi. mersi!as mai vrea pls niste raspunsuri mai concrete,in special la a doua intrebare. Offline #8 2007-03-30 23:46:41
Re: intrebari yasmindak vomiti in intervalul de 4 ore...iei alta si esti ok...nu ai nevoie de nici o protectie suplimentara...sorry ca nu ti am raspuns dar n am vazut numai al doilea post al tau...si ca tot veni vorba mai bine editeaza ca sa nu primesti warn happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-03-30 23:50:24
Re: intrebari yasminpai mi s-a zis sa editez doar at cand nu mi s-a raspuns la un mesaj...si mi s raspunsese.aaa... nu e e vorba d primul meu mesaj...faza e ca deja ii raspunsesem mikai si abia am vazut ca mi-ai scris si u...mersi! eu ies de-acum . nb! Offline #10 2007-04-10 14:06:43
Re: intrebari yasminbuna ziua am si eu cateva intrebari legate de yasmine Offline #11 2007-04-15 22:45:20
Re: intrebari yasminiti multumesc pt sfat ... a trecut o saptamana si senzatia de greata a trecut:D acum as mai avea o intrebare dupa 7 zile inca mai am o sangerare mica maronie e normal ?(inainte sa incep sa iau ac. ma tinea destul de mult cam 7 zile ) dar am inteles ca de la ac trece mai repede... si simt un usor disconfort la sanii (mai tare in partea stanga).... E tot un efect din primele luni de ac.? Offline #12 2007-04-15 22:50:18
Re: intrebari yasminsangerarea e tot un efect. ii zice spotting. si discomfortul din sani se datoreaza faptului ca incep sa creasca (mai cresc putin de la pastile) Nobody home Offline #13 2007-04-23 16:39:57
Re: intrebari yasmindaca incep sa creasca e bine Offline #14 2007-04-23 18:35:08
Re: intrebari yasminpai daca te intelegi cu ele n ar trebui sa tina mai mult de 3 luni...daca persista si dupa primele3 luni mg la medic sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-05-06 22:49:50
Re: intrebari yasminpentru doctoressa sau cine mai stie: de 2 saptamani am inceput sa iau yasmin si, desi menstruatia mi s-a terminat de mai mult de o saptamana, am in continuare sangerari in cantitate mica, insa zilnic si nu par a inceta...stiu ca e vb de spotting, dar oare nu dureaza cam mult? ma doare si ovarul drept, iar eu iau ac pentru chisturi.... am mai luat acum cativa ani diane 35 si nu mi s-a intamplat asa ceva... e normal?ar trebui sa le schimb de capul meu de luna viitoare cu diane 35 cu care nu am avut probleme? daca e vorba sa-mi fac programare la dr care mi le-a prescis, mai devreme de 2 luni nu ajung la el... :-(((( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2007-05-07 11:02:39
Re: intrebari yasminnu prea e normal sa dureze atat de mult acest spotting, care cu siguranta este de la anticonceptionale....trebuie mers la medic sa ti le schimbe..... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #17 2007-05-07 12:38:47
Re: intrebari yasmine perfect normal sa dureze atit spotting-ul, in ceea ce priveste durerea, nu avem de unde sa stim ca ovarul doare, m-am plictisit deja spunind asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-05-07 15:18:18
Re: intrebari yasminmultumesc frumos de raspuns, am sa mai rabd, desi este un disconfort toata sangerarea asta, care parca e din ce in ce mai multa.... zic ca doare ovarul pentru ca si la controlul ginecologic se simtea la palpare si era dureros...altceva acolo nu stiu ce-ar putea sa doara asa, mereu in acelesi loc, acelasi tip de durere si periodic.... :-(((( "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2007-05-08 11:20:25
Re: intrebari yasminpoate ai o anexita...de cele mai multe ori asta justifica durerea ovarului la ex ginecologic. Stiu ca e neplacuta singerarea, chiar enervanta....dar deh Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|